IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    много дълги стопове
    за какви таргети търгуваш?
    Освен еврото имам още 4 позиции.Играта и размера на акаунта ми позволява стоп=100п в еврото.Освен това от лични наблюдения в някои случаи след пускане на позиция/ии се наблюдава около 30-70п отклонение в обратна посока след което всичко си идва на мястото и затварям при общ добър тотал (тотал, който на мен ми харесва).Ето защо стоп=100п е добър за мен с оглед недостигането му (или рядкото такова ).
    По едно време бях на общо +60п и не затворих.Чакам към 150п++.Това ще рече 20-30п от еврото.
    Не ми е проблем дори да изгубя 500п от тези 5 позиции в момента.Нека видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
      Казвам евро/д сел 1.2112
      Гледай да не се объркаш
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ммможе, стопа ми е 100п по-нагоре.
        много дълги стопове
        за какви таргети търгуваш?
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          мисля, че грешиш за късата
          Ммможе, стопа ми е 100п по-нагоре.

Коментар

Казвам евро/д сел 1.2112

мисля, че грешиш за късата
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Казвам евро/д сел 1.2112

Коментар

• Здравейте.
                Снощи пак сте си ги мерили. Безсмислено забавление... Всеки е прав.
                Целите на Тандема ми изглеждат твърде далеч за сега. Ето нивата по лъчите след 8оо часа.

Важното ниво е 1,2116. Ако сме под него вероятността за спад е по-голяма. Подкерпата е чак на 1,2033, но трябва да премине през 1,2069. Според мен ще се реализира по-скоро този вариант.
                Нагоре над 1,2116 съпротивата е на 1,2143. Ако пробием отива на съпротивите от 1,2151 - 1,2170 и нагоре няколко лъча. Целта е лъчът от дъното 1,1876 на ниво 1,2199.

Успехи!

Коментар

• Аз мисля да изчакам още малко... ще изчакам срещата на FED в края на месеца за да преценя дали да взема дълги позиции при EUR/USD...

Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                  днес може би ще разберем, дали това вече е корекция
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• днес може би ще разберем, дали това вече е корекция
                    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      И тъй като това е ПЪРВИЯ ти,смилен пост залепен под моя ,от теб ,ще се отегля и ще ти кажа Лека нощ .

Оствам те на по Посветените да ти отговорят .
                      стой тука бре ... хвалидрис ...

ех .. пак ще си остана неосветен

айде лека на всички ... ако има модератори би трябвало да затрият тоз не чак тъй ненужен спам ... мисля има какво да се научи от последните няколко страници ....

Коментар

Спокойна да ти е tandem-e
                        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
                          заспа ли ти бебето, че са занимаваш с глупости ?

по-добре пусни някой филм и си гледай кефа

поздрави и по-здрави
                          неможе бе ... трябва да се превъзпита туй говедо

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                            я да видим каква е разликата между четири часова и петминутка .... освен продължителноста на един бар ... високите фреймове са "по-сигурни" ли ?

И тъй като това е ПЪРВИЯ ти,смилен пост залепен под моя ,от теб ,ще се отегля и ще ти кажа Лека нощ .

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                              ко речи ?!
                              заспа ли ти бебето, че са занимаваш с глупости ?

по-добре пусни някой филм и си гледай кефа

поздрави и по-здрави

Коментар

Такааа Първата част е изпълнена -бар без никаква глиста отгоре

Пичове сега гледайте през 4 часа ,да не затваряме под 1,2090 .Тук е ключа за бараката

Ако нямаме затваряне под 1,2090 целта е ясна и мога да поздравя :

Хамсията Йосиф и неговите братя -Генчото от Гармишпартенкирхен ,Майната с 10пипса

А щях да забравя и Хан Омуртаг дето търгувал по тренд и фундаментаг

Поздравявам ги с песента -Въх Божке ко стана ,как ще кажа на Мама ,че съм снощи Иб...а

Клипче липсва

Ако пък затворим под 1,2090 очаквам поздрав от тях

Успехи на всички

ПП Ако съм пропуснал някой ,моля да бъда извинен,и да се почувства поздравен

ко речи ?!

Коментар

Working...
                                X