IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    вобщте не ме интерсесува покупих еурод от 1.2265.има ли проблеми.
    зловещо затворих това и ми каза добре си пак си наред .братми преди малко се радва защо съм улучил еврот и вика внимавай 4е касмета е довреме.мисля да е верно и се обремениавам.лошолошо.1.2320
    какво е тънък пазар написахте го скоро назада и ме интересува.мерси и благодаря.

сега сметкнах и съм ок около 480 пипсара за 2-3 дена.много хубаво се радвам и съм се развил одли4но.

Коментар

• върхът върхът не е трудно лесно е добре.кабелиена хубаво и достоино се затвори и съм доболен.
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Ако лидерите постигнат консенсус за преодоляване на негативния ефект от високия бюджетен дефицит на държавите от еврозоната
        4un4o, те консенсуса отдавна го имат. Въпросът е че възможностите за упражняване на икономически лостове са изчерпани - лихвите вече са на практика нулеви и се изкупуват облигации на фалирали държави. Това е. Останали са само физико-химико-механични средства за въздействие като печатането на пари и изпращане на полиция с палки и газ срещу протестиращите тълпи!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Днес САЩ почиват. В такива случаи, когато пазарът е тънък, обикновено има ексцесии. Това означава че се обират стоповете на цацата. Как мислиш, къде ще са повече стоповете? На 1,2250 или на 1,2400?
          Предвид факта, че цял свят чака 1:1 и то ако може да стане утре по-скоро смятам,че ще оберат късите стопове, но да видим след 10.00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
            Добро утро, дълго от 1.2303 да видим това 1.2450 ще го бием ли...или то нас ще бие сто 1.2246
            Днес САЩ почиват. В такива случаи, когато пазарът е тънък, обикновено има ексцесии. Това означава че се обират стоповете на цацата. Как мислиш, къде ще са повече стоповете? На 1,2250 или на 1,2400?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• 09:17. Предстоящата среща на Г-20 в Южна Корея ще създаде условия за дългосрочен тренд според STB Research Institute. Ако лидерите постигнат консенсус за преодоляване на негативния ефект от високия бюджетен дефицит на държавите от еврозоната, това ще се отрази положително на инвеститорското доверие (AF)

08:51. EUR-USD има корективен потенциал във възходяща посока според BNP Paribas. Намаляването на рейтинга на Испания от Fitch има ограничен ефект, тъй като рейтинга вече беше намален от S&P на 28 май, което създава условия за корективна реакция в положителна посока към линията на тренда в 1.2440 (AF)

Коментар

• Добро утро, дълго евро от 1.2303 да видим това 1.2450 ще го бием ли...или то нас ще бие сто 1.2246
                Last edited by Iblis; 31.05.2010, 09:28.

Коментар

• Днес евро - долар ще буши на долу до обяд.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• и аз така мисляб т.ч. ще изчакам.

Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                    Тука сега ми се струва, че ще има лек техничедки повръщок на тенденцията за засилка. Така че може и да се поизчака с новите влизания. Бъдете смели! И пресметливи.
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Кой каза, че еврото е заминало?
                      Тандеме....

Дайте да понижим още няколко рейтинга де....

Коментар

• Тука сега ми се струва, че ще има лек техничедки повръщок на тенденцията за засилка. Така че може и да се поизчака с новите влизания. Бъдете смели! И пресметливи.
                        * think positive * think simple * think big *
                        * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                          Каква примоция ?
                          Друго нещо питах....лично аз смятам,че има път нагоре но да видим....

EURCHF: Money Flow индикатора показва множество дълги позиции открити както над, така и под текущата цена, което сигнализира за очаквано повишение от страна на инвеститорите, но и предупреждава за изобилие от от стопове под текущите нива.

Това е интересно....
                          Говоря за моментната примоция на канадеца за надолу. Впрочем затворих на 1.0526. Временно. Че е време да поспим. Може преди това да издебна за още една малка, но ще видим. Абе дават ли ти вземай. Но не трябва да сме лакоми.Иначе цялостната стратегия за близките 1-2 интересни дни си остава в сила.
                          Last edited by pana_bg; 31.05.2010, 03:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                            Арееее, примоцията свърши! Наздраве!
                            Каква примоция ?
                            Друго нещо питах....лично аз смятам,че има път нагоре но да видим....

EURCHF: Money Flow индикатора показва множество дълги позиции открити както над, така и под текущата цена, което сигнализира за очаквано повишение от страна на инвеститорите, но и предупреждава за изобилие от от стопове под текущите нива.

Това е интересно....
                            Last edited by Voddy88; 31.05.2010, 03:15.

Коментар

• Арееее, примоцията свърши! Наздраве!

Коментар

• Добър вечер на всички,които не спят
                                Какво мислите за ойрото - ще ходи ли нагоре тези дни ?

Коментар

Working...
                                X