Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеAз пък още им се чудя
Имам стоп на +1 ама и над +100 пипа ,
но пък си мисля , че не са за затваряне.
Ще гледам евро>долар и ако вземе много да мърда ще затворя, макар , че си мисля
швейцарската ЦБ няма да позволят
да пада още.
Не съм в час да си призная
Така ги определям - по новините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеЕ, малко го цапнахме наобратно, за 5 пипса.
от взиране в дърветата не виждаш гората
що ти трябваше на баир лозе?
да контриш импулс за едни 5 пипа и заради това да изпуснеш перфектна къса при корекцията от 1.2113-14 с 5-6 пипов стоп.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСлед продажбите на дребно махнах дългите EUR/CHF на 1.3897, че работата стана руска рулетка.
Имам стоп на +1 ама и над +100 пипа ,
но пък си мисля , че не са за затваряне.
Ще гледам евро>долар и ако вземе много да мърда ще затворя, макар , че си мисля
швейцарската ЦБ няма да позволят
да пада още.
Не съм в час да си призная--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеЕх, мамка му! Прекъсна ми компа и не можах да се възползвам.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеВсъщност държах под око Рукито в последно време
а правилният въпрос е : какво разбра?Last edited by NYSERookie; 11.06.2010, 15:27.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАди бря дутайте курсо нанякъде!!!!
Да не въ остави човек на рахат...
Нищо не правите :
Към 22222 и после 23333, или обратно?
Преди да изленат лошите прогнозирани новини, местната валута отстъпва и като излъчат реално лошите новини местната валута поскъпва щото борсата пада!
Да му се начудиш !Last edited by mateosf; 11.06.2010, 14:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТова по себе си ли съдиш ? Щото аз имам други наблюдения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеБай на усд/кад от 1.0309 - ай да видим докъде ще го докараме,след като вчера ми удари стопа на 1.0330
Току-що ми хрумна и друго сравнение за тях - те са като антибиотиците...* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнениеВ електронното издание на в. "Хабер"
има речник провери "базик" - това относно трейдърските ти умения. А Канабиноидите /благодаря за редакцията/ действат успокоително само на хора, който ги употребяват перманентно, на другите предизвиквае еуфория или дори параноя в някои случай.
Ако става въпрос аз се успокоявам от енергийните напитки като шаркове и редбули
Ефектите са строго индивидуалниТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеКанабиНоида е релаксиращ психоделик и е много по-близък до транквилизатор, отколкото до стимулант и не си прав, че не успокоява, което ме кара да се съмнявам дали си прав относно това колко разбирам от форекс.
Любовта е към футбола и смятам от този момент нататък да се посветя изцяло и само на нея.
Късмет на всички в каквото там правите.
има речник провери "базик" - това относно трейдърските ти умения. А Канабиноидите /благодаря за редакцията/ действат успокоително само на хора, който ги употребяват перманентно, на другите предизвиквае еуфория или дори параноя в някои случай.
Коментар
Коментар