If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
а според теб как ще се отрази на пазара ако новините от китай са повече от добри
Това не е новина-от доста време се знае,че растежа на БВП ще е около 10% и ще расте и експорта.Мисля,че подкрепата за еврото от тези прогнози вече е консумирана.
Моите почитания,още съм нов,но може ли един въпрос:къде ще вместиш прогнозното съотношение на растежа на БВП за САЩ и Европа в размер на 2 към 1 в тази твоя стройна теория?Жив и здрав!
а според теб как ще се отрази на пазара ако новините от китай са повече от добри
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
Щатските индекси продължават да се повишават за втори пореден ден, след като тревогите за дълговата криза в Европа постепенно отшумяха, а акциите на компаниите от добивния сектор поскъпнаха заради ръста в цените на суровините. това го копирах от инвестора.е значи за какво говорим.значи може и без дълговата криза да продължим нагоре.то тези дългове да не са отсега.и преди ги е имало и ще ги има и винаги ще се използват за корекции на световните и валутни борси.ама хайде здраве да е и който умее да чете между редовете добре за него.който се подава на паниката лошо за него.не го чакайте долара паритет или 1.12-1.16.в никакъв случай.айде това е от мен успехи на всички
Моите почитания,още съм нов,но може ли един въпрос:къде ще вместиш прогнозното съотношение на растежа на БВП за САЩ и Европа в размер на 2 към 1 в тази твоя стройна теория?Жив и здрав!
Щатските индекси продължават да се повишават за втори пореден ден, след като тревогите за дълговата криза в Европа постепенно отшумяха, а акциите на компаниите от добивния сектор поскъпнаха заради ръста в цените на суровините. това го копирах от инвестора.е значи за какво говорим.значи може и без дълговата криза да продължим нагоре.то тези дългове да не са отсега.и преди ги е имало и ще ги има и винаги ще се използват за корекции на световните и валутни борси.ама хайде здраве да е и който умее да чете между редовете добре за него.който се подава на паниката лошо за него.не го чакайте долара паритет или 1.12-1.16.в никакъв случай.айде това е от мен успехи на всички
Няма такова нещо Пантерке ! За момента дори на дневна цифрата не е тази ....Нещата се подготвят за дъно под 1640
И да ти кажа ,че при всекви нива на Софикс , разумните ще продават а глупаците ще купуват ...Горе-долу като евро/долар в момента !
е нека видим как ще се развият нещата.но докато тръбяха за дългова криза навсякаде,според теб кое дига борсата зад океана във момента.а дали не е назрял момента за обръщане на тренда обратно към по силно евро.дългосрочно и аз си мисля че паритет ще има но през корекция която ще приключи със започналия миналата година възходящ тренд който ще приоключи най вероятно догодина или 2012 след което във новия мечи тренд ще бъдем свидетели на паритет но не и сега
Коментар