IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
    Джойнта е канабисоид , а не транквилант и не си прав , че ще си спокоен вследствие на употребата му, което ме съмнява дали си прав относно ските. Че от форекс не разбираш то е ясно, ама от де таз любов към Ротшилдови?
    КанабиНоида е релаксиращ психоделик и е много по-близък до транквилизатор, отколкото до стимулант и не си прав, че не успокоява, което ме кара да се съмнявам дали си прав относно това колко разбирам от форекс.
    Любовта е към футбола и смятам от този момент нататък да се посветя изцяло и само на нея.

Късмет на всички в каквото там правите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
      pana къде си бе момчеееееееееееееее...дай някой съвет за канадеца :П
      Виж, пич, ако не ти се занимава с дребни врътки и имаш нерви можеш спокойно да си пуснеш една дългосрочна дълга и от тези нива и да я забравиш за близките дни и седмици. И имай предвид една малка подробност - когато доларът спрямо канадецът влезе във фаза на неудържим растеж корелацията на двойката с ЕУР/УСД няма да е това, което е сега!
      Иначе, всеки сам си взима решенията.
      Успех.
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Следобяд ще имаме отиграване на новина - 15.30 - US Retail Sales. Очаквам с по-голяма вероятност тя да се отрази подкрепящо УСД. А после - световно по футбол. )))))))))))))))

Коментар

• Тази от 09 добре си я отворил в съответния момент. Сега, обаче, не е зле да я позатвориш. Ако вече си го направил ОК

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
            pana къде си бе момчеееееееееееееее...дай някой съвет за канадеца :П
            каква телепатия
            Заложил съм пусия за купуване на 1.0280
            Иначе в момента е малко неясна ситуацията. Трябват някои допълнителни индикации дали изобщо ще слиза под 1.03. Ще гледаме да видим.

Коментар

• Loonie

Привет! Сутрешна реализация: купена средна трикомпонентна на 1.0322, затворена на 1.0339.
              Успешен ден!

Коментар

• pana къде си бе момчеееееееееееееее...дай някой съвет за канадеца :П

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                  сел еурйен от 110.76, стоп 110.91 и цел 110.30
                  люн -15
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• сел еурйен от 110.76, стоп 110.91 и цел 110.30
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                      +1.

Прекалено плитките стопове водят до удар и загуба постоянно.
                      Това по себе си ли съдиш ? Щото аз имам други наблюдения
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                        Айде сега общи приказки в стил Хепи.
                        Един джойнт ако дръпна ще съм спокоен и в окото на торнадо. Годим и той вика, че всеки бил прав.
                        Черкелов показа че поразбира от посоки и нива, ама с тия интрадей диверсификации и стопове или ни слага на ските или той ще се качи на тях в най-скоро време.
                        Джойнта е канабисоид , а не транквилант и не си прав , че ще си спокоен вследствие на употребата му, което ме съмнява дали си прав относно ските. Че от форекс не разбираш то е ясно, ама от де таз любов към Ротшилдови?

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                          Освен еврото имам още 4 позиции.Играта и размера на акаунта ми позволява стоп=100п в еврото.Освен това от лични наблюдения в някои случаи след пускане на позиция/ии се наблюдава около 30-70п отклонение в обратна посока след което всичко си идва на мястото и затварям при общ добър тотал (тотал, който на мен ми харесва).Ето защо стоп=100п е добър за мен с оглед недостигането му (или рядкото такова ).
                          По едно време бях на общо +60п и не затворих.Чакам към 150п++.Това ще рече 20-30п от еврото.
                          Не ми е проблем дори да изгубя 500п от тези 5 позиции в момента.Нека видим.

+1.

Прекалено плитките стопове водят до удар и загуба постоянно.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                            днес може би ще разберем, дали това вече е корекция
                            Според мен си е корекция отвсякъде, въпроса колко е дълбока. Докато не минем 1.2180 все още ще чакам едно последно слизане, за да завършим 3-та от тренда на дневна.

Коментар

• Бай на усд/кад от 1.0309 - ай да видим докъде ще го докараме,след като вчера ми удари стопа на 1.0330

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                                Айде сега общи приказки в стил Хепи.
                                Един джойнт ако дръпна ще съм спокоен и в окото на торнадо. Годим и той вика, че всеки бил прав.
                                Черкелов показа че поразбира от посоки и нива, ама с тия интрадей диверсификации и стопове или ни слага на ските или той ще се качи на тях в най-скоро време.

хм,
                                един пост ми изчезна.
                                щом така му е удобно на черкелов, нека си търгува.
                                ако случайно глътне вода ще се замисли
                                аз лично повече от one trade at a time, не мога да управлявам ефективно
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X