IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
    Оффф....тоя долар взе много да ме дразни вече...или да пада или да се качва вече,кво е тва напред назад само....рък брък да има
    Дразнението е само в твоята глава, Пазара не е източник на дразнение
    .....има една реплика която много ми харесва:
    think about it
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Скандално съдийство на този мач - Щатите-Словения. Не съм убеден, че бруталното ощетяване на САЩ е плод на некомпетентност. Трябва да не си виждал футбол през живота си, за да отсъдиш по този начин!

Коментар

• Оффф....тоя долар взе много да ме дразни вече...или да пада или да се качва вече,кво е тва напред назад само....рък брък да има

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
          Здравейте опълченци!
          УСД/КАД: Подготвяме се вече за атака на кота 1.0350. Ако ги тресне бързо и с дълъг импулс затварям изцяло временно и после като отдръпне пак отварям. Ако пробиват е постепенен и методичен, се оставя да си стои за уикенда. А в момента имам отворени още две допълнителни поддържащи по-рискови позиции (извън нормалния ММ), на средна от 1.0274, с нулеви стопове вече, в същата посока. Успех!
          ne zнам дали прочете вчера или завчера едно мое мнение за канадеца че му предстои ново дъно сега реинджа много по ясен а тои потвърждава низходящото предходно движение това по 4 часа
          Pip master

Коментар

• Отменен 3-ти гол на САЩ
            Съдията на сапун
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• ГОООООООООООООООЛ!За САЩ!!!
              2:2!G0,USA,GO!GO,DOLLAR,GO!
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                позна братле
                НЕ Е,
                не и преди да пробие дневното дъно
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bofx Разгледай мнение
                  айдееее тръгнахме надолу
                  позна братле

Коментар

• pana bg,
                    майсторче , сега след малко като пробие 1.0223 канадеца и избяга от няколко дневния рейндж надолу ко праим?
                    седим и се надяваме на читавия ММ и без стопове да ни измъкне ли.като кон с капаци си, трудно си променяш мнението, а такива като теб най - ги обичаме на пазара
                    и ние трябва да се храним тия мани все от някъде трябва да дойдат
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

заради борсата във щатите .скочи им борсата и долара пада
                      Ми тя NYSE не отваряше ли в 16.00 наше време?Де да знам ...може и да си прав.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Бой по американците 1.24 2:0
                        Анализи EUR/USD

Коментар

Нееее! Тогава почна мача на САЩ със Словения!!!
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Някой знае ли какво стана около 17.00 наше време,че еврото така рипна?

Коментар

• Някой знае ли какво стана около 17.00 наше време,че еврото така рипна?
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bofx Разгледай мнение
                                айдееее тръгнахме надолу
                                ти кйорав ли си

Коментар

Working...
                                X