IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Имам реален, иначе щеше да ми е през *** ...

Има ли някой а акаунт в OANDA да каже, кой е най-добрия начин за трансфер на средства към акаунта и от акаунта?
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Защо ВТОРА седмица метатрейдъра на БЕНЧМАРК не работи както трябва?
      Имаш ли реален акаунт там ?

Ако имаш, значи си получил една мейл -форма --отговор от 26.05.2010 , относно проблемите . Оттогава до днес положително развитие няма ....Честно казано не се надявам и да има .....При мен изчезна , в резултат от прехвърлянето от ODL -- FXCM ,една малка сума от акаунта която не е възстановена . Лошото е ,че се създава прецедент ....а не толкова размера на липсата !

Оказва се ,че евро-акаунтите не могат да заредят никакви графики . Доларовите акаунти зареждат чартове , но с хистори от 24.05.2010 г. насам .....

Изобщо нещата са пълен батак , в който Бенча са абсолютно безпомощни , а оттам и неадекватни ....Клиентите им не могат да контактуват директно с ODL-- FXCM , щото не съм им директни клиенти .

Лошото е ,че тоя МТ4 допреди сливането беше ( за мен ) най --добрия , имайки предвид ,че МТ4 поначало не е читава платформа ...Сега след сливането добрия вариант тотално отпада . А и FXCM е най --келявия дребен масов брокер ....Та затова ще почакам още малко да видя кво ще е развивтието , но е много вероятно да се откажа да цъкам през него .
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Защо ВТОРА седмица метатрейдъра на БЕНЧМАРК не работи както трябва?
        Кое не ти работи ?
        Ако имаш предвид графиките...те малко липсват, ама какво да се прави, случват се такива неща.
        Можеш да си ги импортнеш от другаде та да ти са прегледни
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Защо ВТОРА седмица метатрейдъра на БЕНЧМАРК не работи както трябва?
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Това е интересно, благодаря ти. Като го разгледах, най-натрапващият се извод е, че доста хора търгуват без стопове!

А на колко време се опреснява графиката?
            http://www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
              Като стана въпрос за ордерите. Оанда са пуснали нов вид на информацията.
              Това е интересно, благодаря ти. Като го разгледах, най-натрапващият се извод е, че доста хора търгуват без стопове!

А на колко време се опреснява графиката?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Някой би ли ми обяснил как да си захраня сметката в OANDA през Peypal.Благодаря предварително.Успех на всички!
                Анализи EUR/USD

Коментар

Днес САЩ почиват. В такива случаи, когато пазарът е тънък, обикновено има ексцесии. Това означава че се обират стоповете на цацата. Как мислиш, къде ще са повече стоповете? На 1,2250 или на 1,2400?
                  Като стана въпрос за ордерите. Оанда са пуснали нов вид на информацията. Има иформацията за 24 часа и по-интересното - "общата" позиция - net. Т.е. кои ордери са повече на даденото ниво купшува или продава.
                  http://fxtradeinfocenter.oanda.com/o..._and_positions

Коментар

• Професия Играч

Професия Играч

http://svejo.net/story/games/729436-igrata
                    http://forexnews.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                      страотен си толкова попове само за 2-3 дена ти си ве4е голям не знам брата как е скоро ще се у4и от тебе на традинг.успех
                      мерси мерси сега върхъ отново сделка направих надоло на кабелйена.брата вика ти си луд и не му казвам как да пуска щото не слуша ама аз го слушам.много е умен занапред и назад.с една дума както винаги.вика айде стига касмета е дотук.добре после пак му казах аз.
                      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        де ти е стопа на късите евра ?
                        В момента нямам позиция в евро.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                          сега сметкнах и съм ок около 480 пипсара за 2-3 дена.много хубаво се радвам и съм се развил одли4но.
                          страотен си толкова попове само за 2-3 дена ти си ве4е голям не знам брата как е скоро ще се у4и от тебе на традинг.успех

Коментар

Днес САЩ почиват. В такива случаи, когато пазарът е тънък, обикновено има ексцесии. Това означава че се обират стоповете на цацата. Как мислиш, къде ще са повече стоповете? На 1,2250 или на 1,2400?
                            Мастеров де ти е стопа на късите евра ?

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                              Добра вечер, търси се собственика на нещото от скрийншота долу

Който търси, намира.
                              Поздрави

Коментар

• за мен при евро/долар ако не успее да пробие зоната 2250-2260 ще има импулс нагоре до около 2390-2420

Коментар

Working...
                                X