IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    Аз да съм ти се подигравал някой път ,или пък на някой друг ,гледай си 10 пипса и си живей Ай сик.....

ми не , не си .никой не ми се е подигравал , защото не съм давал повод за подигравки
    и по-важното е , че не се вземам насериозно ,
    както някои от постващите тука
    Last edited by NYSERookie; 09.06.2010, 15:55.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
      Не се ебавай с гуруто - сега ще ти каже как не си мръднал грам в развитието си

аз и не съм
      акъла ми е като на тийнейджър
      имам такава диагноза, ама забравих точното наименование, точно щот страдам от нея
      и съм глупав
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Аз съм ги удължил още от 74

п.с.

Реде , казах ти да внимаваш с късите еур/долар

Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
        Стоилов, твоя начин на търговия е различен.Тези некви пипсове са черешката на цялата торта в изминалите 2 седмици.За един час некви 35 пипса ако за теб са малко за мен са ок хехехе.
        И ако си удължил озийена и озидолар снощи/днес сега вече си със стоп на 0, текущ профит около 100 п и айде на бирата.
        Скоро импулса ще намалее, но засега държи.

Коментар

• HEADS UP: Fed's Ben Bernanke is scheduled to testify at the house budget committee at 14:00 GMT.

Голямото надлъгване

Коментар

• Нивата от "новото" ветрило след 16оо часа.

Коментар

• Около 2050/60 имаме динамик съпротива. Там може да се появят първите мераклии за селл на ралито Да видим как ще се справим

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                шушумигата има бид 1252.03 на платформата
                не нужно да се държиш като простак.
                както ти казах не ти се подигравам, беше просто закачка.
                Аз да съм ти се подигравал някой път ,или пък на някой друг ,гледай си 10 пипса и си живей Ай сик.....

Коментар

а и не ти трябва такава цена . достатъчно е аска да е достигнал дотам и си готов.
                  Не се ебавай с гуруто - сега ще ти каже как не си мръднал грам в развитието си

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    Ти цена 1252 имаш ли на твоята платформа бе шушумиго Аз нямам ,ама кво от това , затвориха ми позициите които бях оставил
                    а и не ти трябва такава цена . достатъчно е аска да е достигнал дотам и си готов.
                    Last edited by NYSERookie; 09.06.2010, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                      Стоилов, твоя начин на търговия е различен.Тези некви пипсове са черешката на цялата торта в изминалите 2 седмици.За един час некви 35 пипса ако за теб са малко за мен са ок хехехе.
                      И ако си удължил озийена и озидолар снощи/днес сега вече си със стоп на 0, текущ профит около 100 п и айде на бирата.
                      Скоро импулса ще намалее, но засега държи.

с този изказ е доста по-добре
                      и що трябваше да се правиш на глупак толкова време?
                      можеш да си сигурен , че дори и да си казал нещо , което си заслужава да се прочете е пропаднало в обърканите ти брътвежи или прескочено , защото липсва игнор в този форум.
                      а че знаеш какво правиш беше ясно след 2-3 твои поста

Коментар

• Днес няма някакви особени новини, така че ще връщаме в долната граница на рейнджа. За мен - в горната , та да мога да си затворя позицията доволно. А след няколко часа хич не ми дреме какво ще става. Чакам ниво над 1.0437 за да съм на плюс след покупките.
                        Last edited by pana_bg; 09.06.2010, 15:32.
                        * think positive * think simple * think big *
                        * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                          Ей ама сте зевзеци .Крити, петата пробадна Някой случайно да вижда цели при кабела 1.52+ или ме е напекло много
                          На кое му викате кабел? На ГБР/УСД ли ?
                          На прав път си, време е малко долара да си почине навсекъде
                          Шегички!

Коментар

бе ти и злато на 800$ ни обещаваше , а му обърка стопа с 3 цента на 52
                            не се подигравам, приеми го като закачка
                            Ти цена 1252 имаш ли на твоята платформа бе шушумиго Аз нямам ,ама кво от това , затвориха ми позициите които бях оставил

Коментар

• Ами такава е според мен ситуацията в момента
                              http://forex.finance5.bg/viewtopic.php?f=2&t=2

Коментар

• май Еврото оформя дъното
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X