IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
    Елементарна техника.
    Ако и тая вечер не преодолее нивото 2340-60, край на корекцията. Поемаме здраво надолу.
    ...
    Това е само едно предположение, разбира се...
    Моите почитания към всички в този форум-аз съм последния на опашката,ако ме разбирате.Но скромното ми мнение е/и въпрос към вас/е,че цената на златото ще е барометър за едно по сериозно поскъпване на долара,т.е. грубо казано -златото пада,доларЪТ скача.Успехи на всички,продължавам да се уча.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Елементарна техника.
      Ако и тая вечер не преодолее нивото 2340-60, край на корекцията. Поемаме здраво надолу.
      ...
      Това е само едно предположение, разбира се...

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        малко насока ще ви дам.днес излязоха добри данни за сащ и както са на минус сега ще минат на зелено а от това и тренда ще изхвърчи
        Добрите данни са от няколко часа и всъщност са доста противоречиви.А сега в Ню Йорк е почти обяд-много бавно загряват тези американци,бе,кога ще го вдигат?
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          1.2330
          малко насока ще ви дам.днес излязоха добри данни за сащ и както са на минус сега ще минат на зелено а от това и тренда ще изхвърчи

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
            ами не знам от каде са ти.
            Мойта беше къса да кажа пак ако не си видял.
            Та вече мисля е доста късно и дано си ги затворил. Аз имам дълга от 1.2305..
            1.2330
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              На 1.2285, закрих половината, но се чудя за другите..
              ами не знам от каде са ти.
              Мойта беше къса да кажа пак ако не си видял.
              Та вече мисля е доста късно и дано си ги затворил. Аз имам дълга от 1.2305..
              Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

аз затворих на 2260. Ама дали ще стигне толкоз надолу ?? Май вече е обърнало фронта.
                На 1.2285, закрих половината, но се чудя за другите..
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Ти луда ли си ?

Отношението ми към БФБ-то е като към Камелия Вескова от Чипровци ...: Гола ако я срещна , ще я прескоча ! .....

Съболезнования за това ,че си натоварила на бъфъбъто ......Каскетите ке те занулят !

Пак ти казвам ....Утре разпродавай де що имаш и тука на форекса ....
                  такива провокациики не на мене византииче

Коментар

• Малко безплатни за деня от МДМ Партнърс

Анализ на USD/CHF

Краткосрочната картина остава негативна, при пробив на зоната на съпротива 1.1315-1.1335 франка, доларът ще има за цел преодоляване на зоната 1.1355-1.1380 франка. При успех възходящото движение ще се задълбочи към 1.1400-1.1425. При спад под зоната на подкрепа 1.1295-1.1275 франка, доларът ще търси следваща подкрепа в зоната 1.1245-1.1220 франка. При пробив и на нея, низходящото движение ще продължи към 1.1200-1.1175. Текущата цена е под двете плъзгащи се средни, което индикира за низходящо движение при валутната двойка.
                    Вход:1.1302
                    Позиция :SELL
                    Цел:1.1200
                    Stop-loss: 1.1380

Коментар

ти явно си пълнеш на нивата на бфб ..
                      Ти луда ли си ?

Отношението ми към БФБ-то е като към Камелия Вескова от Чипровци ...: Гола ако я срещна , ще я прескоча ! .....

Съболезнования за това ,че си натоварила на бъфъбъто ......Каскетите ке те занулят !

Пак ти казвам ....Утре разпродавай де що имаш и тука на форекса ....
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Браво Пантерке !

"Ти си много печена
                        знаеш ги езиците
                        френската гимназия
                        пише ти шестиците ......"

От утре разпродавай на БФБ-то ( и без това сега сме на промоция и скоро 370 няма да има , понеже тръгваме за ново дъно ) и идвай тука на фЛорекса ....
                        ти явно си пълнеш на нивата на бфб но да ти кажа аз вече натоварих там и разцъквам за кеф на форекса

Коментар

Браво Пантерке !

"Ти си много печена
                          знаеш ги езиците
                          френската гимназия

От утре разпродавай на БФБ-то ( и без това сега сме на промоция и скоро 370 няма да има , понеже тръгваме за ново дъно ) и идвай тука на фЛорекса ....
                          е ти като видя корекцииката и се намеси.евала бе баце страшен си.но 1.24 си остава

Коментар

очаквам възходящо движение със цел минимум 1.24
                            Браво Пантерке !

"Ти си много печена
                            знаеш ги езиците
                            френската гимназия

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

гледайте мача стига толкоз за днес
                              ти луд ли си какви ти мачове тука имаме егаси и якото движение за правене на мангизи
                              Last edited by panterata na pop folka; 16.06.2010, 17:19.

Коментар

• гледайте мача стига толкоз за днес
                                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Working...
                                X