If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
интересно - акаунта ми е от 2001 г и още не е занулен...
имаш ли толкова далечни спомени - от 2001 -ва , или ходеше прав под масата.
Ще се занули - предвид задълбочените познания които демонстрираш Освен ако не теглиш - тогава може просто да си караш на загуба
През 2001-ва имах спомени за едно съвместно начинанийце с приятели. Мда, хубави спомени имах... жалко че си беше обречена история, но такива бяха времената. Научих доста тогава.
Та какво каза за акаунта ти и 2001-ва ?
SStoilov много си прав.
Ама пък и той човека както каза....не се занимава с това - просто си е обърнал парите и му е интересно доларчето накъде ще ходи
И аз съм си вкарал парички - чисто любителски си цъкам пък квото стане - ако ги загубим,здраве да е,ако станат повече - добре са дошли
Ха така! Кажи му го, ако сега почне бизнес - тъкмо ще е с 2лв начален капитал (справка ООД-тата) - ще може бързо да регистрира главоломен ръст
Това че ти любителски за 10 години не си мръднал във Форекса не значи че всички сме като тебе. Пък и ако внимателно четеш човека - той не се занимава с Форекс изобщо.
СЪвет от мене - гледай си бизнеса . От форекса няма да постигнеш такава доходност.
Аз се занимавам отдавна (десет години) любителски с форекс и още не мога да каза, че съм добър и правя голяма доходност.
А през това време с бизнес направих 100 к с 5 к начален капитал. Неприятното е че го продадох 2008-ма
Ха така! Кажи му го, ако сега почне бизнес - тъкмо ще е с 2лв начален капитал (справка ООД-тата) - ще може бързо да регистрира главоломен ръст
Това че ти любителски за 10 години не си мръднал във Форекса не значи че всички сме като тебе. Пък и ако внимателно четеш човека - той не се занимава с Форекс изобщо.
ПРИЯТЕЛИ,ПРИЯТЕЛИИИИИ!!!!
Май че предизвиках спор,който заплашва да прерасне в скандал.МОЛЯ ВИ-недейте!Аз съм просто един лаик с наивни представи за бизнес-парите ми са от бизнес,който не изисква много ум,а просто много нерви.Исках,а и още искам да спечеля едни извънредни пари,с които да заведа семейството на екскурзия в Африка.Ако даде Бог-добре,ако не-здраве да е!
Но едно ще ви кажа-много по-спокоен и щастлив бях,когато със жената си брояхме стотинките и когато дъщеря ми скачаше от радост,че съм й купил MP3-ка.Живи и здрави да сте и много успехи на всички!
ПРИЯТЕЛИ,ПРИЯТЕЛИИИИИ!!!!
Май че предизвиках спор,който заплашва да прерасне в скандал.МОЛЯ ВИ-недейте!Аз съм просто един лаик с наивни представи за бизнес-парите ми са от бизнес,който не изисква много ум,а просто много нерви.Исках,а и още искам да спечеля едни извънредни пари,с които да заведа семейството на екскурзия в Африка.Ако даде Бог-добре,ако не-здраве да е!
Но едно ще ви кажа-много по-спокоен и щастлив бях,когато със жената си брояхме стотинките и когато дъщеря ми скачаше от радост,че съм й купил MP3-ка.Живи и здрави да сте и много успехи на всички!
Приказният герой няма грешна (предполагам визираш - затворена на загуба) сделка от 2 години поне - откак си е стиснал тоалетната хартия от БФБ и не продава Да му е честито на приказния герой.
От друга страна грешна сделка нямат всички тия с по 1 сделка годишно - така че изказването ти само може да ме забавлява. Също както онова за изтеглените пари от акаунта - сигурно смяташ че си единствен хахахаха
Не те оборвам аз - а пазара. Пък и виждам че не знаш дори какво ти говоря...не е жалко, и донори като теб са нужни. Ще ти споделя накратко - именно въпросното очакване е причината "рано или късно" повечето да зануляват акаунтите. + още 2-3 други причини - които само ускоряват процеса.
Не съм казал,че техническия анализ е излишен.Изразих мнение,че специално за юро/долар графиките и анализите за движението им са със значение близко до 0 (според мен),поне на този етап. Рулетката я споменах в кръга на шегата,защотот и шорт да си и дълъг да си все си е хазарт в момента
"приказния герой" единствен тук е слагал снимчици на изтеглени пари от акаунта.
СЪщо така много таквиз кат теб са се опитвали да го оборват в темата му , ама досега никой не е успял, щото "приказния герой" няма грешна сделка от над година (напук на отр. мат. очакване)
Приказният герой няма грешна (предполагам визираш - затворена на загуба) сделка от 2 години поне - откак си е стиснал тоалетната хартия от БФБ и не продава Да му е честито на приказния герой.
От друга страна грешна сделка нямат всички тия с по 1 сделка годишно - така че изказването ти само може да ме забавлява. Също както онова за изтеглените пари от акаунта - сигурно смяташ че си единствен хахахаха
Не те оборвам аз - а пазара. Пък и виждам че не знаш дори какво ти говоря...не е жалко, и донори като теб са нужни. Ще ти споделя накратко - именно въпросното очакване е причината "рано или късно" повечето да зануляват акаунтите. + още 2-3 други причини - които само ускоряват процеса.
Това е финала на всеки достоен български трейдър .....
Но битието на мъжа се определя от жената до него !
" Нека Бог да Ви пази от случайности Г.А.В. ! "
Изобщо не съм съгласен. В общия случай след загубата главния герой се развежда, вижда се внезапно с мнооого време и енергия , вече му хартисват достатъчно пари и едва тогава леко полеко започва да става трейдър. Ако му е писано де, някои се отказват рано
ПП: Битието на мъжа се определя от самия него. На жената - също.
Общото с рулетката е отрицателното математическо очакване (щото имаш и нула в рулетката - и банката винаги печели, че в някои версии има и нула+двойна нула - още по-зле).
Виж сега, котировките естествено не се влияят (в общия случай) от графики и анализи. Целта на анализа е да проумееш какво става, а не да го накараш да стане. Не пишеш книгата - само я четеш
ПП: При маркетмейкърите е по-различно, но в тоя форум такива няма.
Не съм казал,че техническия анализ е излишен.Изразих мнение,че специално за юро/долар графиките и анализите за движението им са със значение близко до 0 (според мен),поне на този етап. Рулетката я споменах в кръга на шегата,защотот и шорт да си и дълъг да си все си е хазарт в момента
"приказния герой" единствен тук е слагал снимчици на изтеглени пари от акаунта.
СЪщо така много таквиз кат теб са се опитвали да го оборват в темата му , ама досега никой не е успял, щото "приказния герой" няма грешна сделка от над година (напук на отр. мат. очакване)
Коментар