IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• стопа зеро и чакаме жакпотя ... 2020 ми изглежда приемливо

Коментар

• взе да прекалява с лигавенето около съпротивата...
      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
        винаги съм се смял на писаното от теб .
        мдам ...
        жалко че не всички са тъй .... де да знам ... добронамерени ... как да е той живота ще ги научи ...

Успехи и късо ойро 74 стоп 82

Коментар

много странен беше тоя стоп на 60.
          55 беше по логично.
          ...още една от поредните глупости, които правя напоследък

а за 55 - спред ...си прав
          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
            дау днес ще е зелен ама незнам дали още му се скача на ойрото ... инак добре се лигави сега със съпротивата ... може пък и да рипне ...
            винаги съм се смял на писаното от теб .

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
              изчакай, струва ми се че ще го излашкат нагоре след малко
              дау днес ще е зелен ама незнам дали още му се скача на ойрото ... инак добре се лигави сега със съпротивата ... може пък и да рипне ...

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                айде стига за днес...стоп хит...
                много странен беше тоя стоп на 60.
                55 беше по логично.

Коментар

изчакай, струва ми се че ще го излашкат нагоре след малко

Коментар

дълго ойро 2070, стоп аут 2060 - таргет 2118

успехи
                    The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

То няма лошо , за това е демо. Ама колкото пъти си позволиш да правиш така е по лошо за теб. Нужно е само 1 път да збъркаш с този метод и затриваш цял акаунт. Ако искаш да се научиш си създай някакви правила които би ползвал с истинска сметка(като демото го почни със сумато която би сложил в първият си реал акаунт). След това си ги принтирай тея правила, сложи ги някаде близо до монитора и гледай винаги да ги спазваш.
                      Иначе няма да го правиш за да се научиш а просто за да си губиш времето. Ти си решаваш.
                      Ами напълно съм съгласен.

Тези 5 лота на 100К и 1 лот на 10К са долу-горе границите с които бих търгувал с реална сметка ( пропорционално към действителната сметка).

Това го направих както казах да си пробвам волята. Удържа ли на тези големи суми, на реалните по-малки със сигурност ще удържа да следвам плана...

Поздрави...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Е, аз казах, че съм на две демота вече от 3 седмици.

До сега съм пускал макс 5 лота на 100К сметка и 1 лот на 10К сметка (едната е 100К, другата 10К0.

Вчера имах чувството/знанието, че ще отиде до 1,2050. Затова реших да си пробвам волята с 90 лота.

Днес като гледах по едно време как беше вече на -50К тъй ме сърбяха ръцете да затворя на загуба, ама взех че изпих една бира и изчаках...
                        То няма лошо , за това е демо. Ама колкото пъти си позволиш да правиш така е по лошо за теб. Нужно е само 1 път да збъркаш с този метод и затриваш цял акаунт. Ако искаш да се научиш си създай някакви правила които би ползвал с истинска сметка(като демото го почни със сумато която би сложил в първият си реал акаунт). След това си ги принтирай тея правила, сложи ги някаде близо до монитора и гледай винаги да ги спазваш.
                        Иначе няма да го правиш за да се научиш а просто за да си губиш времето. Ти си решаваш.

Коментар

абе не е много яко като гледам. удвоява на +5 пипа и после на -18 учетворява...
                          Това означава че още 20тина пипа в грешната посока и му е заминал акаунта
                          С 20 пипа сметката ми няма как да се занули.

Днес нали беше колко, 1,2149 ли беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                            ако беше реална нямаше да седи тука и да си губи времето
                            +1

Коментар

Е сега ако кажеш и че това е реална сметка .
                              общо 90 лота в една позиция. Сметката трябва да е поне 500 к така го смятам горе долу като гледам каде си отварял.
                              Е, аз казах, че съм на две демота вече от 3 седмици.

До сега съм пускал макс 5 лота на 100К сметка и 1 лот на 10К сметка (едната е 100К, другата 10К0.

Вчера имах чувството/знанието, че ще отиде до 1,2050. Затова реших да си пробвам волята с 90 лота.

Днес като гледах по едно време как беше вече на -50К тъй ме сърбяха ръцете да затворя на загуба, ама взех че изпих една бира и изчаках...

Коментар

абе не е много яко като гледам. удвоява на +5 пипа и после на -18 учетворява...
                                Това означава че още 20тина пипа в грешната посока и му е заминал акаунта
                                Мда, сега погледнах по обстойно.Самоубийство си е.

Коментар

Working...
                                X