If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
един тарикат-оптимист иска да съм му платил 15к $ .
и то таман кога си продадох доларите.
Нема Стоилов, немааа!И аз веке го рабрах, най-много да сменяме трендове по 20-30 фигури ииииии
реда знае крайното число.
Ама за всичко си има време. Ей примерно утре Европа вързала, а щатите цъфнали!Колко му е да има и 2,50
Имам нужда от евро срещу долар някъде над 2222 ====== Ам поне едно 2180 да му бацне де
Паритет тука, като ревем за него за коя година става въпрос момчета?
И сега кво ,след 4 часа един чук Но важното е че сме над 1,2090 .
Пичове в следващите 4 часа почва голямата битка за многото пари -молете се (които са дълги де да не затваряме под 1,2090 .Успех
дайте да направим една пеперуда за евро на тандема ... тандемен аз още си паза едно параклисче ... ако искаш да ти го харижа ... съвсем гешенк ще ти го дам ...
Годим има една любима фигурка чашка с дръжка ...
за тоя молебен веднага ти мащам минус три сантиметра
Eм 2012 наближава!Започваме с катаклизмите, първо на финансовите пазари, а после който остане жив да му мисли!
За тва ядене, пиене и всички останали неща
Много бавно катери EUR/CHF. Явно е пълно със сел ордери поне докъм 1.39-40. Някъде над тези нива, ако стигнем, движението ще се ускори и от стоп ордери.
Хубавото е, че покачването става без намесата на SNB и това предполага по-малкък риск от спадове.
Много се разписах днес.
Хайде хубава вечер и приятно гледане на Световното от утре.
За съжаление може да се окаже прав в близките месеци
Мисля, че априлският връх на борсите няма да го минем, което значи надолу, надолу и пак надолу
Eм 2012 наближава!Започваме с катаклизмите, първо на финансовите пазари, а после който остане жив да му мисли!
За тва ядене, пиене и всички останали неща
Имам нужда от евро срещу долар някъде над 2222 ====== Ам поне едно 2180 да му бацне де
Паритет тука, като ревем за него за коя година става въпрос момчета?
Сорос е спечелил и затова е известен.
Знаеш ли Централните банки колко знайни и незнайни милионери и милиардери са издухали от пазара?
Само дето никой не се сеща за тях вече, пък и не са много известни за публиката.
Като стана въпрос за Сорос-първа страницяа на Инвестора!Пак страх и страх, като чудовище е
Не го приемай като намеса, ама за подобна ситуация има христоматиен пример - този на Сорос. Че той в извастната на всички ситуация, направил точно обратното. Т.е. сега ако беше той, щеше да чака интервенцията и да почне да купува "евтини" франкове продавайки "скъпи" евра.
Сорос е спечелил и затова е известен.
Знаеш ли Централните банки колко знайни и незнайни милионери и милиардери са издухали от пазара?
Само дето никой не се сеща за тях вече, пък и не са много известни за публиката.
Коментар