От тук 100-150п може и да излязат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеДа генералните заключения са познати,като слабост.Кажи нещо ново,но явно няма ....
Или си много голям,не си постнал система,а раздаваш съвети и то в такъв форум.
Айде наздраве...... http://www.youtube.com/watch?v=WbJAklOdx58
описвам ти пътя , по който аз минах.
малко е дълъг щото съм инат и дълго време си мислех, че пазара трябва да се води по мен , а не обратното.
как да опиша discretionary system базирана на 8 сетапа и 10 години screen time в няколко реда?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеняма линк. не съм я поствал никъде в нета
най лесния начин. пишеш в гуглето : Price Action
изчиташ всичко възможно по темата .след това 2-3 години се взираш в монитора и опитваш да приложиш на практика наученото и voila стигаш моето ниво или дори ме задминаваш
ако все пак имаш трудности с намирането на материали свиркаш и те засипвам с четене за следващите година две напред
Да генералните заключения са познати,като слабост.Кажи нещо ново,но явно няма ....
Или си много голям,не си постнал система,а раздаваш съвети и то в такъв форум.
Айде наздраве...... http://www.youtube.com/watch?v=WbJAklOdx58
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеДобрий вечер , не се заяждам , само да питам нещо ??? Какво се постига с публичното показване на тези стейтмънти ??? -Нищо пък били те истински или не все тая В краяна сметка за какво се прави незнам ?? Но от друга страна всеки е свободен да прави каквото си поиска -Та за това питам
P.S. имам информация че SC се опитва да избие загубите със залагане на мачове на световното. Ако следи форума да каже вярно ли е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеДобрий вечер , не се заяждам , само да питам нещо ??? Какво се постига с публичното показване на тези стейтмънти ??? -Нищо пък били те истински или не все тая В краяна сметка за какво се прави незнам ?? Но от друга страна всеки е свободен да прави каквото си поиска -Та за това питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениензд/йена 63.92 и ауди/йена 78.93 селл.Таргети-малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеСъгласявам се!Нали се сещаш, че номера на акаунти и прочее няма да публикувам.Не карам никого да ми вярва
Направих грешката да се разкрия в един друг форум и разбрах, че печелившите не са на почит - старите скачат с краката напред убеждавайки ме какъв съм гъотферен, новите ме убеждават, че не съм и настава мазало.Абсолютно не е проблем да спра, но ми е интересно, защото има няколко свестни типажа тук.А и имам свободно време понякога.
Благодаря за пожеланието!
ПП.Когато пусна дадена позиция я пиша тук няколко минути по-късно, но не всички, защото понякога са по 10-15 на ден.Времето ми ще е само в писане.Не следя често форума.¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЕми катогледам товащото сисе развил ...По здрави на брата ....мерси !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениетова имах впредвид дай някои линк за нея специално.Иначе какво да те следя какво пишеш.Ако имаше смисъл.От този форум до сега да бях изпробвал,дали....
най лесния начин. пишеш в гуглето : Price Action
изчиташ всичко възможно по темата .след това 2-3 години се взираш в монитора по 10-12 часа дневно и опитваш да приложиш на практика наученото и voila стигаш моето ниво или дори ме задминавашможе и за по-кратко време. кой знае може и по-схватлив от мен да си
ако все пак имаш трудности с намирането на материали свиркаш и те засипвам с четене за следващите година две напредLast edited by NYSERookie; 14.06.2010, 23:28.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепфу , мачове
формулата вчера беше наистина интересна
Коментар
-
SoKoLoV
това имах впредвид дай някои линк за нея специално.Иначе какво да те следя какво пишеш.Ако имаше смисъл.От този форум до сега да бях изпробвал,дали....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеРакето,я вземи сподели някои вход или система по която търгуваш.Иначе есе тая какви ги говориш.
от 3к мнения поне 2к са сделки.
ако не те мързи да проверяваш действай вместо да се правиш на интересен
системата си съм я споделил с всеки , който си е направил труда да питаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеНаправих грешката да се разкрия в един друг форум и разбрах, че печелившите не са на почит - старите скачат с краката напред убеждавайки ме какъв съм гъотферен, новите ме убеждават, че не съм и настава мазало.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
SoKoLoV
Ракето,я вземи сподели някои вход или система по която търгуваш.Иначе есе тая какви ги говориш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеабе човек и ти от пет кладенци вода носиш , за да докажеш, че си прав
след като е на малкък фрейм и набързо , сгомняса ли се бягаш иначе докато се усетиш почваш да гледаш дневна и седмична
/ tribute to xemus/ и ставаш инвеститор или фалираш.
тия твоите сделки аз може и да се оправя с тях и да излезна с минимална печалба и без стопове.ама да вменяваш на новобранец да търгува без стопове да стиска зъби и да скача от фрейм на фрейм е безотговорно.
нека се научи да плува първо, после да се мята в дълбокото* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
Коментар