IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Wall Street въвежда ограничения при силна волатилност

Колебания от над 10% в рамките на до 5 минути при акциите от S&P 500 ще водят до петминутни прекъсвания на търговията

Шматки са тезиии шматкиии
    Ох лека

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
      седефин хай .... рано е за сън още ...
      тандемен винаги се е държал така след хващане на дънце или връх ... явно не го познаваш ...

тандемен .... смърдиш ....
      Ами аз друго не правя бре Мършо ,нали това е смисъла на тоя занаят Босоноги напръскай си краката против Комари Честно Успех

Коментар

седефин хай .... рано е за сън още ...
        тандемен винаги се е държал така след хващане на дънце или връх ... явно не го познаваш ...

Е т'ва е,

сигнал "тандем"

купува/продава

Добррррр вечер за тези които гледат откриването.....

Коментар

• ДиДжея затвори на 1170, май ще ходим и при еврото още нагоре...

Коментар

• седефин хай .... рано е за сън още ...

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
              Добър вечер другари

xemus айде бягай да лягаш вече Мръсник

tandem, здраве желая за теб.
              Наистина има голяма промяна в поведението ти, и то не на добре.
              Много заядлив си станал наистина.
              Не ти зная трейдовете и търговията, не ща и да зная..............но айде слез на земята наистина.
              Не сме толкова велики и можещи колкото се представяме ( всички без изключение ).

Колкото по близко до земята, толкова по-добре. Вятъра приятелю брули високите дървета, не храстите

Наздраве, сега ще си сипя едно за твое здраве. Успех в борбата !
              Ти си един от малкото с които имам разменен Скайп ,от темата.

Но не ти отговарям напоследък .Така ли е .

След като не ми знаеш трейдовете ,за кви Храсти говориш ,не те знам

И преди да вземаш отношение ,си направи труда ,да провериш ,ВКЛЮЧВАЛ ли съм се да .давам КОМЕНТАР ,на НЕЧИЕ МНЕНИЕ .АМА ПЪРВИ АЗ ,

НЯкой да е казал ,така и така ,а аз да се обаждам като Черна станция .върху неговото мнение .

И като се потрудиш ,пак ми звънни .Успех

Коментар

• Добър вечер другари

xemus айде бягай да лягаш вече Мръсник

tandem, здраве желая за теб.
                Наистина има голяма промяна в поведението ти, и то не на добре.
                Много заядлив си станал наистина.
                Не ти зная трейдовете и търговията, не ща и да зная..............но айде слез на земята наистина.
                Не сме толкова велики и можещи колкото се представяме ( всички без изключение ).

Колкото по близко до земята, толкова по-добре. Вятъра приятелю брули високите дървета, не храстите

Наздраве, сега ще си сипя едно за твое здраве. Успех в борбата !
                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Като гледам имаме пробив на низходящия тренд и утре ако се запази бичото настроение са възможни цели синята (50) и лилавата (100) SMA. Утре мисля да тествам пазара с една малка дълга ...

http://sobstvenbiznes.net/showphoto.php?photo_id=3
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                    Бе беше, ама кат се събудим, жълтурите да не са го докарали на над 22 от всеобща радост
                    Лека и от мен
                    Е утре ша видим,

лека

Коментар

тандемен ... всъщност незнам защо толкова ти се дразня на егото ... ама ... така ще е ... ще те бъзикам на всеки един твой изблик на вироносие и хвалипръцковщина .... ай да видим какво ще стане ... ще ти се втвърди ли малко консистенцията или ще си останеш все така рядко ...
                      В цялата Простотия ,която си написал ,а пък си писал ПРОСТОТИИ ....

,има една истина ,да РЯДЪК съм ,за разлика от ПОВЕЧТО тук ,които сте ТИПИЧНИ БЪЛГАРИ -Хем незнаете да си обършите Гъза сами ,хем сте Боси ,и Наскачвате не всеки Различен от Вас .

И знаеш ли кое е най Лошото -че каквито сте Вие ,такива с голяма вероятност да са и Децата Ви Сори

Напръскай цялата къща против Комари ,честно Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        За днес това му беше на еврото.

Утре, нов ден - ще видим!
                        Бе беше, ама кат се събудим, жълтурите да не са го докарали на над 22 от всеобща радост
                        Лека и от мен

Коментар

• За днес това му беше на еврото.

Утре, нов ден - ще видим!

Коментар

• тандемен ... всъщност незнам защо толкова ти се дразня на егото ... ама ... така ще е ... ще те бъзикам на всеки един твой изблик на вироносие и хвалипръцковщина .... ай да видим какво ще стане ... ще ти се втвърди ли малко консистенцията или ще си останеш все така рядко ...

Коментар

На Коленеееее !!!!!!!!!!
                              Напръскай се против комари ,честно пич

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                Ти освен да си си чоплил носа ,и да лалаш ,нищо друго не си показал на Темата Успех в чопленето Лалчо
                                На Коленеееее !!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X