Първоначално изпратено от st10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеХич не става за пиеиенее напоследък ...
тия немските и белгийски сладНИКАКВИ пилзнери нещо не ми допадатТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеточно със загорка се наливам
а за нивото снощи 1.26 и мен требе да черпят, ма тва си е набутвация чиста, че съм като каца без дънота нека само теб да почерпят. няма да се сърдя
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Не съм го виждал Руукито ,
но не вервам да пие Загорка :!!!
Успешен ден на всички ХОРА !!!
точно със загорка се наливам
а за нивото снощи 1.26 и мен требе да черпят, ма тва си е набутвация чиста, че съм като каца без дънота нека само теб да почерпят. няма да се сърдя
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеЩе ида малко на моренце, че да се поразведря. То Форекса няма да избяга. Просто ми е интересно как ама точно до пип ми удря стоповете и реших да се поорева малко
Успех на търгуващите.
сега остава да се научиш да ги слагаш на ПРАВИЛНОТО място. така , че ако те ударят да знаеш , че си сгрешил
и да не бързаш с входовете , та щетите да са по-малкиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеДругият вариант е да минеш на демото за известно време да разбереш кога и защо бъркаш. При намалено напрежение се мисли по трезво....принципноMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИли спираш за известно време ,
или пускаш обратни позиции на това
което мислиш, но с намален обем
пак за известно време така........Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеза пореден път стопът ми на дългата е ударен до пип и веднага след това е откатило в посока север. Не знам ама май има някакво проклятие върху мен от около месец насам. Каквото и да отворя, както и да отворя, треска ми стопа и в моята посока. И все с точност до пип да му се не види.
или пускаш обратни позиции на това
което мислиш, но с намален обем
пак за известно време така........--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
за пореден път стопът ми на дългата е ударен до пип и веднага след това е откатило в посока север. Не знам ама май има някакво проклятие върху мен от около месец насам. Каквото и да отворя, както и да отворя, треска ми стопа и в моята посока. И все с точност до пип да му се не види.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеНа -20 пипоня затворих късите сега ще пущам дългитъп рейндж
и да си влезнал навреме.
Поне да не си на -20--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
П.П>Никои поне една виртуална БИРА
не почерпи за снощното 1.26-ами наздраве тогаз !!!
П.с положението е али-уй все още сме под пивота за деня Единия ми тренд-образуващ индикатор сочи нагоре -другия е в даун зоната , но свети у зелено Ей го и резултата хъката-мъката на никъде Поне тоя втория да освен да свети да ходи и нагоре Тогава ще затворя късите и ще отворя дълги с лимит , 1,2744 Според мен ще е за нагоре -ама то не ще нагоре -за туй държа късите то ще се нарисува само¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
Коментар