IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bor€uroda Разгледай мнение
    Върви неприятно за сега
    Идеално е. Кое не ти харесва ?
    Имаш дабъл ботъмче, точно преди пробива много хубава зона на кънгестчън като същевременно образува нещо като флагче, също така и серия от инсайд и аутсайд барове и предложи много хубав вход на 90-93, с цел колкото даде, сега ни даде 20 и няколко
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Върви неприятно за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        що трябва да пише ?
        номерата на ордерите са различни
        от друга страна пък при някой брокери само с един сървър, няма разлика щото всичко е на едно ,ПК например
        Мерси
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Да, така е,

ама ме учудва, как така по номера хващаш при кой брокер си

Освен и ако ти не си при него

Или има и друг таен начин, който не го знам?

И вместо да си чешем безполезно езиците я по-сериозно
          Как я виждаш днес? Аз си мисля малко надоле да поударим някой стоп на Тандема, и после пак малко нагоре
          EUR/USD не играя и не следя по много съображения, но моето мнение е , че ще ударим стоповете на 1.2350, но под 1.24.
          следва минимум 1.2180 максимум 1.2020 преди да тръгне по-сериозно към 1.28.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
            Ами преместването на пръстена от дясната ръка на лявата не свърши работа

Правя усилия да не си губя времето в тоя пълен със злобари форум ,и затова се принудих да бъда разкрит като Демоджия и Засрамен като човек който нищо не разбира от форекс и спра да пиша тук .

Мухахаха Успех
            Тандемски ти никога няма да спреш да пишеш тук Имаш прекалено много комплекси за избиване и си намерил поприще за това.

Поздрави и успешна търговия на демо или не

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
              Демото ти сигурно е при Делтасток, а не при СТС?
              Да, така е,

ама ме учудва, как така по номера хващаш при кой брокер си

Освен и ако ти не си при него

Или има и друг таен начин, който не го знам?

И вместо да си чешем безполезно езиците я по-сериозно
              Как я виждаш днес? Аз си мисля малко надоле да поударим някой стоп на Тандема, и после пак малко нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                къде пише че е демо
                kritelin поздрави !

що трябва да пише ?
                номерата на ордерите са различни
                от друга страна пък при някой брокери само с един сървър, няма разлика щото всичко е на едно ,ПК например
                Last edited by NYSERookie; 24.06.2010, 15:29.
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Аааа,

последната с 19 е от 15.06
                  После идват тези с 20 и 21.

Дали ги стискам или не, важното е, че в акаунт хистъри са затворени на +

Не разбрах обаче защо тези започващи с 24 са на демо?
                  Имам сделки от днес с 21...
                  Демото ти сигурно е при Делтасток, а не при СТС?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                    tandem вярно бре защо са ти от демо сметка скрийншотовете ?
                    Ами преместването на пръстена от дясната ръка на лявата не свърши работа

Правя усилия да не си губя времето в тоя пълен със злобари форум ,и затова се принудих да бъда разкрит като Демоджия и Засрамен като човек който нищо не разбира от форекс и спра да пиша тук .

Мухахаха Успех

Коментар

Браво доста време си ги стискал.
                      Аааа,

последната с 19 е от 15.06
                      После идват тези с 20 и 21.

Дали ги стискам или не, важното е, че в акаунт хистъри са затворени на +

Не разбрах обаче защо тези започващи с 24 са на демо?
                      Имам сделки от днес с 21...

Коментар

Ами на едното ми демо има сделки с номера започващи с 19, 20 и 21.

Нужно ли е да ги покажа?

Успех
                        Браво доста време си ги стискал.

Коментар

Да така е.На реална сметка започват с 19...... в момента а на демо с 24.......
                          Ами на едното ми демо има сделки с номера започващи с 19, 20 и 21.

Нужно ли е да ги покажа?

Успех

Коментар

Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                            Ха, заинтригувахте ме с това демо Да не би номерата на ордерите да са коренно различни от реалните

П.П. Заинтригува ме жокера, който сте мернали за да го разберете, а не дали Тандем е на демо. За второто ... все ми е тая
                            Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                              Ха, заинтригувахте ме с това демо Да не би номерата на ордерите да са коренно различни от реалните

П.П. Заинтригува ме жокера, който сте мернали за да го разберете, а не дали Тандем е на демо. За второто ... все ми е тая

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                                Ако има някой с реална в СТС/Булброкърс, може ли да ми драсне знак на лични, искам да питам нещо?
                                В благодарност давам твърди прогнози за полуфинала и финала на световното.
                                Имаш лично.

Коментар

Working...
                                X