If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Крити, на 4ч ми се превиджа последно слизане от текущите нива около 150п. От 1.2325 започва движение на долу, което към момента излгежда е направило 4 вълни. Би ли коментирал. По принцип вълни броя само на морето за това ще ми е интересно да чуя теб
Ako падне 1980 с голяма вероятност имаме пропаднала 5-та
Абе това с дъното до есента е много вероятно.
Ама кога точно ще се получи това дъно, е друг въпрос. Щото това 1.1875 хич не ми се чини.
По скоро едно 1.16 да отиде , че там е по желязно и тогава може да земе да се върне до 1.25-30 , знае ли човек.
То има хляб до към 1.3666 ама кога ще е.....
Не знам как говорите за такива големи движения - чак страх ме хваща. Особено за голямо движение на еврото нагоре срещу долара. Не че съм зависим, ама ако има такова движение нагоре, майка и мила на еврозоната - може еврото да изхвърчи и повече да не го видим...
Абе това с дъното до есента е много вероятно.
Ама кога точно ще се получи това дъно, е друг въпрос. Щото това 1.1875 хич не ми се чини.
По скоро едно 1.16 да отиде , че там е по желязно и тогава може да земе да се върне до 1.25-30 , знае ли човек.
То има хляб до към 1.3666 ама кога ще е.....
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Алииййй дълго еур/усд 1,1940 стоп 1,1875 лимит 1/2 на 2025 Влезнах с малко защото ще излизам по задачки и не мога да го следя за съжаление Колкото толкова
Е аи успех, и аз съм с теб, ама не по знание, а по интуиция
Алииййй дълго еур/усд 1,1940 стоп 1,1875 лимит 1/2 на 2025 Влезнах с малко защото ще излизам по задачки и не мога да го следя за съжаление Колкото толкова
Много е вероятно в понеделник да сме видяли дъното при евро/долар до есента. Потвъждение ще има при брейк на 1.1980.
Крити, на 4ч ми се превиджа последно слизане от текущите нива около 150п. От 1.2325 започва движение на долу, което към момента излгежда е направило 4 вълни. Би ли коментирал. По принцип вълни броя само на морето за това ще ми е интересно да чуя теб
Мииииииииииии......
Плана беше за 1.1860 !!!
Сега няма план , нема хоризонт
и не се вижда посоката и светлото бъдеще !!
Нещо като падналия комунизъм
Хе хе хе
ОГЛЕЖДАМ СЕ И ОСЛУШВАМ ,но не мога да прогледна и без план е кофти
аз ще се ослушвам за дълги след малко просто ще изчакам още малко Ще ръгна стопа на 1,1860 или по точно на 1,1875 Възможен е и пробив нагоре обмислям лимити за 1,2025 там някъде за сега изчаквам
аз си викам после да пусна опция надоло при доларканададолар.обаче ще пия бира още преди това.мерси
а и друго аудидолар още по натам ще има хубаво нагоре според мен и гледайки как отива натам.
Коментар