If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Елементарна техника.
Ако и тая вечер не преодолее нивото 2340-60, край на корекцията. Поемаме здраво надолу.
...
Това е само едно предположение, разбира се...
Моите почитания към всички в този форум-аз съм последния на опашката,ако ме разбирате.Но скромното ми мнение е/и въпрос към вас/е,че цената на златото ще е барометър за едно по сериозно поскъпване на долара,т.е. грубо казано -златото пада,доларЪТ скача.Успехи на всички,продължавам да се уча.
Елементарна техника.
Ако и тая вечер не преодолее нивото 2340-60, край на корекцията. Поемаме здраво надолу.
...
Това е само едно предположение, разбира се...
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
малко насока ще ви дам.днес излязоха добри данни за сащ и както са на минус сега ще минат на зелено а от това и тренда ще изхвърчи
Добрите данни са от няколко часа и всъщност са доста противоречиви.А сега в Ню Йорк е почти обяд-много бавно загряват тези американци,бе,кога ще го вдигат?
Краткосрочната картина остава негативна, при пробив на зоната на съпротива 1.1315-1.1335 франка, доларът ще има за цел преодоляване на зоната 1.1355-1.1380 франка. При успех възходящото движение ще се задълбочи към 1.1400-1.1425. При спад под зоната на подкрепа 1.1295-1.1275 франка, доларът ще търси следваща подкрепа в зоната 1.1245-1.1220 франка. При пробив и на нея, низходящото движение ще продължи към 1.1200-1.1175. Текущата цена е под двете плъзгащи се средни, което индикира за низходящо движение при валутната двойка.
Вход:1.1302
Позиция :SELL
Цел:1.1200
Stop-loss: 1.1380
Коментар