IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
    Има още много хлеб да ядеш, докат почнеш да поучаваш батя ти . Или мислиш, че това не е "реал" ??
    хлЕба го ежте вие - за които няма салам. Аз съм месоядно и хляб не ям

Хайде сега батя да се върнеш и внимааателно да прочетеш какво писах - после още малко назад се върни да прочетеш и за онуй - математиката де

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      ...Ако спекулата ми е неуспешна,жената ще ме убие.
      Това е финала на всеки достоен български трейдър .....

Но битието на мъжа се определя от жената до него !

" Нека Бог да Ви пази от случайности Г.А.В. ! "
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Пенчев , понеже аз също търгувам и с реални пари , но доста рядко, ще ти кажа как да правиш.

Дръж си парите в евро , когато решиш да "спекулираш" , отвори си акаунт , вкарай предполагаемата печалба/загуба , и играй с акаунта. Така избягваш банковия спред.

В банката също може да търгуваш , но не и на 1.23 , а да кажем на 1.50 (архивите са живи - може да се види какво съм писал декемви 2009 и такива кат огледалото се присмиваха и тогава)

Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        В подкрепа на тезата на jamiemirror-когато около 14-17.05.2010 извършвах операциите по прехвърляне от евро в долари курсът съвсем не беше 1.2025.Беше поне 1.23,ама банките-мошеници с техните кръстосани курсове го докараха дотам

Коментар

В подкрепа на тезата на jamiemirror-когато около 14-17.05.2010 извършвах операциите по прехвърляне от евро в долари курсът съвсем не беше 1.2025.Беше поне 1.23,ама банките-мошеници с техните кръстосани курсове го докараха дотам
          Споко Пенчев, Стоилката е един приказен херой и той

Аз какво му говоря - той какво ми показва. Не напразно го споменах в контекста на БФБ, там се калява идиотизма човешки

Коментар

Има още много хлеб да ядеш, докат почнеш да поучаваш батя ти . Или мислиш, че това не е "реал" ??

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Има още много хлеб да ядеш, докат почнеш да поучаваш батя ти . Или мислиш, че това не е "реал" ??

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Теб те знаем, БФБ школата си личи. Нищо че не е имало къде да ги обменяш в реала по тоя курс - не питай откъде знам

Коментар

Цъ ,, не е вярно.

Математ. очакване е функция от курса , и е доста положително при екстремни стойости - например 1.60 , 0.80 за евро/долар.
                Освен лингвистичен анализ е нужна и малко математика. Седни си , слаб (2).

Коментар

Ако си купил доларите на 1.20 , още сега ти казвам, че си се набутал ..

долар се купува или след пробив на 1.18 за на долу , или към 1.27 , 1-37 .

Аз на 1.19 мойте ги продадох.....

Теб те знаем, БФБ школата си личи. Нищо че не е имало къде да ги обменяш в реала по тоя курс - не питай откъде знам

Коментар

• Цъ ,, не е вярно.

Математ. очакване е функция от курса , и е доста положително при екстремни стойости - например 1.60 , 0.80 за евро/долар.

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    Общото с рулетката е отрицателното математическо очакване (щото имаш и нула в рулетката - и банката винаги печели, че в някои версии има и нула+двойна нула - още по-зле).

Виж сега, котировките естествено не се влияят (в общия случай) от графики и анализи. Целта на анализа е да проумееш какво става, а не да го накараш да стане. Не пишеш книгата - само я четеш

ПП: При маркетмейкърите е по-различно, но в тоя форум такива няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                      Не че много разбирам....даже нищо не разбирам,ама все пак да кажа - според мен EUR/USD не се влия по никакъв начин от каквито и да било графики и анализи
                      Тъй чеее....горе долу е същото като да заложиш на черно или червено на рулетката
                      Общото с рулетката е отрицателното математическо очакване (щото имаш и нула в рулетката - и банката винаги печели, че в някои версии има и нула+двойна нула - още по-зле).

Виж сега, котировките естествено не се влияят (в общия случай) от графики и анализи. Целта на анализа е да проумееш какво става, а не да го накараш да стане. Не пишеш книгата - само я четеш

ПП: При маркетмейкърите е по-различно, но в тоя форум такива няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        абсолутну
                        откакто почнах да търгувам 2-3 дни в седмицата само ,със сериозни обеми, тръгнах с двойно по-големи крачки напред
                        през остналото време със ситни лотчета за чесане на крастата и в петък след обед НИКАКВА работа
                        При мен се оказа подходящ един подход - пускам първи ордер с минимален обем и го ползвам за пилотен истинския. Явно ума ми е устроен така
                        Петък следобяд обикновено не ставам за нищо - в акъла ми все бира, жени, риболов...

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Така е по-добре !!!
                          Щото не се почва със 40К
                          щото са доста пари за губене
                          Висенето тука дава ли неква информация
                          Ами като пълен лаик съм на загуба от около
                          10 % от 15.05.2010.Но ми е интересно да ти кажа и ако взема да чета и да се образовам,може и да изкарвам някой лев за жената
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                            Абе както и да е - щом парите не са само цифри в някой акаунт е добре,квото и да става няма да загубиш кой знае колко,но пък може да спечелиш малко

Чета чета...успех с начинанието
                            Може да се спечелят доста парички.
                            Могат да се правят 20-30% на година,
                            което си е мечта за повечето бизнеси.
                            Все пак си трябват познания за това.
                            Пък и си текат лихви некви в момента
                            между 4 и 5 % което е отгоре !!!
                            20 или там някъде процента независимо
                            за какви пари става дума си е сериозна
                            РАБОТА по принцип !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ми тя NYSE не отваряше ли в 16.00 наше време?Де да знам ...може и да си прав.
                              16:30

Коментар

• Ако си купил доларите на 1.20 , още сега ти казвам, че си се набутал ..

долар се купува или след пробив на 1.18 за на долу , или към 1.27 , 1-37 .

Аз на 1.19 мойте ги продадох.....

Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Прави сте приятели,че рискувам непремерено може би,но не ми знаете нито финансите,нито доходите.Чак до самоубийство няма да стигна,опазил ме Бог,заради загуба на някакви си 40К

P.S.Загубата е пресметната при начален курс на обмяна 1.2025 и допустима загуба курс 1.30

Коментар

Working...
                                X