Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДобре Чунчо. Много енергия вкарваш в писане на ненужни постове. Всеки решава сам за себе си. Дали жито да складира, дали задника да си дава или там каквото друго се сетиш. Аз не ти давам акъл, не давай и на мен. Казах ти, че си ми ниска топка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе е така. Пазарите и световната икономика навлизат в съвсем непозната за мен, а и за доста други хора ситуация. Отнема ми време да се адаптирам. Някои предположения да ми се потвърдят, други отхвърлят.
Със сигурност никой не е търгувал при глобална дефлационна среда.
90% от старите корелации няма да действат.
Поздрави.
За да не сте валат Ви препоръчвам да се замислите върху изграждане на дълги позиции в долар йена.(разумно с къси стопове)Last edited by 4un4o; 16.07.2010, 19:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеТук искам да взема позиция. Това, че неразбираш нещо не означава, че то е грешно. Препоръчвам ти да не правиш подобни заключения във форума, за да не възникват напрежения. Плюс това не виждам какви познания имаш повече, че да смяташ, че ти не си мишена.
Успехи!
Един от доводите, за което го з...бах са непрекъснатите ревизии, то няма как да мине без тях поради технологичния и човешки капацитет или нещо друго (все пак сме 21 век). Второ на макро ниво извинявай да ми изкарваш данни през две седмици за индикатор (или там колкото е, дори и месец) , смях. Например за продукта първо тримесечие зле (ужас), второ не много добре (ау какво ще правим) трето изведнъж всичко е 6 и четвърто 6+++. Е и защо е всичкото това шоу през 1 и 2 тримесечие.
А ти по време на новини търгуваш ли ? От там ми идва идеята за мишена. Ако не тогава защо ги следиш?
Най-големия смях е движение след излязла новина, рязко в противоположната и посока.
Поздрави,
п.с. всичките ми впечатления са от преди 5 години, надявам се нещата да се променили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеами сори тогава
не мислех 4е тези въпроси специално на теб
ти изискват мислене
Със сигурност никой не е търгувал при глобална дефлационна среда.
90% от старите корелации няма да действат.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЕй това не го разбирам при хората, защо всички се мислят за нещо особено и че от тях зависи всичко останало
Все едно както си пресичаш някоя кола да те блъсне и останалото движение и то да спре ли
Пуууу аман от нарциси и самовглъбени в правотата си грешнициЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи питаш разни неща за които трябва да се напрягам при отговорите.
Вече ме мързи. Явно тези над 2 години във форума и броя мнения ми стигат.
не мислех 4е тези въпроси специално на теб
ти изискват мислене
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеаноне защо с 4ун4о говориш а с мене не
по4вам да ревнувам ве4е
Вече ме мързи. Явно тези над 2 години във форума и броя мнения ми стигат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко искаш може и задник да ти кажа. Да видим какво ще сложиш тогава.... за хубаво или лошо.
Шегувам се. Не го приемай навътре.
по4вам да ревнувам ве4е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТвоят Гуру ме нарече така! За хубаво или за лошо!
Шегувам се. Не го приемай навътре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеЗдрасти Ред-еМнението ми -дет питаш е същото , като твоето с две ръце за
Мисля , че еврото ще се озори в интервала 1,3101-1,3115 Там ще направи или връх или опит да коригира надоле -Но може да направи и мечи капан там!!! Т.е лъжлив ход удар в тренд линията и беж нагоре към легендарното 1,3333333
Хайди успех !!!!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение4ун4о тва на аватара ти мозък ли е?
защо си го сложил
Коментар
Коментар