IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Ти му викаш КУМЕ Иване , то търчи за .оя да те хване!!!
    Имаш много приятен силозен хумор.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Добре Чунчо. Много енергия вкарваш в писане на ненужни постове. Всеки решава сам за себе си. Дали жито да складира, дали задника да си дава или там каквото друго се сетиш. Аз не ти давам акъл, не давай и на мен. Казах ти, че си ми ниска топка.
      Ти му викаш КУМЕ Иване , то търчи за .оя да те хване!!!

Коментар

• Добре Чунчо. Много енергия вкарваш в писане на ненужни постове. Всеки решава сам за себе си. Дали жито да складира, дали задника да си дава или там каквото друго се сетиш. Аз не ти давам акъл, не давай и на мен. Казах ти, че си ми ниска топка.

Коментар

Не е така. Пазарите и световната икономика навлизат в съвсем непозната за мен, а и за доста други хора ситуация. Отнема ми време да се адаптирам. Някои предположения да ми се потвърдят, други отхвърлят.
          Със сигурност никой не е търгувал при глобална дефлационна среда.

90% от старите корелации няма да действат.
          Поздрави.
          Вие и двамата сте изкукали бре! Цитирах ви преди време едно писмо на Ган до негов ученик в което ган му казва да премине да търгува от 3 дневна на 2 днена графика ЗАщОТО ПАЗАРА БИЛ СТАНАЛ ПО-ДИНАМИчЕН! Оттогава до сега пазара е станал поне с 10 пъти по-динамичен. затова успешните трейдъри на деня са тези като Линда Рашке, Рукито и други които са усетили динамиката на пазара и не оставят отврени позиции от днес за утре. А вие двамката си хортувате за кУрелации и водите боя със саби ,лъкове ,и прашки, логато хората използват последните достижения на технологиите. Да беше ,ой да ви го вкара човек ама акъл трудно се вкарва!
          За да не сте валат Ви препоръчвам да се замислите върху изграждане на дълги позиции в долар йена.(разумно с къси стопове)
          Last edited by 4un4o; 16.07.2010, 19:38.

Коментар

• затворих на 50 пипа печалба. Доволно.
            Ако земе да се качи още може пак да влезя , ама стана много късно и слде 4 часа затваря и пазара. Няма смисъл май май. Другата седмица.
            Айде налягайте бирите и весел уикенд.
            Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
              Тук искам да взема позиция. Това, че неразбираш нещо не означава, че то е грешно. Препоръчвам ти да не правиш подобни заключения във форума, за да не възникват напрежения. Плюс това не виждам какви познания имаш повече, че да смяташ, че ти не си мишена.
              Успехи!
              Годиме Всеки на г*за си има нарисувана мишена, но според мен феновете на фундамента си го вирят по-често и съм казал в предния пост ЗАЩО. За разбирането, да ти кажа в продължение на 1 година съм разправял колко велико нещо е фундамента и съм имал масиви от данни от преди 50 години(например).
              Един от доводите, за което го з...бах са непрекъснатите ревизии, то няма как да мине без тях поради технологичния и човешки капацитет или нещо друго (все пак сме 21 век). Второ на макро ниво извинявай да ми изкарваш данни през две седмици за индикатор (или там колкото е, дори и месец) , смях. Например за продукта първо тримесечие зле (ужас), второ не много добре (ау какво ще правим) трето изведнъж всичко е 6 и четвърто 6+++. Е и защо е всичкото това шоу през 1 и 2 тримесечие.

А ти по време на новини търгуваш ли ? От там ми идва идеята за мишена. Ако не тогава защо ги следиш?
              Най-големия смях е движение след излязла новина, рязко в противоположната и посока.

Поздрави,

п.с. всичките ми впечатления са от преди 5 години, надявам се нещата да се променили.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                ами сори тогава

не мислех 4е тези въпроси специално на теб
                ти изискват мислене
                Не е така. Пазарите и световната икономика навлизат в съвсем непозната за мен, а и за доста други хора ситуация. Отнема ми време да се адаптирам. Някои предположения да ми се потвърдят, други отхвърлят.
                Със сигурност никой не е търгувал при глобална дефлационна среда.

90% от старите корелации няма да действат.
                Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Ей това не го разбирам при хората, защо всички се мислят за нещо особено и че от тях зависи всичко останало
                  Все едно както си пресичаш някоя кола да те блъсне и останалото движение и то да спре ли
                  Пуууу аман от нарциси и самовглъбени в правотата си грешници
                  Вярно Грийди,много народ е обсебен от манията за собствената си изключителност.
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Ти питаш разни неща за които трябва да се напрягам при отговорите.
                    Вече ме мързи. Явно тези над 2 години във форума и броя мнения ми стигат.
                    ами сори тогава

не мислех 4е тези въпроси специално на теб
                    ти изискват мислене

Коментар

аноне защо с 4ун4о говориш а с мене не
                      по4вам да ревнувам ве4е
                      Ти питаш разни неща за които трябва да се напрягам при отговорите.
                      Вече ме мързи. Явно тези над 2 години във форума и броя мнения ми стигат.

Коментар

Ако искаш може и задник да ти кажа. Да видим какво ще сложиш тогава.... за хубаво или лошо.
                        Шегувам се. Не го приемай навътре.
                        аноне защо с 4ун4о говориш а с мене не
                        по4вам да ревнувам ве4е

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Твоят Гуру ме нарече така! За хубаво или за лошо!
                          Ако искаш може и задник да ти кажа. Да видим какво ще сложиш тогава.... за хубаво или лошо.
                          Шегувам се. Не го приемай навътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                            Здрасти Ред-е Мнението ми -дет питаш е същото , като твоето с две ръце за
                            Мисля , че еврото ще се озори в интервала 1,3101-1,3115 Там ще направи или връх или опит да коригира надоле -Но може да направи и мечи капан там!!! Т.е лъжлив ход удар в тренд линията и беж нагоре към легендарното 1,3333333
                            Хайди успех !!!!
                            Моето виждане е ,че около 1.3270 е нивото където ще зарейнджи по лятному .
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

4ун4о тва на аватара ти мозък ли е?
                              защо си го сложил
                              Твоят Гуру ме нарече така! За хубаво или за лошо!

Коментар

• ....

4ун4о тва на аватара ти мозък ли е?
                                защо си го сложил

Коментар

Working...
                                X