IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
    Анализите ми са винаги само технически.
    Направи нов връх - 1,3412. В 8оо отвори под 1,3411. Следим "играта" на цената с лъч 4х1. Това го написах още понеделник или вторник.

Откакто открих къде пише анализите си James A. Hyerczyk (авторът на книжката за метода на Ганн, която ползвам) го следя. Ето написаното от него вчера при закриване на американската сесия.

http://www.forexhound.com/article/Pa...ain_Top/213722
    Не е моя работа да ти давам акъл, вероятно имаш повече от моя, ама ще ти напомня нещо, което съм сигурен, че знаеш.
    Техническият анализ е мощно средство за трейд, но той не дава еднозначни решения никога. Вариантите са много и майсторството на трейдъра е, да подбере най-вероятния като го съобрази с маса още условия, най-важното от които е фундаменталния анализ.

Коментар

• Анализите ми са винаги само технически.
      Направи нов връх - 1,3412. В 8оо отвори под 1,3411. Следим "играта" на цената с лъч 4х1. Това го написах още понеделник или вторник.

Откакто открих къде пише анализите си James A. Hyerczyk (авторът на книжката за метода на Ганн, която ползвам) го следя. Ето написаното от него вчера при закриване на американската сесия.

http://www.forexhound.com/article/Pa...ain_Top/213722

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
        Какви реакции на пазара. Тая среща има толкова смисъл колкото и пазара се движеше снощи. От срещи на 20 галфона(държавни глави) никва полза няма. Всеки има различни интереси и никога не стигат до нищо. За това САЩ ще се оправи много по бързо щото имат само един галфон дето им казва какво да правят
        Е, да де! Точно в броя на галфоните е проблемът на еврото и той поне засега е нерешим. И докато е така, не трябва много прозорлив да е човек, за да предвиди неговия ход.

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
          Вчера бих се съгласил с тебе, но днес изпитвам съмнения. Не мисля, че еврото придоби много сила от вчерашната "среща на върха" в Брюксел. Даже се опасявам, че днес ще са ракциите на пазарът от нея...
          http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...forma/?ref=rss
          Какви реакции на пазара. Тая среща има толкова смисъл колкото и пазара се движеше снощи. От срещи на 20 галфона(държавни глави) никва полза няма. Всеки има различни интереси и никога не стигат до нищо. За това САЩ ще се оправи много по бързо щото имат само един галфон дето им казва какво да правят
          Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
            Здравейте!
            Пак няма какво ново да напиша. Освен това, че предполагам днес ще атакуваме 1,2450. Има основания за това. Над 1,2426 няма толкова съпротиви и цената може да изхвърчи.
            Вчера бих се съгласил с тебе, но днес изпитвам съмнения. Не мисля, че еврото придоби много сила от вчерашната "среща на върха" в Брюксел. Даже се опасявам, че днес ще са ракциите на пазарът от нея...
            http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...forma/?ref=rss

Коментар

• Здравейте!
              Пак няма какво ново да напиша. Освен това, че предполагам днес ще атакуваме 1,2450. Има основания за това. Над 1,2426 няма толкова съпротиви и цената може да изхвърчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                аноне този индекс за молбите за ипотечни кредити който излиза всяка седмица създава ли
                о4аквания за продажбите на жилища в сащ?
                Какъв Анон какви 5 лева?? Анон не е писал от 3-4 дни тук и се появява отвреме навреме, а ти непрекъснато задаваш въпроси към него. Да не сънуваш нещо???
                И какви са тези тъпи въпроси? Да не си участник в кръжока "МРАЗИМ ДА МИСЛИМ"??? Отговори си сам. След като ипотечен кредит може да се отпуска с договор за строителство на "зелено" значи влияят. Друг е въпроса колко от тези молби ще доведат до реално отпуснат кредит. Успехи!! и приятен сън!
                ПП И аз пускам МОЛБА(фиш) до Спортния тотализатор да ми отпусне джакпота, ама това означава ли че ще си купя БМВ Алпина???
                Last edited by 4un4o; 18.06.2010, 06:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  А дали канала е само до 1.24
                  Ако бях цитирал дословно - щях да напиша "1.2350". Самата цифричка е без особено значение (аз поне нямам отворена позиция).
                  За теб специално ще напиша 1.2666 - ако реша да те питам

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    Ммммм а ти какво ще кажеш за канала 1.24-1.19 за който ставаше дума днес в темата?
                    А дали канала е само до 1.24
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      пак контра @ 1.2408 стопа вече е на 0

таргета 50 пипа
                      че ме хвана яд сутринта дето излезнах толкова рано
                      Охо, сутринта каса +10, сега таргет вече 50? Честито

Ммммм а ти какво ще кажеш за канала 1.24-1.19 за който ставаше дума днес в темата?

Коментар

• ...

аноне този индекс за молбите за ипотечни кредити който излиза всяка седмица създава ли
                        о4аквания за продажбите на жилища в сащ?

Коментар

• Горките хорица в СЕЛО Цар Калоян

http://bulgarski.pogled.info/article...v-TSar-Kaloyan

Ама те може и да го преживеят някак си .

Питам аз кво правят в СЕЛО Хан Крум с $ те си И там мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            А защо не аржентинско песо?
                            Пък и ако размислим,това не вещае нищо добро за Гърция,сори.Спомнете си какво стана в България след великото американско лято на 1994
                            Беше голям кеф! Едва ли някога ще се повтори...

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                              Божи знак!
                              ГЪРЦИЯ (!) взе първата си победа на световно първенство! Купувайте евра срещу долара. Цел 2450.
                              А защо не аржентинско песо?
                              Пък и ако размислим,това не вещае нищо добро за Гърция,сори.Спомнете си какво стана в България след великото американско лято на 1994
                              Last edited by Пенчев; 17.06.2010, 19:12.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Божи знак!
                                ГЪРЦИЯ (!) взе първата си победа на световно първенство! Купувайте евра срещу долара. Цел 2450.

Коментар

Working...
                                X