IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Не знам Voddy88 дали е нервен,ама аз направо треперя от движението на долара,
    защото съм заложил всички семейни спестявания на него.Даже и тези,заделени за висшето на щерката.Ако спекулата ми е неуспешна,жената ще ме убие.Така че ще ме търпите докато поне си изкарам операцията на малка печалба и после може и да не се чуем и видим.Не че компанията ми е неприятна де
    Е това е добър риизън за сюисайд при фейл
    Евалата, едва ли наистина има такива индивиди, обаче ако са стигнали до такова положение значи наистина са били излишни

Хемусе, поздравявам те, рядко може да се види напредък на форумен участник, но ти ми пълниш душата, както се казва
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
      ти Крезе бетер Крума ще излезеш

понеже сиса вчера ми вика да търгувам ко виждам и аз ... сега да кажа ко виждам пък за търгуването .... изкушаващо ми е доста ама сега съм си наложил да си почивам макар че май не се почива така ...
      та .. почваме да гледаме на дневна и виждаме един аутсайд бар дето по книжлетата пише че като има такъв бар по добре е да се не търгува ... виждаме и едно минорно ъптрендче ... такаа...
      падаме на 4 часовата ... там виждаме настоящият четири часов бар да се лигави с ма 200 .... тандема сигурно би казал молете се който е дълъг този четири часов бар да не затваря под ма 200 ....
      на едночасова графика виждаме добел топ булфлаг с фалшив пробив и едно такова колебливо тръгване надоле ... и понеже продължавам да мисля че това си е пълнене на торбите с долари за ново дъно .... де да знам ... още си държа на новото дъно ... затварянето на това четири часово барче ще покаже ... пък потвърждение ще има чааак под 2250 .... е те такива работи ......
      хубав ден на всички ... аз продължавам да почивам активно
      Здраво,Хемус-е,сега ми стана ясно,защо заряза да бичиш талпите,и да дишаш стърготините,намерил си си по добра работа,станал си АНАЛизатор.
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Не знам Voddy88 дали е нервен,ама аз направо треперя от движението на долара,
        защото съм заложил всички семейни спестявания на него.Даже и тези,заделени за висшето на щерката.Ако спекулата ми е неуспешна,жената ще ме убие.Така че ще ме търпите докато поне си изкарам операцията на малка печалба и после може и да не се чуем и видим.Не че компанията ми е неприятна де
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Въобще не съм изнервен между другото
          Настроението ми няма нищо общо с Forex-a,поради простата причина,че не ми е това заниманието.....в момента се опитвам да се уча да търгувам,но е доста трудно да си призная
          Доход от тук не очаквам в краткосрочен план.

Пенчев,вероятно съм по-зле от теб наистина,но тук не е мястото да се обсъждаме един друг,а доколкото аз го разбирам - да даваме някакви мнения отностно валути (или аз съм тъп). Гледайте си там графиките,търсете истината в лъчите на Ганьови и всякакви други и не осъждайте чуждите мнения,не за друго - просто защото може и да са прави понякога А и да не са прави - нали все отнякъде трябва да дойдат пари за да печелите
          Last edited by Voddy88; 18.06.2010, 20:17.

Коментар

• Voddy88 нервен си ми изглежда Излез, петък вечер е , пии нещо.
            Емоционалността тук е излишна, изкревя възприятията, променя мисленето, не е хубаво при търговия, дори и без да осъществяваш сделки.
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
              Не че много разбирам....даже нищо не разбирам,ама все пак да кажа - според мен EUR/USD не се влия по никакъв начин от каквито и да било графики и анализи
              Тъй чеее....горе долу е същото като да заложиш на черно или червено на рулетката
              Ама ти си по-зле и от мене,приятелю
              В някои моменти може и да е рулетка-като Моника Люински например,но в повечето случаи си е цяла наука.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                Хората продължават упорито да търсят философския камък...
                ....пък то такъв нямало,ама кой да знае....

Коментар

• Хората продължават упорито да търсят философския камък...

Коментар

Ааах,GoDim,тези твои Ган/ь/ови лъчи ме измъчиха,заболя ме празната ми глава.При добро желание ми кажи,ако тази вечер до 21.00 часа слезем под 1.2340,значи ли ,че следващата подкрепа е на 1.2200?
                    А?
                    Не че много разбирам....даже нищо не разбирам,ама все пак да кажа - според мен EUR/USD не се влия по никакъв начин от каквито и да било графики и анализи
                    Тъй чеее....горе долу е същото като да заложиш на черно или червено на рулетката

Коментар

• Ааах,GoDim,тези твои Ган/ь/ови лъчи ме измъчиха,заболя ме празната ми глава.При добро желание ми кажи,ако тази вечер до 21.00 часа слезем под 1.2340,значи ли ,че следващата подкрепа е на 1.2200?
                      А?
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                        Аз пък все си мисля,че скоро няма да видим 1.20...поне до септември.....по-скоро 1.27 в краткосрочен план :P
                        димек си за вариант 2 .. лошо няма ....

има една далавера много яка .... нещата по принцип стават или така както си мислим че ще станат или става точно обратното на това което си мислим , обаче , има едно нещо още ... и тук идва далаверата ... ето я .... нещата винаги стават така както трябва да станат ...
                        това смея да твърдя че ако се осъзнае просто отваря доста врати ....

Здраве !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                          вариант 1 : не се плаши а прай малко кьочек да обере още малко дълги ....
                          вариант 2 : не се плаши а прай малко кьочек да обере още малко къси

аз съм за вариант 1
                          Аз пък все си мисля,че скоро няма да видим 1.20...поне до септември.....по-скоро 1.27 в краткосрочен план :P

Коментар

Владимир Илич,защо тъй се плаши добичето от 1.2354?
                            вариант 1 : не се плаши а прай малко кьочек да обере още малко дълги ....
                            вариант 2 : не се плаши а прай малко кьочек да обере още малко къси

аз съм за вариант 1

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Дразнението е само в твоята глава, Пазара не е източник на дразнение
                              .....има една реплика която много ми харесва:
                              think about it
                              Аз просто споделих "дразнението" си към долара. Не мисля,че беше нужно да използваш някви си крилати фрази,а камо ли пък да ме поучаваш да се дразня или не....

Коментар

• Владимир Илич,защо тъй се плаши добичето от 1.2354?
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X