IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За сега при е/д положението е мечи капан , а аз съм вътре в капана - поне за сега !!!!
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
      CHF е една от малкото валути със златно покритие, ако не се лъжа 50% от стойността.
      Така че по принцип са си златни
      А златото лети ли лети и ще целуне 1455

http://zlato.dir.bg/_wm/pbasic/?df=643615

значи и франкът ще се качва
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Mogo Mogo Разгледай мнение
        Банките навремето даваха много изгодни кредити в йени и франкове. Голяма далавера.
        Банка и изгодно, все едно свиня и космос
        Изгодно е само - без обезпечение, като за някой хора.
        Last edited by Jay Gould; 28.06.2010, 17:00.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Хубаво е щяло да бъде да питаш преди да го теглиш
          Банките навремето даваха много изгодни кредити в йени и франкове. Голяма далавера.

Коментар

• Първоначално изпратено от pvp Разгледай мнение
            Кредитът ми е във франкове. Очаква ли се скоро понижение на курса? До кога ще продължава да расте?
            Хубаво е щяло да бъде да питаш преди да го теглиш

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение

аз пък удължих от 1.2330 и стопа вече е на 0

каса 1/3 +10 @ 1.2340
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                Хайде доларе !!! Дийй Марко Влизай в краткосрочна тенденция Марш у трендо !!!
                Да пооспамия малко темата ; Хич не съм доволен от новия ъпдейт на мозила файърфокс 3.6.6 -кенеф има софтуерни конфликти с флаш, не мога да гледам и видео , като хората и забиват джава плъгините мууууууу
                последната вече е 3.6.6

аз пък удължих от 1.2330 и стопа вече е на 0
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                  абе някой знае ли дали този убостик е ГГГ от зоната ? Ако не ме лъже паметта, май се казваше Георги Иванов
                  Масажиста , в грешка си ! И двамата ги познавам .....Сега вземи питай дали не е Гонзо от Уевски !?
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Кредитът ми е във франкове. Очаква ли се скоро понижение на курса? До кога ще продължава да расте?
                    В тази ситуация разумните хора хеджират на борсата. Ако ще връщаш кредита с изкарани левчета се купува CHF/BGN толкова колкото ти е кредита и при всяка вноска се изравнява с оставащата главница.

Коментар

• Хайде доларе !!! Дийй Марко Влизай в краткосрочна тенденция Марш у трендо !!!
                      Да пооспамия малко темата ; Хич не съм доволен от новия ъпдейт на мозила файърфокс 3.6.6 -кенеф има софтуерни конфликти с флаш, не мога да гледам и видео , като хората и забиват джава плъгините мууууууу

Коментар

А числата от тотото , ако знаехме щеше да е чудно Моят отговор е; незнам

Коментар

• До 1,3280 EURCHF

Коментар

• Кредитът ми е във франкове. Очаква ли се скоро понижение на курса? До кога ще продължава да расте?

Коментар

• Не е препоръка , ама има мегдан за надоле Стига да не е мечи капан , че това е най гадното -да направи лъжливо движение , за сега добре върви , ама знае ли човек За сега преодоля ма 365 , ама на 1,2312 има ма 200 туй на 30 мин и ако, почне да рейнджи в тоя коридор между двете каки ще бъде неприятно и може да оформи мечи капан Ще видим
                              Last edited by БОРЕУРОДА; 28.06.2010, 15:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                размазаха ме
                                успех
                                С малко бря -7 пипоне е поносимо , дори бълхичка е това стига да не си влезнал с 20 лота например

Коментар

Working...
                                X