IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
    Хайде ДОЛАРЕ,време е да отвърнеш на удара!!!Форца
    ти Крезе бетер Крума ще излезеш

понеже сиса вчера ми вика да търгувам ко виждам и аз ... сега да кажа ко виждам пък за търгуването .... изкушаващо ми е доста ама сега съм си наложил да си почивам макар че май не се почива така ...
    та .. почваме да гледаме на дневна и виждаме един аутсайд бар дето по книжлетата пише че като има такъв бар по добре е да се не търгува ... виждаме и едно минорно ъптрендче ... такаа...
    падаме на 4 часовата ... там виждаме настоящият четири часов бар да се лигави с ма 200 .... тандема сигурно би казал молете се който е дълъг този четири часов бар да не затваря под ма 200 ....
    на едночасова графика виждаме добел топ булфлаг с фалшив пробив и едно такова колебливо тръгване надоле ... и понеже продължавам да мисля че това си е пълнене на торбите с долари за ново дъно .... де да знам ... още си държа на новото дъно ... затварянето на това четири часово барче ще покаже ... пък потвърждение ще има чааак под 2250 .... е те такива работи ......
    хубав ден на всички ... аз продължавам да почивам активно

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Брее,то това 1.2370 голям рубеж стана ,бе,почти като линията Мажино.Ами сега какво ще правим-още 2-3 седмици атаки и контраатаки ли?
      Ша изчакаме испанските банки да се доосерат на стрес-теста - и ще омаже в кафяво еврото
      Що ли му трябваше на Сапатеро ...

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan* Разгледай мнение
        дали,а ?
        Ами да ти кажа виджа се като дъно,но движението надолу цялото е 1200 пункта,а самото "двоино дъно" е 400 пункта това не отговаря на характеристиките.Трябва да е в края на ясно изразен тренд,а това не е.Днешната дневна звезда ще си проличи чак в понеделник,вторник.Най много да се превърне в продължаваще ценова формация.
        Иначе да "двоино дъно особенно на тази двойка е силен сигнал.
        Но човека е анализатор,какво разбирам аз.

Коментар

• Хайде ДОЛАРЕ,време е да отвърнеш на удара!!!Форца

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
            Не е истина от 15 часа не сме мръднали на никаде.
            тя вечерта нека е спокойна, ама през деня не е работа, ей днеска за баничка няма още само на кафета я карам
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Брее,то това 1.2370 голям рубеж стана ,бе,почти като линията Мажино.Ами сега какво ще правим-още 2-3 седмици атаки и контраатаки ли?
              Напомня ми за вица за намерения дневник на бригада,,Чавдар"-накрая ще дойде горският и ще ни изгони всичките.
              Last edited by Пенчев; 18.06.2010, 13:17.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

yжас имам една чакаща от 2370, дълга ама не я фана.
                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Брее,то това 1.2370 голям рубеж стана ,бе,почти като линията Мажино.Ами сега какво ще правим-още 2-3 седмици атаки и контраатаки ли?
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• ...

анонски тази статия ли е при4ината йената
                    да се ка4ва а борсата да не помрадва

http://www.cnbc.com/id/37771303
                    Last edited by zloblivi_podritvaniq; 18.06.2010, 13:10.

Коментар

• Не е истина от 15 часа не сме мръднали на никаде.

Коментар

• айде сега на каде ще избие. на кадет избие натам сме и ние

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                          Да дали това "двойно дъно" отговаря на всички характеристики за двоино дъно.Или уж. хаха
                          дали,а ?

Коментар

• Да дали това "двойно дъно" отговаря на всички характеристики за двоино дъно.Или уж. хаха

Коментар

• Приготвям се за едни дълги евра с малък риск и таргет фигура

Коментар

• В. Банов: Двойно дъно при AUD/USD
                                „След достигането до 0.8102 38.2% корекция на възходящото движение на AUD/USD, продължило през почти цялата 2009 г., валутната двойка се отблъсна от нивото на подкрепа и ясно формира ценов модел, известен като Двойно дъно".......

http://forexnews.bg/component/conten...-banov-aud-usd

Коментар

Working...
                                X