If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пич перфектен си, играя сигналите ти и до сега празно немаш. Мно интересно, моя бот кат съм го включил да ми следи основните двойки почти като тебе ми дрънка и направо ти се кефя човек. Ай дано мнооо манги да делкаш.
тоя бот ще да е много интелигентен
ако не ти е проблем сподели на какво е базиран.
аиде , успех и внимавай с копирането да не издуем заедно гащите
Пич перфектен си, играя сигналите ти и до сега празно немаш. Мно интересно, моя бот кат съм го включил да ми следи основните двойки почти като тебе ми дрънка и направо ти се кефя човек. Ай дано мнооо манги да делкаш.
masagor видя ли сега как изкара за една почерпка
Поздрави и на двама ви !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Стой си там , ама лека полека капанът ще щракне То и аз така ей сега вече 18:30 и с новата свещ ще рейнджи между Ма 365 и пивота и аз искам къси , ама ядец Нищо здраве да е ще пущам дълго , може би след малко ще видим За сега още съм къс
Мечия капан е поне за мен е следното нещо имаш хубав вход и тенденцията е нов тренд Влизаш и всичко си ок отначало дава 20-25 пипоня и след това има RP-reverse point и пак си продължава бича тенденция За сега преодоляхме ма 365 на 30 мин там и влезнах около 1,2339 обаче на 1,2312 има ма 200 чукна се в нея и избяга И тенденцията си остава меча рейнджи менду двете ма ако пак преодолее ма 365 минаваме на бича вълна докато не се останови трайно под 1,2312 В сила е мечиот капан те така : ) Може да постна един чаршаф след малко за по голяма прегледност Хайди
Ще се аргументираш ли защо мислиш така ?
В смисъл че цял ден е много муден пазара но досега единствено имаме по-ниски цени на затваряне. Какво искаш да кажеш с мечи капан ?
Мечия капан е поне за мен е следното нещо имаш хубав вход и тенденцията е нов тренд Влизаш и всичко си ок отначало дава 20-25 пипоня и след това има RP-reverse point и пак си продължава бича тенденция За сега преодоляхме ма 365 на 30 мин там и влезнах около 1,2339 обаче на 1,2312 има ма 200 чукна се в нея и избяга И тенденцията си остава меча рейнджи менду двете ма ако пак преодолее ма 365 минаваме на бича вълна докато не се останови трайно под 1,2312 В сила е мечиот капан те така : ) Може да постна един чаршаф след малко за по голяма прегледност Хайди
За сега при е/д положението е мечи капан , а аз съм вътре в капана - поне за сега !!!!
Ще се аргументираш ли защо мислиш така ?
В смисъл че цял ден е много муден пазара но досега единствено имаме по-ниски цени на затваряне. Какво искаш да кажеш с мечи капан ?
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар