IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от systray Разгледай мнение
    Реде, размечта се май
    Няма нищо подобно !!!
    Аз даже напоследък не търгувам почти,
    но първо беше 1.22222222222222222
    след това 1.2333333333333
    сега казвам 1.2481 а след това
    си знаеш кое !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      След 1.2481 следва 1.2662 !!!!
      Реде, размечта се май

Коментар

• Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
        М. Курдов: EUR/USD остава в рейндж между 1.2350 и 1.1900

Единната валута изглежда достигна временно предела на възможностите си за поскъпване след оттласкването от 4-годишните дъна под 1.1900 спрямо щатския долар, коментира за ForexNews.bg Милен Курдов, директор за България на Dif Broker.
        Двойката дава индикации за формиране на рейндж с граници 1.19 и 1.2350. Потвърждение за това би било спад под 1.2147, с което графиката Point and Figure би преминала в колона от нули и евентуално ще се насочи към тест на долната граница на гореспоменатия рейндж.

http://forexnews.bg/component/conten...mentar-eur-usd
        Ами рейндж рейндж , но оно
        си върви нагоре , а потвърждение
        на рейндж няма явен
        След 1.2481 следва 1.2662 !!!!

Коментар

СОКОИЗТИСКВАЧКА !!!
          моите уважения Ред-е, но съм чел някъде че големи количества витамин С не помагат на бъбреците...

успехи !
          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• М. Курдов: EUR/USD остава в рейндж между 1.2350 и 1.1900

Единната валута изглежда достигна временно предела на възможностите си за поскъпване след оттласкването от 4-годишните дъна под 1.1900 спрямо щатския долар, коментира за ForexNews.bg Милен Курдов, директор за България на Dif Broker.
            Двойката дава индикации за формиране на рейндж с граници 1.19 и 1.2350. Потвърждение за това би било спад под 1.2147, с което графиката Point and Figure би преминала в колона от нули и евентуално ще се насочи към тест на долната граница на гореспоменатия рейндж.

http://forexnews.bg/component/conten...mentar-eur-usd
            http://forexnews.bg

Коментар

Не им се впрягай много много!!!!!
              За Доларчето за изпадането му като
              резервна валута интерес имаха Хамериканците и Китайците да го
              поевтинват. Последните главно вербално , но трупаха и кътаха доларчета през цялото време, а сега играта играят против
              Еврото най-вече Германците , че най им
              е изгодно.
              Инак които си върти сенджира
              си гледа кефа , а които опъва хумота
              по дълбоко му влиза!!!!
              Исках да провокирам малко спор. Евтиното евро стимулира евроикономиката, а някой говорят за рецесия в Европа. нещо не се връзва. А за дълговата криза съм коментирал и друг път. САЩ ,Великобритания и Япония имат много по големи бюджетни дефицити от Еврозоната ама само за еврозоната се коментира колко зле било. Затова си мисля че всичко е замислено от Трише за да държи еврото ниско и то само с помоща на медийни изяви.

Коментар

• Бе незнам за тая съпротива 58, но 2340 вчера и днес го мъчи докато се оляха до 2394 днес, Ма.ка му

Дали ще слезе до 2310?

Коментар

• съпротивата на 58 неще да я бие още. А и кореиците вкараха накрая да завържат мача и да стане интересно . Аз съм сложил скромен лимит 2340. Неща повече.Целта принципно е около 2320 - 2333 ама сега +-10 пипа винаго може да има. Така пише на опаковката
                  Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Са те изядоха

Абе далече съм аз от успешен трейдър

Хващам ги нещата , но имам още дая хляб да изяда , докато изградя добра психика ...

Щото и набутванията и малките печалби и т.н. ги дължа само на слаба психика. Прогнозите не са ми проблем. Познавам доста добре .

Не ща да съм успешен трейдър - целта ми е да си осигуря някога пенсия от търговията. Печалбите не са големи - целта е да постигна дългосрочна доходност от порядъка на 20% годишно и тая година ще успея (плюс миналата).

Аз за разлика от доста други , знам, че няма да стана милионер от форекса.

Иначе доколко и дали ще падне зависи от 1.19 . Засега по скоро се сбъдва прогнозата ми за 1.27 , където ще селна малко.

Първоначално изпратено от
                    Стоилов,въпреки уважението ми като към най-успешния Бг-трейдър,според мен еврото ще падне най-много до 1.1100 или евентуарно 1.1000,като твърде е възможно само да видим магичесткото 1.1111 и след това яко нагоре по този сценарий:
                    http://prikachi.com/images/454/2233454d.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Колеги имам един въпрос. Само до преди 3-4 месеца непрекъснато се говореше за замяна на долара като резервна валута. Някой може ли да каже защо нищо не се споменава вече по въпроса? Сега ще разтурят Еврозоната! Кога? Как? И как всички държави отново ще извадят старите клишета и ще си печатат националните валути?? Няма ли да стане голяма какафония?? Откак еврото спадна, започнаха да валят поръчки за арабите, Индия и Австралия( във фирмата която обслужвам) В момента цените ни са конкурентни на Китаиските боклуци!
                      Не им се впрягай много много!!!!!
                      За Доларчето за изпадането му като
                      резервна валута интерес имаха Хамериканците и Китайците да го
                      поевтинват. Последните главно вербално , но трупаха и кътаха доларчета през цялото време, а сега играта играят против
                      Еврото най-вече Германците , че най им
                      е изгодно.
                      Инак които си върти сенджира
                      си гледа кефа , а които опъва хумота
                      по дълбоко му влиза!!!!
                      Last edited by bgg_red; 17.06.2010, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнение
                        Докога ще държи 1.237-8? Като гледам повечето сме на късо
                        ай дано не е много .
                        Че май всички са загледали мача и цената се мотае

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Колеги имам един въпрос. Само до преди 3-4 месеца непрекъснато се говореше за замяна на долара като резервна валута. Някой може ли да каже защо нищо не се споменава вече по въпроса? Сега ще разтурят Еврозоната! Кога? Как? И как всички държави отново ще извадят старите клишета и ще си печатат националните валути?? Няма ли да стане голяма какафония?? Откак еврото спадна, започнаха да валят поръчки за арабите, Индия и Австралия( във фирмата която обслужвам) В момента цените ни са конкурентни на Китаиските боклуци!
                          ей тука е разковничето. ЕС иска да увеличи износа. А средната работна заплата в завод в китай станала 220Е. Че тя тука не е толкова . Т.е. ако си увеличим малко производителността и ще спрем да внасяме от китай като луди.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                            Чак за Мартингейл не съм опрял да пиша
                            Aз също !!!!!!!!

Коментар

• Докога ще държи 1.237-8? Като гледам повечето сме на късо

Коментар

• Колеги имам един въпрос. Само до преди 3-4 месеца непрекъснато се говореше за замяна на долара като резервна валута. Някой може ли да каже защо нищо не се споменава вече по въпроса? Сега ще разтурят Еврозоната! Кога? Как? И как всички държави отново ще извадят старите клишета и ще си печатат националните валути?? Няма ли да стане голяма какафония?? Откак еврото спадна, започнаха да валят поръчки за арабите, Индия и Австралия( във фирмата която обслужвам) В момента цените ни са конкурентни на Китаиските боклуци!
                                Last edited by 4un4o; 17.06.2010, 14:53.

Коментар

Working...
                                X