IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    факт....
    Е не така де, виж как хвана на 66 има позиция ей там нейде долу от преди 15 дена също. Тандема си е тандем. Верно може да ги цели стоповете от време на време ама то човешко е нали. Само за 15 дена има над 300 пипа профит само от едната позиция като прибави и дригите ще станат на 1000 пипа

Тандеме, да не си помислиш че се подигравам, не . Просто като видя някой да успее и мен ме избива на щастие
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Браво за тандема. е тва е, казах пример за подражание и гледай, хвана дъното вече над фигура профит. Машала тандем, машала
      Кажи сега ще местиш ли стопа на плюс на тази позоция от 66 която беше ?

Наздраве !!!
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
        като човек който нищо не разбира от форекс
        факт....

Коментар

• Яко напъват

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
            визираш теста на пробития канал на 5м ли?
            и това
            след малко ще се разбер ако 34 удържи .
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              възходящия импулс като че ли приключи.
              вероятността за ново дневно дъно вече е доста голяма
              визираш теста на пробития канал на 5м ли?
              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• възходящия импулс като че ли приключи.
                вероятността за ново дневно дъно вече е доста голяма
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Затворих на -46 пипоня неприятно , но факт !!!! Ще мести върха горе

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                    Ако прави "нормалното" две нагоре, едно надолу, след едното надолу може да има ход две нагоре до пунктира на 1,2355.
                    ШШШттт пепел ти на устата горе има стоп дет викаш шшшттт

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      а малко по отгоре е каката 444
                      поклон пред сеце-то за светлия му принос към ТА.
                      btw, що за МА е 365 ?
                      не е фибо число , а в годината има 260 работни днизащо точно 365?
                      Пущаш си дневната,седмичната и месечната слагаш двете каки МА 365 и 200 и ще видиш за какво са ти -гледаш 2008 година на буквата W-трендо аз по голяма 365 не ползвам Тя ми е нещо , като последния страж след нея следва , само едно голямото оакване

Коментар

• Ако прави "нормалното" две нагоре, едно надолу, след едното надолу може да има ход две нагоре до пунктира на 1,2355.

Коментар

• Първоначално изпратено от bor€uroda Разгледай мнение
                          Като пишете така : 90-93 има чуствити , че за йената жулите , както и да е на 30 мин надеждата ми е да удържи 1,2317 там е МА 365 и отгоре точно на 1,2324 е МА 200 Появи се и вътрешен зиг заг, който опря в МА 365 За сега толкоз , ако не удържат затварям късите , няма да чакам да ми удари стопа Ко да правиш форексо е трудна работа на 30 мни за нагоре на 4 часа нагоре на 1 час надолу ????? Аз имам къси да се чудиш да се маеш -може и да рейнджи ба ли го ? Поздрави !!!
                          а малко по отгоре е каката 444
                          поклон пред сеце-то за светлия му принос към ТА.
                          btw, що за МА е 365 ?
                          не е фибо число , а в годината има 260 работни днизащо точно 365?

Коментар

• Като пишете така : 90-93 има чуствити , че за йената жулите , както и да е на 30 мин надеждата ми е да удържи 1,2317 там е МА 365 и отгоре точно на 1,2324 е МА 200 Появи се и вътрешен зиг заг, който опря в МА 365 За сега толкоз , ако не удържат затварям късите , няма да чакам да ми удари стопа Ко да правиш форексо е трудна работа на 30 мни за нагоре на 4 часа нагоре на 1 час надолу ????? Аз имам къси да се чудиш да се маеш -може и да рейнджи ба ли го ? Поздрави !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Идеално е. Кое не ти харесва ?
                              Имаш дабъл ботъмче, точно преди пробива много хубава зона на кънгестчън като същевременно образува нещо като флагче, също така и серия от инсайд и аутсайд барове и предложи много хубав вход на 90-93, с цел колкото даде, сега ни даде 20 и няколко

все едно аз съм го оттъргувал
                              пък и по-добре от мен обясняваш

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                                Идеално е. Кое не ти харесва ?
                                Имаш дабъл ботъмче точно преди пробива, много хубава зона на кънгестчън като същевременно образува нещо като флагче, също така и серия от инсайд и аутсайд барове и предложи много хубав вход на 90-93, с цел колкото даде, сега ни даде 20 и няколко
                                Накратко: ко речи ???? Бъзикам се де

Коментар

Working...
                                X