IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
    Ха, заинтригувахте ме с това демо Да не би номерата на ордерите да са коренно различни от реалните

П.П. Заинтригува ме жокера, който сте мернали за да го разберете, а не дали Тандем е на демо. За второто ... все ми е тая
    Да де то и аз затова питам. Защото ордерите винаги са с много числа, ще питам гугъл сега и ако не ми каже, ще чакам отговор от тука
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Ха, заинтригувахте ме с това демо Да не би номерата на ордерите да са коренно различни от реалните

П.П. Заинтригува ме жокера, който сте мернали за да го разберете, а не дали Тандем е на демо. За второто ... все ми е тая
      Last edited by oldy; 24.06.2010, 15:07.

Коментар

• къде пише че е демо
        kritelin поздрави !
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          погледни се в огледалото и пак си помисли ( ако имаш с какво де )
          tandem вярно бре защо са ти от демо сметка скрийншотовете ?

Коментар

• Еййййййй, ма вии тоз форум ще го напрайте по голямо зрелище от световното
            Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
              Йосифчо по голямо лайно от теб няма тук бре
              погледни се в огледалото и пак си помисли ( ако имаш с какво де )

Коментар

• Простете,че се намесвам,но мисля че атмосферата във форума стана прекалено балканска.Казвате неща,за които после ще съжалявате.Не сме за ден-два заедно тука.Моля ви,бройте до 10,до 100 ако трябва,преди да напишете нещо.
                МАЙКА НА ГОРДОСТТА Е НЕВЕЖЕСТВОТО!
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Йосифчо по голямо от теб няма тук бре
                  Last edited by X_Y; 24.06.2010, 15:58.

Коментар

И ти се оказа един обикновен Лаладжия.Не си постнал нито една сделка да те видим кво му разбираш на този Форекс ,ама взел да се чуди другите що отваряли ,ама що не затваряли ,ама що еди кво си Язък
                    ей ти като си постваш сделките и си голям разбирач , защо продължаваш на ДЕМО да играеш ...я ни обесни на нас неразбиращите....
                    Last edited by X_Y; 24.06.2010, 15:58.

Коментар

• тандем, виж ЛС

Коментар

Ей при тоз бре

http://img535.imageshack.us/f/124rn.gif/

А пък като пораснеш малко ,сигурно ще рзабереш кога ще затворя Успех

ПП И отде ти доде на ум в зелената тиква че задлъжнявам само ??
                        ей глупак престани да се хвалиш с ДЕМО сметките си в СТС....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Ха,сега виждам нещо на тази анкета,дето се мъдри тука от сума ти време-ако на 30.06.2010. EUR/USD е примерно 1.2133,кого ще обявим за гуру?А?
                          Това показва че на никой не му пука за тая анкиета щом никой не го е забелязал до сега Голям смях.

Коментар

• Ако има някой с реална в СТС/Булброкърс, може ли да ми драсне знак на лични, искам да питам нещо?
                            В благодарност давам твърди прогнози за полуфинала и финала на световното.

Коментар

• Ха,сега виждам нещо на тази анкета,дето се мъдри тука от сума ти време-ако на 30.06.2010. EUR/USD е примерно 1.2133,кого ще обявим за гуру?А?
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• къса от 89 вие си се джафкайте

Коментар

Working...
                                X