IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    A бутнете малко да излезе
    1.23333333333333333333
    Ще искарам едни 150-160 пипа
    даже и в ден дето не търгувам уж.
    Ако излезне де
    Много голямо е боричкането.

Въпросът е кой ще се изпусне първи

П.П. А ве то май си го мина 1,233333

Коментар

• A бутнете малко да излезе
      1.23333333333333333333
      Ще искарам едни 150-160 пипа
      даже и в ден дето не търгувам уж.
      Ако излезне де
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
        Едно от най неверните клишета

На теория да.........но практически не. Реално погледнато, е трудно да си представи човек ( дори и да разполага с информация ) колко учасника взаимодействат на този пазар в рамките на едни и същи параметри по сделките си. Бедна фантазия.

Крайно преувеличено е, че стотици хиляди трейдъри и електронни системи за търговия ще се препокриват по време, обем, посока и цели дори и да лежат на една и съща стратегия за търговия. Още по преувеличено е, че ще наделяват над останалите учасници

Поздрави и наздраве !

П.П Novaka76, благодаря.....мисля, че имам яснота някаква .
        Е бат седефчо,

за какви клишета говориш?
        Простото правило е, че не може всички да печелят!

Колкото се печели(като сума), толкова и се губи(като сума). Какво му е клишето?
        А ве който по каквато си иска система да си играе!!!!
        Ако иска и да играе по гуру-системите на вездесъщите тука, хи хи хи, на мен не ми пречи...

П.П. Всеки сам си избира метода на търговия, а това кое е клише е просто подвеждащо, ама аи наздраеве, к'ва ша кажеш за по едно шуменско, че то хората с'бира

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Нормално е колкото са повече търгуващите по една стратегия, толкова тази стратегия да потъва...
          Поздрави
          Едно от най неверните клишета

На теория да.........но практически не. Реално погледнато, е трудно да си представи човек ( дори и да разполага с информация ) колко учасника взаимодействат на този пазар в рамките на едни и същи параметри по сделките си. Бедна фантазия.

Крайно преувеличено е, че стотици хиляди трейдъри и електронни системи за търговия ще се препокриват по време, обем, посока и цели дори и да лежат на една и съща стратегия за търговия. Още по преувеличено е, че ще наделяват над останалите учасници

Поздрави и наздраве !

П.П Novaka76, благодаря.....мисля, че имам яснота някаква .
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
            Така е, докато човек сам не прогледне колкото и книги да чете, колкото и мозък да му се налива е все едно и също. А дори и човек да има една добра стратегия, това не означава, че не трябва да търси нови възможности и диверсификация. 2-3 и повече работещи системи с добре разпределен дори и по-голям риск са по-добре от една единствена с малък риск.
            +1

Така си е,
            открий си своята система сам, и не само това, а непрекъснато я развивай, демек, прави си експерименти, а още по-добре като теб - на теория, а не на практика. Като има положителен резултат - пробваш и реално, асоциирано към твоята система

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Как е хавата Варна?

Не защото Варна ми е любим град, ама съм абсолютно на твоето мнение.

Тези догми за стратегии дето ги пише по книжките са за балъците.
              Нормално е колкото са повече търгуващите по една стратегия, толкова тази стратегия да потъва...
              Поздрави
              Така е, докато човек сам не прогледне колкото и книги да чете, колкото и мозък да му се налива е все едно и също. А дори и човек да има една добра стратегия, това не означава, че не трябва да търси нови възможности и диверсификация. 2-3 и повече работещи системи с добре разпределен дори и по-голям риск са по-добре от една единствена с малък риск.
              Работа и заплата?

Коментар

Как така от един експеримент разбра колко имам да уча. Има хиляди възможни стратегии и хиляди неоткрити такива. Това, че си правя експерименти не означава, че разчитам от всеки експеримент да излезе добра идея, а оттам и добър експерт. Както ти обясних, чешех си крастата само понеже нямах какво да правя.
                Как е хавата Варна?

Не защото Варна ми е любим град, ама съм абсолютно на твоето мнение.

Тези догми за стратегии дето ги пише по книжките са за балъците.
                Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                  Здраве Novaka76, гледам в подписа ти фразата " Търгувам по Георги Велев ".............кой е въпросния господин ?

Поздрави !
                  http://usuri-bg.net/index.php?option...mid=47&lang=bg
                  ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
                  ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
                    Имаш много да учиш, какво като не търгуваш на ръка ? Нали ЕА се правят от хора , които би следвало да са наясно с маркета и чарта ? Айде от мен успех !
                    Как така от един експеримент разбра колко имам да уча. Има хиляди възможни стратегии и хиляди неоткрити такива. Това, че си правя експерименти не означава, че разчитам от всеки експеримент да излезе добра идея, а оттам и добър експерт. Както ти обясних, чешех си крастата само понеже нямах какво да правя.
                    Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
                      Бира не пия от повече от 11 години, тя е питие на народите, които си нямат грозде и не могат да си произвеждат вино, при тях вирят ечемик и хмел. И моето пиене не става с едно.
                      ФЕН
                      Анализи EUR/USD

Коментар

• По мойта система на еврото му беше това максимума за следващите 2-3 часа.

Демек от 1.2332 малко надолу... колко? Ще видим след 2-3 часа

Коментар

• Бира не пия от повече от 11 години, тя е питие на народите, които си нямат грозде и не могат да си произвеждат вино, при тях вирят ечемик и хмел. И моето пиене не става с едно.

Коментар

понякога така се раждат добри идеи.
                            Обаче споделянето им във форум като инвестор .бг , гарантирано ги убива още в зародиш ......

Затова съветът ми е : Не давай на гладния да ти реже хляба !
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Най-доблестно си казах, че това не го отигравам. А ти Новак, от кеф че ми е ударило стопа на несъществуващата позиция отиди пий една бира да се успокоиш. Отдавна не търгувам на ръка, но следя пазара от любопитство и да си чеша крастата, понякога ужким разигравам разни позицийки, кои наум, кои на демо като целта ми е просто да експериментирам. Това е като гимнастика за ума и понякога така се раждат добри идеи.
                              Имаш много да учиш, какво като не търгуваш на ръка ? Нали ЕА се правят от хора , които би следвало да са наясно с маркета и чарта ? Айде от мен успех !

Коментар

• Най-доблестно си казах, че това не го отигравам. А ти Новак, от кеф че ми е ударило стопа на несъществуващата позиция отиди пий една бира да се успокоиш. Отдавна не търгувам на ръка, но следя пазара от любопитство и да си чеша крастата, понякога ужким разигравам разни позицийки, кои наум, кои на демо като целта ми е просто да експериментирам. Това е като гимнастика за ума и понякога така се раждат добри идеи.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X