стопа зеро и чакаме жакпотя ... 2020 ми изглежда приемливо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениевинаги съм се смял на писаното от теб.
жалко че не всички са тъй .... де да знам ... добронамерени ... как да е той живота ще ги научи ...
Успехи и късо ойро 74 стоп 82
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениемного странен беше тоя стоп на 60.
55 беше по логично.
а за 55 - спред ...си правThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениедау днес ще е зелен ама незнам дали още му се скача на ойрото ... инак добре се лигави сега със съпротивата ... може пък и да рипне ....
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениеизчакай, струва ми се че ще го излашкат нагоре след малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеайде стига за днес...стоп хит...
55 беше по логично.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеайде стига за днес...стоп хит...
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениедълго ойро 2070, стоп аут 2060 - таргет 2118
успехиThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеТо няма лошо , за това е демо. Ама колкото пъти си позволиш да правиш така е по лошо за теб. Нужно е само 1 път да збъркаш с този метод и затриваш цял акаунт. Ако искаш да се научиш си създай някакви правила които би ползвал с истинска сметка(като демото го почни със сумато която би сложил в първият си реал акаунт). След това си ги принтирай тея правила, сложи ги някаде близо до монитора и гледай винаги да ги спазваш.
Иначе няма да го правиш за да се научиш а просто за да си губиш времето. Ти си решаваш.
Тези 5 лота на 100К и 1 лот на 10К са долу-горе границите с които бих търгувал с реална сметка ( пропорционално към действителната сметка).
Това го направих както казах да си пробвам волята. Удържа ли на тези големи суми, на реалните по-малки със сигурност ще удържа да следвам плана...
Поздрави...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ, аз казах, че съм на две демота вече от 3 седмици.
До сега съм пускал макс 5 лота на 100К сметка и 1 лот на 10К сметка (едната е 100К, другата 10К0.
Вчера имах чувството/знанието, че ще отиде до 1,2050. Затова реших да си пробвам волята с 90 лота.
Днес като гледах по едно време как беше вече на -50К тъй ме сърбяха ръцете да затворя на загуба, ама взех че изпих една бира и изчаках...
Иначе няма да го правиш за да се научиш а просто за да си губиш времето. Ти си решаваш.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеабе не е много яко като гледам. удвоява на +5 пипа и после на -18 учетворява...
Това означава че още 20тина пипа в грешната посока и му е заминал акаунта
Днес нали беше колко, 1,2149 ли беше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеако беше реална нямаше да седи тука и да си губи времето
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеЕ сега ако кажеш и че това е реална сметка.
общо 90 лота в една позиция. Сметката трябва да е поне 500 к така го смятам горе долу като гледам каде си отварял.
До сега съм пускал макс 5 лота на 100К сметка и 1 лот на 10К сметка (едната е 100К, другата 10К0.
Вчера имах чувството/знанието, че ще отиде до 1,2050. Затова реших да си пробвам волята с 90 лота.
Днес като гледах по едно време как беше вече на -50К тъй ме сърбяха ръцете да затворя на загуба, ама взех че изпих една бира и изчаках...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеабе не е много яко като гледам. удвоява на +5 пипа и после на -18 учетворява...
Това означава че още 20тина пипа в грешната посока и му е заминал акаунта
Коментар
Коментар