IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
    а ти ако четеш фнимателно, щеше да видиш, че човека ИМА бизнес..
    Ех Стоилов Стоилов, мога и да се подигравам с тебе без да разбереш

Коментар

интересно - акаунта ми е от 2001 г и още не е занулен...

имаш ли толкова далечни спомени - от 2001 -ва , или ходеше прав под масата.
      Ще се занули - предвид задълбочените познания които демонстрираш Освен ако не теглиш - тогава може просто да си караш на загуба

През 2001-ва имах спомени за едно съвместно начинанийце с приятели. Мда, хубави спомени имах... жалко че си беше обречена история, но такива бяха времената. Научих доста тогава.
      Та какво каза за акаунта ти и 2001-ва ?

Коментар

• SStoilov много си прав.
        Ама пък и той човека както каза....не се занимава с това - просто си е обърнал парите и му е интересно доларчето накъде ще ходи

И аз съм си вкарал парички - чисто любителски си цъкам пък квото стане - ако ги загубим,здраве да е,ако станат повече - добре са дошли

Коментар

• а ти ако четеш фнимателно, щеше да видиш, че човека ИМА бизнес..

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Ха така! Кажи му го, ако сега почне бизнес - тъкмо ще е с 2лв начален капитал (справка ООД-тата) - ще може бързо да регистрира главоломен ръст

Това че ти любителски за 10 години не си мръднал във Форекса не значи че всички сме като тебе. Пък и ако внимателно четеш човека - той не се занимава с Форекс изобщо.

Коментар

СЪвет от мене - гледай си бизнеса . От форекса няма да постигнеш такава доходност.

Аз се занимавам отдавна (десет години) любителски с форекс и още не мога да каза, че съм добър и правя голяма доходност.

А през това време с бизнес направих 100 к с 5 к начален капитал. Неприятното е че го продадох 2008-ма
            Ха така! Кажи му го, ако сега почне бизнес - тъкмо ще е с 2лв начален капитал (справка ООД-тата) - ще може бързо да регистрира главоломен ръст

Това че ти любителски за 10 години не си мръднал във Форекса не значи че всички сме като тебе. Пък и ако внимателно четеш човека - той не се занимава с Форекс изобщо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
              Е хубаво де,кажи накъде ще ходи еврото следващата седмица тогава...и ти играеш ли я тази двойка - дай някво мнение да видим дали ще познаеш
              Сега пък ме обърка с шаман

Коментар

• СЪвет от мене - гледай си бизнеса . От форекса няма да постигнеш такава доходност.

Аз се занимавам отдавна (десет години) любителски с форекс и още не мога да каза, че съм добър и правя голяма доходност.

А през това време с бизнес направих 100 к с 5 к начален капитал. Неприятното е че го продадох 2008-ма

Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                ПРИЯТЕЛИ,ПРИЯТЕЛИИИИИ!!!!
                Май че предизвиках спор,който заплашва да прерасне в скандал.МОЛЯ ВИ-недейте!Аз съм просто един лаик с наивни представи за бизнес-парите ми са от бизнес,който не изисква много ум,а просто много нерви.Исках,а и още искам да спечеля едни извънредни пари,с които да заведа семейството на екскурзия в Африка.Ако даде Бог-добре,ако не-здраве да е!
                Но едно ще ви кажа-много по-спокоен и щастлив бях,когато със жената си брояхме стотинките и когато дъщеря ми скачаше от радост,че съм й купил MP3-ка.Живи и здрави да сте и много успехи на всички!

Коментар

• ПРИЯТЕЛИ,ПРИЯТЕЛИИИИИ!!!!
                  Май че предизвиках спор,който заплашва да прерасне в скандал.МОЛЯ ВИ-недейте!Аз съм просто един лаик с наивни представи за бизнес-парите ми са от бизнес,който не изисква много ум,а просто много нерви.Исках,а и още искам да спечеля едни извънредни пари,с които да заведа семейството на екскурзия в Африка.Ако даде Бог-добре,ако не-здраве да е!
                  Но едно ще ви кажа-много по-спокоен и щастлив бях,когато със жената си брояхме стотинките и когато дъщеря ми скачаше от радост,че съм й купил MP3-ка.Живи и здрави да сте и много успехи на всички!
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    Хазарт е ако човек сам си го направи.
                    Е хубаво де,кажи накъде ще ходи еврото следващата седмица тогава...и ти играеш ли я тази двойка - дай някво мнение да видим дали ще познаеш

Коментар

• интересно - акаунта ми е от 2001 г и още не е занулен...

имаш ли толкова далечни спомени - от 2001 -ва , или ходеше прав под масата.

Приказният герой няма грешна (предполагам визираш - затворена на загуба) сделка от 2 години поне - откак си е стиснал тоалетната хартия от БФБ и не продава Да му е честито на приказния герой.

От друга страна грешна сделка нямат всички тия с по 1 сделка годишно - така че изказването ти само може да ме забавлява. Също както онова за изтеглените пари от акаунта - сигурно смяташ че си единствен хахахаха

Не те оборвам аз - а пазара. Пък и виждам че не знаш дори какво ти говоря...не е жалко, и донори като теб са нужни. Ще ти споделя накратко - именно въпросното очакване е причината "рано или късно" повечето да зануляват акаунтите. + още 2-3 други причини - които само ускоряват процеса.

Хайде бягай да си играеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                        Не съм казал,че техническия анализ е излишен.Изразих мнение,че специално за юро/долар графиките и анализите за движението им са със значение близко до 0 (според мен),поне на този етап. Рулетката я споменах в кръга на шегата,защотот и шорт да си и дълъг да си все си е хазарт в момента

Хазарт е ако човек сам си го направи.

Коментар

"приказния герой" единствен тук е слагал снимчици на изтеглени пари от акаунта.

СЪщо така много таквиз кат теб са се опитвали да го оборват в темата му , ама досега никой не е успял, щото "приказния герой" няма грешна сделка от над година (напук на отр. мат. очакване)
                          Приказният герой няма грешна (предполагам визираш - затворена на загуба) сделка от 2 години поне - откак си е стиснал тоалетната хартия от БФБ и не продава Да му е честито на приказния герой.

От друга страна грешна сделка нямат всички тия с по 1 сделка годишно - така че изказването ти само може да ме забавлява. Също както онова за изтеглените пари от акаунта - сигурно смяташ че си единствен хахахаха

Не те оборвам аз - а пазара. Пък и виждам че не знаш дори какво ти говоря...не е жалко, и донори като теб са нужни. Ще ти споделя накратко - именно въпросното очакване е причината "рано или късно" повечето да зануляват акаунтите. + още 2-3 други причини - които само ускоряват процеса.

Хайде бягай да си играеш

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Това е финала на всеки достоен български трейдър .....

Но битието на мъжа се определя от жената до него !

" Нека Бог да Ви пази от случайности Г.А.В. ! "
                            Изобщо не съм съгласен. В общия случай след загубата главния герой се развежда, вижда се внезапно с мнооого време и енергия , вече му хартисват достатъчно пари и едва тогава леко полеко започва да става трейдър. Ако му е писано де, някои се отказват рано

ПП: Битието на мъжа се определя от самия него. На жената - също.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                              Общото с рулетката е отрицателното математическо очакване (щото имаш и нула в рулетката - и банката винаги печели, че в някои версии има и нула+двойна нула - още по-зле).

Виж сега, котировките естествено не се влияят (в общия случай) от графики и анализи. Целта на анализа е да проумееш какво става, а не да го накараш да стане. Не пишеш книгата - само я четеш

ПП: При маркетмейкърите е по-различно, но в тоя форум такива няма.

Не съм казал,че техническия анализ е излишен.Изразих мнение,че специално за юро/долар графиките и анализите за движението им са със значение близко до 0 (според мен),поне на този етап. Рулетката я споменах в кръга на шегата,защотот и шорт да си и дълъг да си все си е хазарт в момента

Коментар

• "приказния герой" единствен тук е слагал снимчици на изтеглени пари от акаунта.

СЪщо така много таквиз кат теб са се опитвали да го оборват в темата му , ама досега никой не е успял, щото "приказния герой" няма грешна сделка от над година (напук на отр. мат. очакване)

Споко Пенчев, Стоилката е един приказен херой и той

Аз какво му говоря - той какво ми показва. Не напразно го споменах в контекста на БФБ, там се калява идиотизма човешки

Коментар

Working...
                                X