If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
голямо пророкуване тука се заформило, та нека и аз да кажа нещо тъй де......
Сега на дневна графика и да я гледаме, друго освен дневни барове няма да видим това е ясно, затова ще я попропуснем защото днешният бар се е озовал в границите на вчерашният....от тук следва че е нагоре надолу настрани накъде си иска. Затова дневната сега не е особено полезна.
4часовата, аналогично само 4 часови барове, които не са много наброй, но също така предпоследният е формирали по-нисък връх спрямо вчерашният дневен и при слизане под 2550 вероятно може да се търсят дълги. Тук Станиславе има резон късите, но след нейсе време и поради тази причина отново не ни върши особена работа.Щото докато дойде до там може да иде над върха.
На 1 часова графика вече имаме хубава картина която обаче пък сочи за нагоре(ето защо 4 часовата е чисто гадаене) като сетъпа е превъзходен и който е влязъл на дълги е направил много добре.
30минитс барчарт, като едночасовата но още по ясно
15 минитс барчарт....произведение на изкуството.
Е/долар. На дневния график вече всички видяхме обръщащ модел Глава и рамене. Според повечето хора, тя е пробита. Аз мисля, че още не е и трябва да се формира дясното рамо. Който и да е от вариантите обаче, според теорията, трябва да имаме движение надолу. В единия случай заради обичайното връщане към линията на шията, в другия за формиране на рамото.
То малко Г|Р при Евро>Долар го няма
в чист вид , но карай....
Аз пък вече очаквам да видя 1.26666
скоро
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Е/долар. На дневния график вече всички видяхме обръщащ модел Глава и рамене. Според повечето хора, тя е пробита. Аз мисля, че още не е и трябва да се формира дясното рамо. Който и да е от вариантите обаче, според теорията, трябва да имаме движение надолу. В единия случай заради обичайното връщане към линията на шията, в другия за формиране на рамото.
Коментар