If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече вярвам само в едно. Всичко във ФОРЕКСа е хазарт. Самия факт че във всеки момент някой влиза късо, друг дълго, а трети излиза, е красноречив че няма господсваща идея за поведението на пазара. Инак тиковете щяха да са си просто гапове, от по няколко фигури.
Вече вярвам само в едно. Всичко във ФОРЕКСа е хазарт. Самия факт че във всеки момент някой влиза късо, друг дълго, а трети излиза, е красноречив че няма господсваща идея за поведението на пазара. Инак тиковете щяха да са си просто гапове, от по няколко фигури.
Въпреки, че съм пълно про в сърфирането по вълните, тоя каунт бая ме затрудни. Много нотация, много нещо, ама хич не съм съгласен с него.
Ако на 2450 беше свършила такава корекция като описаната, щяха да го селнат още в петък да залепне за 2150. Ранговете му са грешни, 2-ра римско под 3350 е 10 пъти по-малка от 4-та до 2450, 1-ва римско е със рядката структура на експандинг диагонал, 3-та римско е пък с ендинг диагонал, за 5-тата му следва да очаквам да ме шашне с нещо наистина оригинално, като хексагон или поне някой пентаграм.
Пазарът си направи дъното още на 18-19 и от тогава е корекционен булиш, макар че доста го селват в тая зона около 2450.
Ако вземе да пробие под 2140 за 5-та, ще му пиша един хвалебствен мейл, ние сме стари познати, макар че от 7-8 години позатрихме връзката и любовта си отиде завинаги.
Въпреки, че съм пълно про в сърфирането по вълните, тоя каунт бая ме затрудни. Много нотация, много нещо, ама хич не съм съгласен с него.
Ако на 2450 беше свършила такава корекция като описаната, щяха да го селнат още в петък да залепне за 2150. Ранговете му са грешни, 2-ра римско под 3350 е 10 пъти по-малка от 4-та до 2450, 1-ва римско е със рядката структура на експандинг диагонал, 3-та римско е пък с ендинг диагонал, за 5-тата му следва да очаквам да ме шашне с нещо наистина оригинално, като хексагон или поне някой пентаграм.
Пазарът си направи дъното още на 18-19 и от тогава е корекционен булиш, макар че доста го селват в тая зона около 2450.
Ако вземе да пробие под 2140 за 5-та, ще му пиша един хвалебствен мейл, ние сме стари познати, макар че от 7-8 години позатрихме връзката и любовта си отиде завинаги.
Мисля да се прехвърлям другаде.Но на този етап не смятам да ползвам друг чуждестранен брокер.Ще ви бъда благодарен ако споделите опита си и евентуални препоръки за български брокер.
Еди , смени си начина на търговия ....ако е възможно ,де ! Брокерите постепенно затягат условията и правят невъзможен интрадея , скалпинга и пр. " високооборотни " техники .
И нещо друго ....Дребните масови брокери се издържат само от занулените акаунти на клиентите си , респективно от текущите им загуби ! Това е особенно валидно за БГ-брокерите ...досега позициите на форекса се "покриваха " на БФБ-то . Обаче то като умре , се разчита на нова вълна губещи клиенти , иначе нещата ще са трудно управляеми ...Пък те и сега не са .....вече .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Другият голям смях е да си "импортнем " графиките от ДЕМО акаунтите , върху реалните сметки ....и да нямаме проблеми.
Само се молете бенча да не се вържат с някой ECN следващият път, че техните демота са истински симулатори и тогава импортването на "хистори" ще е наистина голям майтап.
Годим, като им гледам повечето двойки трябва да са идиоти да си отворят трейдинга и извън тяхната мрежа. Така или иначе никога няма да видим нетна графика с зелени стълбчета във 2-ри и 4-ти квадрант.
Само на златото издишат, всичкото нетно е лонг - и под и над текущия спот. А сега де.
Това вече не е задача по силите на Оанда, тука трябва да се включи синедриона.
Затвори си всички графики на МТ4, после ги отвори на ново и всичко ще е ОК. И аз го имах тоя проблем миналата седмица. Бенчмарк ако почнат да се излагат и аз се махам ......
Това със затварянето на графиките
съм го пробвал вече няколко пъти,
обаче не става нищо.
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
От година съм при Бенча.Ползвам МТ4.Писах и в други форуми за това , което забелязвам като негатив при тях последно време.Днес ми затвориха 0 стоп и ми взеха пари за това.....Шиповете които правят са поне с 1-2 пипса по-големи от на другите МТ4 които следя.Забелязъл съм и повече... За моя начин на търговия ,това се отразява пагубно за сметката ми.Мисля да се прехвърлям другаде.Но на този етап не смятам да ползвам друг чуждестранен брокер.Ще ви бъда благодарен ако споделите опита си и евентуални препоръки за български брокер.
GoDim затворихме под 2435 часовия кендъл. За момента това изглежда като Ц след бягаща корекция. Би следвало сега да тестваме долната линия и там да има наредени бай ордери за бой към 1.26 със стопове под 1.2323. Ако прескочим канала след една такава евентуална корекция влизаме в 3/3
E, сигурно е нещо като входна такса/членски внос към FXCM. Просто са пропуснали да кажат.
Напълно сериозно и на мен ми дойде наум тая идиотия в първия момент .
Другият голям смях е да си "импортнем " графиките от ДЕМО акаунтите , върху реалните сметки ....и да нямаме проблеми . Само пълен аматъор може да цъка реална търговия с демо -хистори от демо -сървър !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
На ОАНДА новия мънифлоу много хубаво показва колко лесно се стои на загуба и как от интрадей всички стават дългосрочни.
Също показва, че ОАНДА си въртят добре бизнеса.
Нетно всички шортове са под текущата цена, а нетните дълги са над текущата чак до 1.36.
Това са позициите, които би трябвало да покриват навън. Как смяташ каква част са покрити? Като всички са в тяхна печалба. Само при една две са на загуба...
Затвори си всички графики на МТ4, после ги отвори на ново и всичко ще е ОК. И аз го имах тоя проблем миналата седмица. Бенчмарк ако почнат да се излагат и аз се махам ......
.....При мен изчезна , в резултат от прехвърлянето от ODL -- FXCM ,една малка сума от акаунта която не е възстановена . Лошото е ,че се създава прецедент ....а не толкова размера на липсата !
E, сигурно е нещо като входна такса/членски внос към FXCM. Просто са пропуснали да кажат.
На ОАНДА новия мънифлоу много хубаво показва колко лесно се стои на загуба и как от интрадей всички стават дългосрочни.
Също показва, че ОАНДА си въртят добре бизнеса.
Нетно всички шортове са под текущата цена, а нетните дълги са над текущата чак до 1.36.
Коментар