IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Не ние, не ние !!!
    Пазара е лош спрямо сгрешилите
    Вчера си казах мнението за предстоящото
    ниво от 1.233333333333333333333
    Мисля си , че днеска ще го видим
    Успех !!!
    ааа ще видим ще видим
    Примамва ме плажа и мен, обаче днес започват мачовете и ще се дреме пред тивито.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      втората третина затворена +20 @ 1.2125

цел на последната 1.2145
      писна ми
      последната третина затворена +25 @ 1.2130

и с това седмицата за мен приключи .
      успехи на всички
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
        Ти нали беше преизпълнил плана за тая седмица? Поздрави и все така Няма да ме огрее явно, имам си едно кабелче,което снася по някой пип

да така е , но има още час докато тръгна на плаж
        а и такъв очевиден сетап с толкова плитък стоп щеше да е грехота да бъде подминат и без това вися пред компа
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
          ма мноу сте лоши бря
          Не ние, не ние !!!
          Пазара е лош спрямо сгрешилите
          Вчера си казах мнението за предстоящото
          ниво от 1.233333333333333333333
          Мисля си , че днеска ще го видим
          Успех !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

аз лично няма да чакам 1.2070,отиде ли дотам и стопа ще ти замине
            удължих @ 1.2105 стопа 1.21 и цел 2-3 пипа под дневния връх
            Ти нали беше преизпълнил плана за тая седмица? Поздрави и все така Няма да ме огрее явно, имам си едно кабелче,което снася по някой пип

Коментар

• за мен бай евро/долар цена 2123 цел 1- 2140, цел 2- 2170

Коментар

всичко е добро, ако те кара да се чувстваш комфортно и спокоен за трейдовете си
                Айде сега общи приказки в стил Хепи.
                Един джойнт ако дръпна ще съм спокоен и в окото на торнадо. Годим и той вика, че всеки бил прав.
                Черкелов показа че поразбира от посоки и нива, ама с тия интрадей диверсификации и стопове или ни слага на ските или той ще се качи на тях в най-скоро време.

Коментар

1/3 затворена +12 @ 1.2117

втората третина затворена +20 @ 1.2125

цел на последната 1.2145

Коментар

стопа преместен на 0 @ 1.2105
                    1/3 затворена +12 @ 1.2117

Коментар

аз лично няма да чакам 1.2070,отиде ли дотам и стопа ще ти замине

стопа преместен на 0 @ 1.2105

Коментар

• аз лично няма да чакам 1.2070,отиде ли дотам и стопа ще ти замине

Коментар

• Здравейте, мисля да лимитирам покупка на евро в зоната 1.207 стоп 1.2019 цел 1.22 Някой да има нещо против

Коментар

явно системата е такава.
                            успех
                            Да, разбира се, системата ми е различна.Важното е да сме спокойни и уверени в действията си.Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                              Освен еврото имам още 4 позиции.Играта и размера на акаунта ми позволява стоп=100п в еврото.Освен това от лични наблюдения в някои случаи след пускане на позиция/ии се наблюдава около 30-70п отклонение в обратна посока след което всичко си идва на мястото и затварям при общ добър тотал (тотал, който на мен ми харесва).Ето защо стоп=100п е добър за мен с оглед недостигането му (или рядкото такова ).
                              По едно време бях на общо +60п и не затворих.Чакам към 150п++.Това ще рече 20-30п от еврото.
                              Не ми е проблем дори да изгубя 500п от тези 5 позиции в момента.Нека видим.
                              явно системата е такава.
                              успех

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Гледай да не се объркаш
                                ма мноу сте лоши бря

Коментар

Working...
                                X