IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
    пътя за всеки е различен - въпросът е ако не се откажеш дали ще стигнеш общата крайна точка?!?

различен е, но все пак е ДЪЛЪГ и ТРУДЕН
    отказването е отделна тема
    не на всеки му стига търпението да го извърви пътя
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      ...
      пътя е дълъг и изключително труден
      пътя за всеки е различен - въпросът е ако не се откажеш дали ще стигнеш общата крайна точка?!?
      The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• късмет в прибирането , щото още са в мен.

па и да ги пробереш - здраве да е, аз изкарвам достатъчно не от форекса.... та да се кося за 10-15к

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        В интерес на истината - не виждам нищо лошо да ти ги прибера тези 10-15 000$. Каскетите сте за това, трябват и донори на тоя пазар все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
          момченце , къде видя да съм играл на БФБ ???

За теб работа , за мен хоби.... ти си работи и си оценвай скъпо труда...

има една темична, ако случайно чукча стане читател, там всички написани позиции са затворени...

и в интерес на истината - да може да загубя някога 10-15к $ , но не ми пука .....
          В интерес на истината - не виждам нищо лошо да ти ги прибера тези 10-15 000$. Каскетите сте за това, трябват и донори на тоя пазар все пак

Коментар

• днес официално го приемам за най скапания ден за търговия..
            цял ден сме на 5-10 пипа от 2370...
            Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• момченце , къде видя да съм играл на БФБ ???

За теб работа , за мен хоби.... ти си работи и си оценвай скъпо труда...

има една темична, ако случайно чукча стане читател, там всички написани позиции са затворени...

и в интерес на истината - да може да загубя някога 10-15к $ , но не ми пука .....

Мда, какво да искаш повече - пък утре като се сринат пак пазарите винаги можеш да обявиш че нямаш загуби - понеже не си затворил позициите си на минус. БФБ дава безценни уроци, нали?

Аз не бих работил толкова евтино - предвид риска който се поема. А и оценявам труда си по-височко от лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                Jamie,верно ли си милионер
                Бил съм. През 1997-ма

Коментар

Е не съм чак толкова незаинтересуван Руки
                  Вкарал съм парите с цел да се уча....вероятно ще ги изгубя и какво от това - нали трябваше някак да почна да се уча ?
                  А и не правя сделки просто ей така от нямане на какво да правя - опитвам се да оцеля правилното движение - засега бива горе долу
                  явно не съм разбрал
                  или ти не си го написал както трябва
                  успех в начинанието.
                  пътя е дълъг и изключително труден
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

е ти нали си милионер , кво си се загледал в моята доходност. винаги съм казвал, че е ниска..

но все пак не е загуба.. и е по висока от лихвите... аз повече и не искам....

то в тоя форум е пълно с милионери .. хаха , петък вечерта...
                    Мда, какво да искаш повече - пък утре като се сринат пак пазарите винаги можеш да обявиш че нямаш загуби - понеже не си затворил позициите си на минус. БФБ дава безценни уроци, нали?

Аз не бих работил толкова евтино - предвид риска който се поема. А и оценявам труда си по-височко от лихвите.

Коментар

• Jamie,верно ли си милионер

Коментар

• е ти нали си милионер , кво си се загледал в моята доходност. винаги съм казвал, че е ниска..

но все пак не е загуба.. и е по висока от лихвите... аз повече и не искам....

то в тоя форум е пълно с милионери .. хаха , петък вечерта...

За 10 години - утроил... ах да - и теглиш ли теглиш - ако не теглеше щеше да се е удесеторил?

Ако беше учил математика като момченце - щеше да видиш че за 10 години утрояване е доста жалка доходност. Хайде сега бягай да си изсмучеш от пръстите колко си теглил - да го нагласиш поне от кумова срама

Пък колко си спокоен - видях хубаво тази вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          Без да се обиждаш, но парите са ти заминали.
                          Валутните спекулации са игра на вероятности и изискват изключително сериозна подготовка,
                          Едно единствено нещо е със 100%-ва вероятност в този бизнес загубите на такива , като теб които си цъкат пък ако стане

Е не съм чак толкова незаинтересуван Руки
                          Вкарал съм парите с цел да се уча....вероятно ще ги изгубя и какво от това - нали трябваше някак да почна да се уча ?
                          А и не правя сделки просто ей така от нямане на какво да правя - опитвам се да оцеля правилното движение - засега бива горе долу

Коментар

АМи горе долу се е утроил , като печалбите се теглят всеки месец..

Все още ми докарва прилични джобни .....

Не се оплаквам, и не наричам другите некадърни ... , щото съм спокоен....
                            За 10 години - утроил... ах да - и теглиш ли теглиш - ако не теглеше щеше да се е удесеторил?

Ако беше учил математика като момченце - щеше да видиш че за 10 години утрояване е доста жалка доходност. Хайде сега бягай да си изсмучеш от пръстите колко си теглил - да го нагласиш поне от кумова срама

От да мине - понеже видях че математиката не ти е сила, сметнах тая прочута доходност. Има няма 12% годишно - без малко. Мда, в България доста от кредитите са с по-високи лихви... за хвалба е, добър трейдър си - почти колкото един банкер Е, оня не поема твоя риск ама какво пък толкова.

Пък колко си спокоен - видях хубаво тази вечер
                            Last edited by jamiemirror; 18.06.2010, 22:19.

Коментар

И аз съм си вкарал парички - чисто любителски си цъкам пък квото стане - ако ги загубим,здраве да е,ако станат повече - добре са дошли
                              Без да се обиждаш, но парите са ти заминали.
                              Валутните спекулации са игра на вероятности и изискват изключително сериозна подготовка,
                              Едно единствено нещо е със 100%-ва вероятност в този бизнес .Загубите на такива , като теб които си цъкат пък ако стане
                              Last edited by NYSERookie; 18.06.2010, 22:15.

Коментар

• АМи горе долу се е утроил , като печалбите се теглят всеки месец..

Все още ми докарва прилични джобни .....

Не се оплаквам, и не наричам другите некадърни ... , щото съм спокоен....

Та какво каза за акаунта ти и 2001-ва ?

Коментар

Working...
                                X