Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениегледай братми е рибарин с лодка и казвал насам понякога как е.обараща се без проблем ама трудно всепак
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗнaм, знам, а и откъде знам не е важно!
Важното в твоя случай е, ти откъде знаеш неверни неща и защо си толкова лековерен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениети пък отде знаеш как ниама обращане така.напротив
Важното в твоя случай е, ти откъде знаеш неверни неща и защо си толкова лековерен?
Коментар
-
моя скромен новобрански опит казва , че след такъв петък и затваряне около дневен екстремум, в понеделник тренда продължава.
ама не ми се връзвайте много много щот съм пълен лаик в областта на валутните и всякакъв друг вид спекулации.
само си чеша пръстите по клавиатурата в неделя след обедТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
хе хе хе,
ама те едните на носа, другите на кърмата, така няма обръщане, вярвай ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИма ли някъде пре-гап информация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеhttp://fxtrade.oanda.com/tools/stati...osition_ratios
Да не плаша бичетата, но всичките сте се качили от едната страна на палубата. Ще обърнете кораба.
хе хе хе,
ама те едните на носа, другите на кърмата, така няма обръщане, вярвай ми!
Коментар
-
http://fxtrade.oanda.com/tools/stati...osition_ratios
Да не плаша бичетата, но всичките сте се качили от едната страна на палубата. Ще обърнете кораба.
Ще се наложи някои да скачат за да се възстанови равновесието.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениее и ?
удължили сме май от 1.22-1.23 и сега всячески се опитваме да убедим себе си и останалите , че сме в правилната посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
удължили сме май от 1.22-1.23 и сега всячески се опитваме да убедим себе си и останалите , че сме в правилната посокаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар