If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте опълченци!
УСД/КАД: Подготвяме се вече за атака на кота 1.0350. Ако ги тресне бързо и с дълъг импулс затварям изцяло временно и после като отдръпне пак отварям. Ако пробиват е постепенен и методичен, се оставя да си стои за уикенда. А в момента имам отворени още две допълнителни поддържащи по-рискови позиции (извън нормалния ММ), на средна от 1.0274, с нулеви стопове вече, в същата посока. Успех!
Стопове - ударени на поддържащите.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
лошото време го пуска Костов и не само, ами всичко лошо което се случва пак Костов го прави !!! (в форума на днес.бг имаше един индивид, който повтаряше това под всяка статия )
за костов или добро или нищо
иначе няма да ти говоря
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Здравейте опълченци!
УСД/КАД: Подготвяме се вече за атака на кота 1.0350. Ако ги тресне бързо и с дълъг импулс затварям изцяло временно и после като отдръпне пак отварям. Ако пробиват е постепенен и методичен, се оставя да си стои за уикенда. А в момента имам отворени още две допълнителни поддържащи по-рискови позиции (извън нормалния ММ), на средна от 1.0274, с нулеви стопове вече, в същата посока. Успех!
Какъв Анон какви 5 лева?? Анон не е писал от 3-4 дни тук и се появява отвреме навреме, а ти непрекъснато задаваш въпроси към него. Да не сънуваш нещо???
И какви са тези тъпи въпроси? Да не си участник в кръжока "МРАЗИМ ДА МИСЛИМ"??? Отговори си сам. След като ипотечен кредит може да се отпуска с договор за строителство на "зелено" значи влияят. Друг е въпроса колко от тези молби ще доведат до реално отпуснат кредит. Успехи!! и приятен сън!
ПП И аз пускам МОЛБА(фиш) до Спортния тотализатор да ми отпусне джакпота, ама това означава ли че ще си купя БМВ Алпина???
а ако сме си свършили работата през седмицата днес почиваме
и без това , който работи в петък му умира шефа
jamie,
канала си го има и с удоволствие си го разцъквам от 10 дни нагоре надолу, с превес на дългите
PS мамка им и комунисти пре....а времето и ми утече плажа днес
лошото време го пуска Костов и не само, ами всичко лошо което се случва пак Костов го прави !!! (в форума на днес.бг имаше един индивид, който повтаряше това под всяка статия )
За съжаление и лъчите на Н4 не дават ясен отговор. Вчера цената "си изпълни програмата". От чертежа поне ще имаме нива за ориентация.
Стува ми се малко "силно" отново да гони 5х1. Нивото е някъде 1,2415 в края на деня.
По-важно е да следим какво се случва около 4х1. Понякога цената тръгва с лъча и преди пробив надолу може да направи значително покачване.
Ако съпротивата (1,2235 в 8оо часа) издържи нормално е да има атака на 3х1 (1,2133 в края на деня).
Не е моя работа да ти давам акъл, вероятно имаш повече от моя, ама ще ти напомня нещо, което съм сигурен, че знаеш.
Техническият анализ е мощно средство за трейд, но той не дава еднозначни решения никога. Вариантите са много и майсторството на трейдъра е, да подбере най-вероятния като го съобрази с маса още условия, най-важното от които е фундаменталния анализ.
Абсолютно не съм съгласен. Пазара се контролира от търговците. А 99% от тях следят ТА. Всеки с негови си индикатори и системи. Та промените от фундаментална гледна точка са винаги в интервал от 15мин след неочаквана новина. Това не е способ за търговия и то успешна и постоянна. Фундамента може потвърждение да ти даде, ама ако ти пука за такова или ако си търсиш такова.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Не е моя работа да ти давам акъл, вероятно имаш повече от моя, ама ще ти напомня нещо, което съм сигурен, че знаеш.
Техническият анализ е мощно средство за трейд, но той не дава еднозначни решения никога. Вариантите са много и майсторството на трейдъра е, да подбере най-вероятния като го съобрази с маса още условия, най-важното от които е фундаменталния анализ.
Не ми се влиза в подобен спор. Всеки и всичко има право на съществуване. Тук са и Анон и NYSE Рукито.
Коментар