IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
    Крити, на 4ч ми се превиджа последно слизане от текущите нива около 150п. От 1.2325 започва движение на долу, което към момента излгежда е направило 4 вълни. Би ли коментирал. По принцип вълни броя само на морето за това ще ми е интересно да чуя теб
    Ako падне 1980 с голяма вероятност имаме пропаднала 5-та

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
      Абе това с дъното до есента е много вероятно.
      Ама кога точно ще се получи това дъно, е друг въпрос. Щото това 1.1875 хич не ми се чини.
      По скоро едно 1.16 да отиде , че там е по желязно и тогава може да земе да се върне до 1.25-30 , знае ли човек.
      То има хляб до към 1.3666 ама кога ще е.....
      Не знам как говорите за такива големи движения - чак страх ме хваща. Особено за голямо движение на еврото нагоре срещу долара. Не че съм зависим, ама ако има такова движение нагоре, майка и мила на еврозоната - може еврото да изхвърчи и повече да не го видим...

П.П. Пък може и да сте прави...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Е аи успех, и аз съм с теб, ама не по знание, а по интуиция
        стискам палци Ще излезне т.е ще тръгне нагоре за лимита незнам сложих го на очо Поздрави
        А,ако не излезне -долу си пише ко следва
        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Абе това с дъното до есента е много вероятно.
          Ама кога точно ще се получи това дъно, е друг въпрос. Щото това 1.1875 хич не ми се чини.
          По скоро едно 1.16 да отиде , че там е по желязно и тогава може да земе да се върне до 1.25-30 , знае ли човек.
          То има хляб до към 1.3666 ама кога ще е.....
          Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
            Алииййй дълго еур/усд 1,1940 стоп 1,1875 лимит 1/2 на 2025 Влезнах с малко защото ще излизам по задачки и не мога да го следя за съжаление Колкото толкова
            Е аи успех, и аз съм с теб, ама не по знание, а по интуиция

Коментар

• Алииййй дълго еур/усд 1,1940 стоп 1,1875 лимит 1/2 на 2025 Влезнах с малко защото ще излизам по задачки и не мога да го следя за съжаление Колкото толкова

Коментар

• Ох, като гледам как търсите дъно при EUR/USD се върнах няколко дни назад с тандема....

Имам една прогнозка по-назан в събота, нооо не гледам дъца вече искам поне да мине психологическото 1,20 като за начало

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                  Много е вероятно в понеделник да сме видяли дъното при евро/долар до есента. Потвъждение ще има при брейк на 1.1980.
                  Крити, на 4ч ми се превиджа последно слизане от текущите нива около 150п. От 1.2325 започва движение на долу, което към момента излгежда е направило 4 вълни. Би ли коментирал. По принцип вълни броя само на морето за това ще ми е интересно да чуя теб

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                    Много е вероятно в понеделник да сме видяли дъното при евро/долар до есента. Потвъждение ще има при брейк на 1.1980.
                    Не че моята цел не е изпълнена, но на дневна каналчето е яко надолу...

Ето твоят приятел Возний как се застрахова...

Предполагам това имаш предвид?

Коментар

• Много е вероятно в понеделник да сме видяли дъното при евро/долар до есента. Потвъждение ще има при брейк на 1.1980.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Мииииииииииии......
                        Плана беше за 1.1860 !!!
                        Сега няма план , нема хоризонт
                        и не се вижда посоката и светлото бъдеще !!
                        Нещо като падналия комунизъм
                        Хе хе хе
                        ОГЛЕЖДАМ СЕ И ОСЛУШВАМ ,но не мога да прогледна и без план е кофти
                        аз ще се ослушвам за дълги след малко просто ще изчакам още малко Ще ръгна стопа на 1,1860 или по точно на 1,1875 Възможен е и пробив нагоре обмислям лимити за 1,2025 там някъде за сега изчаквам

Коментар

• аз си викам после да пусна опция надоло при доларканададолар.обаче ще пия бира още преди това.мерси
                          а и друго аудидолар още по натам ще има хубаво нагоре според мен и гледайки как отива натам.

Коментар

• играете ли бе.или си почивате съвсем.

Коментар

• http://www.marketwatch.com/story/fed...ion-2010-06-08

Коментар

• Ето нещо интересно:

На едното демо ми даде гап:
                                Last edited by luboil; 08.06.2010, 14:24.

Коментар

Working...
                                X