технически погледнато мине ли евро -долар 1.2170 то това е знак за обръщане на тренда.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениени тъ и срам....аз мислех да звъня ама съм прит'снителен...пък и ти нямам номераЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Здрасти приятел,
въпреки че не търгувам Канадския... но той е подобен на Австралийския долар, т.к. е суровинна валута, а енерг. суровините падат (а аз го изтъргувах и там си приключих мисията).
Като цяло тренда му е за понижаване на Канадския долар. Защо... защо Канадския долар... първи почна да вдига лихвата си... Т.ч. в един момент... той ще спре да вдига лихвата си.... а в САЩ ще имат времеви лаг... т.ч. => правилно е да се удължава двойката USD/CAD.... но това не касае толкова силно intraday търговията нито пък търговията в малки времеви периоди.. Затова има вероятност да има спад в USD/CAD в рамките на близките дни (но не е много сигурно) погледнато чисто технически графиката.... т.ч. аз ще се озъртам тук за дълги... ако има голям спад...
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеВиж мненията на pana_bgМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеЕй,нищо не казвате за канадския...някой въобще играе ли го ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
с този изказ е доста по-добре
и що трябваше да се правиш на глупак толкова време?
можеш да си сигурен , че дори и да си казал нещо , което си заслужава да се прочете е пропаднало в обърканите ти брътвежи или прескочено , защото липсва игнор в този форум.
а че знаеш какво правиш беше ясно след 2-3 твои поста
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеАз съм ги удължил още от 74
п.с.
Реде , казах ти да внимаваш с късите еур/долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеи това
сори , че не се видяхме вчера, но другата седмица идвам за отново 3-4 дни и тогаваThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение...старческа деменция ?!?
поздрави много и успехи много
сори , че не се видяхме вчера, но другата седмица идвам за отново 3-4 дни и тогаваТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениетандема дали държи още дългите евра без стоп
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз и не съм
акъла ми е като на тийнейджър
имам такава диагноза, ама забравих точното наименование, точно щот страдам от нея
и съм глупав
поздрави много и успехи многоThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеми не , не си .никой не ми се е подигравал , защото не съм давал повод за подигравки
и по-важното е , че не се вземам насериозно ,
както някои от постващите тука
Трябва всеки да ти го натяква и подиграва ли -мале нямаш и грам развитие пич
Коментар
Коментар