IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• технически погледнато мине ли евро -долар 1.2170 то това е знак за обръщане на тренда.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
      ни тъ и срам....аз мислех да звъня ама съм прит'снителен...пък и ти нямам номера
      Rookie, Jamesun -ът чака!
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Здрасти приятел,

въпреки че не търгувам Канадския... но той е подобен на Австралийския долар, т.к. е суровинна валута, а енерг. суровините падат (а аз го изтъргувах и там си приключих мисията).
        Като цяло тренда му е за понижаване на Канадския долар. Защо... защо Канадския долар... първи почна да вдига лихвата си... Т.ч. в един момент... той ще спре да вдига лихвата си.... а в САЩ ще имат времеви лаг... т.ч. => правилно е да се удължава двойката USD/CAD.... но това не касае толкова силно intraday търговията нито пък търговията в малки времеви периоди.. Затова има вероятност да има спад в USD/CAD в рамките на близките дни (но не е много сигурно) погледнато чисто технически графиката.... т.ч. аз ще се озъртам тук за дълги... ако има голям спад...
        Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        Виж мненията на pana_bg
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
          Ей,нищо не казвате за канадския...някой въобще играе ли го ?
          Виж мненията на pana_bg

Коментар

• Ей,нищо не казвате за канадския...някой въобще играе ли го ?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение

с този изказ е доста по-добре
              и що трябваше да се правиш на глупак толкова време?
              можеш да си сигурен , че дори и да си казал нещо , което си заслужава да се прочете е пропаднало в обърканите ти брътвежи или прескочено , защото липсва игнор в този форум.
              а че знаеш какво правиш беше ясно след 2-3 твои поста
              Беше ме хванал някакъв весел период

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                Аз съм ги удължил още от 74

п.с.

Реде , казах ти да внимаваш с късите еур/долар
                бравос

Коментар

и това
                  сори , че не се видяхме вчера, но другата седмица идвам за отново 3-4 дни и тогава
                  ни тъ и срам....аз мислех да звъня ама съм прит'снителен...пък и ти нямам номера
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                    ...старческа деменция ?!?

поздрави много и успехи много
                    и това
                    сори , че не се видяхме вчера, но другата седмица идвам за отново 3-4 дни и тогава
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                      тандема дали държи още дългите евра без стоп
                      На Тандема можеш само да му носиш каскета ,и да бягаш след двата ми Файтона

Коментар

аз и не съм
                        акъла ми е като на тийнейджър
                        имам такава диагноза, ама забравих точното наименование, точно щот страдам от нея
                        и съм глупав
                        ...старческа деменция ?!?

поздрави много и успехи много
                        The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Какво мислите за канадеца момчета?Ще тръгва ли вече нагоре или.....паритет с усд

Коментар

• Има ли 2027 при EUR/USD, почти сигурно ще има 2072 и 2105!!!!!!!

Коментар

• Хахаха Култувоооооо
                              Нямаш грам развитие пич

Това трябва се запише
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

ми не , не си .никой не ми се е подигравал , защото не съм давал повод за подигравки
                                и по-важното е , че не се вземам насериозно ,
                                както някои от постващите тука
                                Че в тази тема ,няма човек с толкоз ударени стопа ,като теб бре

Трябва всеки да ти го натяква и подиграва ли -мале нямаш и грам развитие пич

Коментар

Working...
                                X