IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утрооо!
    В понеделник ще видим
    ....Та като най-лош вариант: бой по канчето на еврото до 1859, преместваме стопа евентуално на 1816 с цел 2340-2360 и после.... ша му мислим......Крумее, цифрите са ми от събота, твоите ги чакам все още, въздухарче келево)
    Малко му е оставало до 1859, трябваше да го накупите долара ве сладури
    Ако сега не започнат да се изреждат всички европейски светила да подкрепят еврото....
    Ай успехиии, комарджии
    Last edited by mateosf; 07.06.2010, 09:40.

Коментар

• доброутро на всички игра4и във форекса.гледам и пак виждам кака е .сега трябва да се изпие едно кафе и после да се мисли. ама обихте ме къто пускате нагоре и все нагоре на еворотодола.защо.има новина по телевизияата ли.мерси.

Коментар

• !!!! Поздрави
        Last edited by БОРЕУРОДА; 07.06.2010, 02:19.
        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
          Да ви кажа, купих юро на 1.1936 и продадох USD/CAD на 1.0624. Само не ме питайте защо. Щото и аз вече незнам.
          Затворени съответно на: 1.1953 и 1.0603.
          Нямам нерви нещо да ги държа баш тая нощ по-дълго. Аре, лека нощ! Не ми аресват нещо индексите и петролът как почнаха.
          Last edited by pana_bg; 07.06.2010, 01:26.
          * think positive * think simple * think big *
          * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Каква е картината при Среброто

http://wallstreet.blog.bg/biznes/201...rebroto.557987

Каква е картината при S&P 500

http://wallstreet.blog.bg/biznes/201...p-p-500.557986
            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Май ще гледаме някакви луди филми тая нощ...
              Затегнал съм колана и съм му таковал таковата...

Коментар

• Да ви кажа, купих юро на 1.1936 и продадох USD/CAD на 1.0624. Само не ме питайте защо. Щото и аз вече незнам.

Коментар

• найпосле мете4то трагна напред и отвори за деня.2 дена чаках и заранта ште почна пак да играя ако има защо.
                  видях какво е сега че има празнота в евротдолар надоло.ама защо все занагоре викате,не е време и сега ще видим как е.лека нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от USBPerorr Разгледай мнение
                    Така като гледам повечето сме накупували евро и се мъчиме всячески да се надъхваме
                    нъл някой треба да го рани тоз пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                      Абе, може ли на пазарите да се тресат от слуха вече 1 месец, че в Германия се обсъждат евентуални ползи и загуби от напускането на еврозоната и да не излезе нито едно официално лице, което да отрече това!!!
                      Та, Германия е еврозоната????

Луда работа!!!!
                      ми те го искат слабо ойрото бре ... защо да правят каквото и да е ...

има един кофти момент ... аз съм "малко" дълъг ... а всичко започна от една петъчна скара (барбекю може да се потреби също тоже ама ми нехаресва тез тъй добре навлезли американизми) ... на готвач се правя
                      (работил съм го и ми се отдава) мятам едни пражоли ини карнаци ини кифтя и с едната ръка цъкам телефочето ... не че не съм си преизпълнил седмичният таргет с 60% и ич няма нужда да гледам котировки ... ама не то винаги може да се изкара още някой леф ... и ... ейтака ... съвсем невинна дълга ... и после съответните добавки .... та ... сега седя и гледам къде ще отвори гапа .... ако падне под 1880 ще се случи най-после това явно тъй желано от мен зануляване на акаунтчето .... е .. разбира се че ще ми остане успокоението че съм извадил повече от колкото съм вкарал ... ама нямаше нужда по този начин ... поне се чувствам сега като истински трейдър разкошно е ... пак че има някой леф заделен за новото акаунтче ..... мммдам .... ама нямаше как нямаше .... двайсе и три дни с 3 и няколко дни над 3 процента от акаунтчето то не се трае ... треба се гръмне .... не е смешно .... всъщност обаче ми е доста не ядосано което незнам дали е добре или не ... умиране има предаване няма ....

айде поздрав ...

http://www.youtube.com/watch?v=NWusyx1bmgk

Коментар

• Така като гледам повечето сме накупували евро и се мъчиме всячески да се надъхваме

Коментар

• Абе, може ли на пазарите да се тресат от слуха вече 1 месец, че в Германия се обсъждат евентуални ползи и загуби от напускането на еврозоната и да не излезе нито едно официално лице, което да отрече това!!!
                          Та, Германия е еврозоната????

Луда работа!!!!

Коментар

• VGC: Как да преценим възможностите на даден индикатор!?

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                              в момента е 1.1930
                              мдам .... има една ситуация с гап надоле и после пълним и пердашим нагоре ... само гапа да не слезе много надоле че ше ми опадат зъбките

Коментар

• в момента е 1.1930
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X