IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от st10 Разгледай мнение
    Кажете нещо за златото , кой какво вижда дългосрочно , че май работата ще стане като с петрола миналата година .
    Според мен, не е достигнат таргета на фигурата от месечна графика. това означава - 1300 някъде есента. Дотогава - дали няма да направи ендинг диагонал?
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Хич не става за пиеиенее напоследък ...
      свикнал съм и
      тия немските и белгийски сладНИКАКВИ пилзнери нещо не ми допадат
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        точно със загорка се наливам
        а за нивото снощи 1.26 и мен требе да черпят, ма тва си е набутвация чиста, че съм като каца без дъно та нека само теб да почерпят. няма да се сърдя
        Хич не става за пиеиенее напоследък ...
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Добрю ютрю
          Не съм го виждал Руукито ,
          но не вервам да пие Загорка :!!!
          Успешен ден на всички ХОРА !!!

точно със загорка се наливам
          а за нивото снощи 1.26 и мен требе да черпят, ма тва си е набутвация чиста, че съм като каца без дъно та нека само теб да почерпят. няма да се сърдя
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• software MetaTrader

Здравейте, искам да ви питам дали някой знае как се активират звуковите известия за достигане на take profit и stop loss на MetaTrader4?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              Ще ида малко на моренце, че да се поразведря. То Форекса няма да избяга. Просто ми е интересно как ама точно до пип ми удря стоповете и реших да се поорева малко

Успех на търгуващите.
              че ползваш стопове е много добре
              сега остава да се научиш да ги слагаш на ПРАВИЛНОТО място. така , че ако те ударят да знаеш , че си сгрешил
              и да не бързаш с входовете , та щетите да са по-малки

Коментар

• Ще ида малко на моренце, че да се поразведря. То Форекса няма да избяга. Просто ми е интересно как ама точно до пип ми удря стоповете и реших да се поорева малко

Успех на търгуващите.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Другият вариант е да минеш на демото за известно време да разбереш кога и защо бъркаш. При намалено напрежение се мисли по трезво....принципно
                  Или като мен, намаляш обемите двойно , слагаш макс 5 поръчки за 1 ден и това е. Спокойна работа. Като се осиферя пак ще почна както трябва.
                  Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Или спираш за известно време ,
                    или пускаш обратни позиции на това
                    което мислиш, но с намален обем
                    пак за известно време така........
                    Другият вариант е да минеш на демото за известно време да разбереш кога и защо бъркаш. При намалено напрежение се мисли по трезво....принципно
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      за пореден път стопът ми на дългата е ударен до пип и веднага след това е откатило в посока север. Не знам ама май има някакво проклятие върху мен от около месец насам. Каквото и да отворя, както и да отворя, треска ми стопа и в моята посока. И все с точност до пип да му се не види.
                      Или спираш за известно време ,
                      или пускаш обратни позиции на това
                      което мислиш, но с намален обем
                      пак за известно време така........

Коментар

• за пореден път стопът ми на дългата е ударен до пип и веднага след това е откатило в посока север. Не знам ама май има някакво проклятие върху мен от около месец насам. Каквото и да отворя, както и да отворя, треска ми стопа и в моята посока. И все с точност до пип да му се не види.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                          На -20 пипоня затворих късите сега ще пущам дълги тъп рейндж
                          Поне дано си видел 2В на 5 минутната
                          и да си влезнал навреме.
                          Поне да не си на -20

Коментар

• еййй да ви се похваля, на демото много се печели. Първо имам една къса на 20 пипа сега една дълга, ето и графика :

Туй демото е голяма работа
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• На -20 пипоня затворих късите сега ще пущам дълги тъп рейндж
                              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

П.П>Никои поне една виртуална БИРА
                                не почерпи за снощното 1.26
                                Брех циции -ами наздраве тогаз !!!
                                П.с положението е али-уй все още сме под пивота за деня Единия ми тренд-образуващ индикатор сочи нагоре -другия е в даун зоната , но свети у зелено Ей го и резултата хъката-мъката на никъде Поне тоя втория да освен да свети да ходи и нагоре Тогава ще затворя късите и ще отворя дълги с лимит , 1,2744 Според мен ще е за нагоре -ама то не ще нагоре -за туй държа късите то ще се нарисува само
                                ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

Working...
                                X