IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ексклузивно:

Пешо Караиванов каза преди секунди в предаването се, че очаква еврото под 1,19 до края на деня!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
      IСтига с тези дъна бре!!!Не видехте ли с тандема какви дъна търсихме....
      Между 14-16 някъде там?
      Де да беше толкоз лесно
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• доларканада надоло от ниво 1.0536

Коментар

На това му викам изморено мече
          А бичетата са неуморни. Затова цел 1.1680-1720

Коментар

• EUR/CHF си е за игрички направо

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Не съм
              Накъдето върви и аз след него...
              Просто по тренда по тренда....
              Само дето не знам дали вече
              сме стигнали дъното........
              IСтига с тези дъна бре!!!Не видехте ли с тандема какви дъна търсихме....
              Между 14-16 някъде там?

Коментар

явно не е почитател на Бройнщайн и парманентната революция
                Почитателите на Бронщайн понякога изпитваха трудности .....

http://www.youtube.com/watch?v=LenBT...eature=related

И в крайна сметка изчезнаха ......
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Не съм
                  Накъдето върви и аз след него...
                  Просто по тренда по тренда....
                  Само дето не знам дали вече
                  сме стигнали дъното........

Коментар

• накъде и да тръгне все ще е нанякъде !

Коментар

Аз не знам дали е за дълги или за къси вече!!!
                      Гледам някои казват , че до зимата......
                      а Тандема конти яко (явно не е почитател на Бройнщайн и парманентната революция ,т.е. Тандема е отявлен конрареволюционер )
                      Не ми се верва корекцията да е времево чак до есента.
                      Някъде около 15 юли ще тръгне надоле.
                      Та дали ще тръгне нагоре сега е въпроса дето нямам отговор

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        Виж ми подписа
                        Така, сега за големите движения.....тези големи движения, са само за разнообразяване, той и тандема го чака 1.32 от не знам кога и сигурно ще го дочака, което е добре. Обаче, принципно аз лично съм забелязал, че като се казва нагоре или надолу се попропуща едно движение което се движи в тесни граници, а надоле, а нагоре, а повечко в страни и така си се къндилка, като кандило на умалял поп.
                        При положение, че всичко може да се случи по-всяко време, такива далечни прогнози също са излишни, освен отново за разнообразяване и гимнастика на пръстите.

Пазара постоянно осигурява възможности за добри позиции и ако може някой да обясни защо е нужно да се правят фантастики с проекции на пет вълни напред и 10 фигури цели, които я станат, я не и то след също не се знае колко време, нека обясни

И понеже и аз обичам да си правя гимнастика на пръстите, затова и написах този пост
                        Ей това е за мене, тихо, кротко, спокойно нагоре, надолу, нагоре, надолу...

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                          аз ще се ослушвам за дълги след малко просто ще изчакам още малко Ще ръгна стопа на 1,1860 или по точно на 1,1875 Възможен е и пробив нагоре обмислям лимити за 1,2025 там някъде за сега изчаквам
                          Аз не знам дали е за дълги или за къси вече!!!
                          Гледам някои казват , че до зимата......
                          а Тандема конти яко (явно не е почитател на Бройнщайн и парманентната революция ,т.е. Тандема е отявлен конрареволюционер )
                          Не ми се верва корекцията да е времево чак до есента.
                          Някъде около 15 юли ще тръгне надоле.
                          Та дали ще тръгне нагоре сега е въпроса дето нямам отговор

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Не знам как говорите за такива големи движения - чак страх ме хваща. Особено за голямо движение на еврото нагоре срещу долара. Не че съм зависим, ама ако има такова движение нагоре, майка и мила на еврозоната - може еврото да изхвърчи и повече да не го видим...

П.П. Пък може и да сте прави...
                            Виж ми подписа
                            Така, сега за големите движения.....тези големи движения, са само за разнообразяване, той и тандема го чака 1.32 от не знам кога и сигурно ще го дочака, което е добре. Обаче, принципно аз лично съм забелязал, че като се казва нагоре или надолу се попропуща едно движение което се движи в тесни граници, а надоле, а нагоре, а повечко в страни и така си се къндилка, като кандило на умалял поп.
                            При положение, че всичко може да се случи по-всяко време, такива далечни прогнози също са излишни, освен отново за разнообразяване и гимнастика на пръстите.

Пазара постоянно осигурява възможности за добри позиции и ако може някой да обясни защо е нужно да се правят фантастики с проекции на пет вълни напред и 10 фигури цели, които я станат, я не и то след също не се знае колко време, нека обясни

И понеже и аз обичам да си правя гимнастика на пръстите, затова и написах този пост
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Хайде бутайте нагоре !!!
                              http://www.youtube.com/watch?v=EPjEdrWgyJU
                              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• мисля че до месец - два ще видим EUR/USD към 1.25-1.26
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X