IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    мноого внимание му обръщате на лайньото.... оставето го да си чеше езика..
    Йосифе скъсяваш ли и ти като Хемуса бре Ахмак

Ти си пък най Хамавия учстник във темата дето се мъчи да гради авторитет ,без нити една цифра поместена като виждане за пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
      Фалшив пробив и опит за двоен връх на 4ч, пробито дъно на преден бар на 1ч, това малко ли е според теб?
      ама не трябва ли да затворим първо барчетата че после да ги обявяваме за такива дето са ...
      и ти като джей голда ... бързаш ... не се заяждам
      или нещо ... само напомням ...

Успехи !!!

Коментар

• Здраве Novaka76, гледам в подписа ти фразата " Търгувам по Георги Велев ".............кой е въпросния господин ?

Поздрави !
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Може и добавка от 1,2305 със стоп 1,2310.
          След -45 пипса от ударени стопове на основната и добавена позиция може и още няколко къси със стоп над 1.2600 Разрешаваш ли ?
          ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
          ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            шубето е голям страх
            стопа на 0 @ 70
            И шо станА? 2 сделки - и двете за тоз що духа. Само правиш ветер - кат' трепериш
            Ето за това те упреквам - уважавай си малко труда дето си го положил - тия сделки са уж да спечелиш, а не да затваряш по нулата или на минус. Риск има - вижда се. А reward?
            Не само да плякаш колкото да въртиш оборот - като в оня виц за ченгетата, дето намерили едно лайно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
              Tandem, и ти ли като Караиванов имаш някаква информация за мен която аз да научавам последен ?

E-Bat-Sedefcho си е E-Bat-Sedefcho, NYSERookie си е NYSERookie.
              Не ти знам проблемите, но е време да се отръскаш малко, не ти отива на възраста.

Поздрави !
              мноого внимание му обръщате на лайньото.... оставето го да си чеше езика..

Коментар

Може и добавка от 1,2305 със стоп 1,2310.
                А може би не, къса клечка.
                Работа и заплата?

Коментар

Фалшив пробив и опит за двоен връх на 4ч, пробито дъно на преден бар на 1ч, това малко ли е според теб?
                  Не е достатъчно да пускаш идеята според мен на ниво "опит" за дабъл топ прочети си книжките и виж какво пише за тази формация, няма "опит" ! Та думата ми беше за идеята на стопа ... няма такъв стоп. Пиша това не да си пиша с тебе - нямам нужда от това, ами да предпазя хора , които са на дълги позиции и биха се загледали в идеята ти. Нека знаят че има и обратно мнение, макър и на Новак като мен. Успех !

Коментар

• Може и добавка от 1,2305 със стоп 1,2310.
                    Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
                      при мен върха е 2304 и както казваш 2 пипа спред и 1 стоп дава 2307, но ако направи дабъл ще позяпам мача
                      Удари ли го стопа?

Ако си минал на косъм - бравос

Коментар

• А брях, какви са тези гръмоотводи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
                          Ойрото отива за тест на 2540-60 до петък-понеделник.

Тоя стоп дето не го търгуваш пък си видял сигнала да не си го видял на 12 минутен фрейм? Какво има там , че по графиките нищо не се вижда ....

Успех с идеите
                          Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            За тая цел няма да береш ядове ....ми се струва ! А пък относително сигурен стоп имаш чак на 0.9925 .
                            * think positive * think simple * think big *
                            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                              За протокола: колкото и да е банално, имам отворена позиция усд/кад от 1.0290, цел - 1.0350. Стопа няма значение.
                              За тая цел няма да береш ядове ....ми се струва ! А пък относително сигурен стоп имаш чак на 0.9925 .
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Добра идея е средносрочно късо евро/долар от 1,2270 и стоп 1,2310. Не отигравам позицията, просто видях сигнала.
                                Ойрото отива за тест на 2540-60 до петък-понеделник.

Тоя стоп дето не го търгуваш пък си видял сигнала да не си го видял на 12 минутен фрейм? Какво има там , че по графиките нищо не се вижда ....

Успех с идеите

Коментар

Working...
                                X