IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бай да вай таз анкета на мен ли така ми се струва или е вземала да мухлясва и само пречи на инериора на интерфейса .... реде числата ги виждам отдавна .... за друго идеше реч ... и .... няма значение ....

за числата бях писал че Светлин го каза доста по-добре от Седефин .... щото Седефинското предполагаше лека безотговорност и разхайлазване ....

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
      Това 42 е само за протокола. С мебели се занимавах 15 г. , но вече хората купуват евтини , а не качествени неща . За капак тук се гради ИКЕА и нещата съвсем се смарангясват. А за европарите - дай да ги вземем , пък ще ги отчитаме , като ги похарчим. Например - обучение и семинар на тема "Интериорен дизайн на партизански землянки и технически анализ на ZAR/JPY - прилики и разлики". Ко ш кайш ?
      ех радо .... мебелите са некво проклятие .... аз ги оставям ама те мене не ме оставят .... има един тука Юнайтед той преди година и нещо ме кълнеше да съм имал работа все мебелна и .... все като излезе работа и се сещам за него .... .... като цяло е доста добре да се разтоварва човек от търговията .... схемата е следната сядаш сутрин изкарваш двайсетина - трийсе пипа .... и затваряш платформата .... визуализираш едно кухне до след обяд и сядаш за хамериканската сесия изкарваш още някой друг пип и отиваш на офроуд с детето и количката му (вярвам не само в русе пътищата са така качествено разбити) ..... тука за четири месеца търкаляне и май ще трябва да копувам нова количка (а таз дето я имаме сега струва колкото колата която карам ) .... колкото за европарите .... непрекъснато се опитват от ойропата да ни покажат че няма лесни пари ... ама ние си държим на нашето .... за ИКЕА .... най - ми е лесно пък с ИКЕА .... никой не е казал че трябва да се занимава човек с производство пък до края на живота си ... макар че има доста тръпка и на моменти ми липсва .... това обаче в никакъв случай не значи че някой ден ще си отворя мебелна фабрика ..... това си е жива набутвация .... първо нерви после пак нерви и накрая търговецът печели маааалко повече от теб с вложени впъти по-малко усилия ..... е те това е то .... истината е в търговията ... теми за семинари мноооого .... "Монтаж на мебели ,плевене на ниски средно сладки твърде бодливи малини , вадене на зъб или част от зъб с черупка от орех , предимства и недостатъци " ... в интерес на истината започвам да се съгласявам със Седефин .... да намериш ресурс е доста лесно нещо .... ама няма лесно изкарани пари .... пууу че много писане .... стига за два месеца напред

Успехи !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
        реде хай ..... търговията върви доста ама доста добре .... за сметка на това обаче преди ден два гледах един епизод на Хаус .... за една жена психопатка я изкараха след скенер на мозъка .... та си мисля че май и аз съм психопат вече .... няма грам емоция ама грам а точно сега би трябвало да съм тотално сринат и всичките му там неща които си трябва .... а не съм .... незнам ... сигурно ще се отпуша ама по-нататък ...

Успехи много много реде
        Еволюираш хемусе
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

реде хай ..... търговията върви доста ама доста добре .... за сметка на това обаче преди ден два гледах един епизод на Хаус .... за една жена психопатка я изкараха след скенер на мозъка .... та си мисля че май и аз съм психопат вече .... няма грам емоция ама грам а точно сега би трябвало да съм тотално сринат и всичките му там неща които си трябва .... а не съм .... незнам ... сигурно ще се отпуша ама по-нататък ...

Успехи много много реде
          Значи почнал си да виждаш числата......
          Споко!!!!
          Така требе да е по принцип !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• реде хай ..... търговията върви доста ама доста добре .... за сметка на това обаче преди ден два гледах един епизод на Хаус .... за една жена психопатка я изкараха след скенер на мозъка .... та си мисля че май и аз съм психопат вече .... няма грам емоция ама грам а точно сега би трябвало да съм тотално сринат и всичките му там неща които си трябва .... а не съм .... незнам ... сигурно ще се отпуша ама по-нататък ...

Успехи много много реде

Коментар

доста проницателен си ти четирдесет и фтори радо .... псолютно изчерпателно си го усвиркал форума ама обвиъсли пак го четеш .... пък аз незнам защо .... някак ми е избягала музата форумска .... колкото до мебелите .... ти (прощавай ако си ми лъсирал нещо на лъсъто ама не помня ) ... та ти ... да не си мебелист .... пък за фондация ... защо ти е ? ... Брюсел няма да се излъже да даде кинти така лесно ... докато виж банките са друга работа ... ако ти се излъжеш .... ... макар че ако имаш опит и неква прилична доходност и схема и всичките му тинтириминтирлаладжалъци незнам къф е проблема ... от Брюсел да изтръгнеш кинти треба да си от евро-рома не от евромебел .... ааа да ... или да си селски кмет ... ей това селските кметове се чупят да ги замярат с пачки от некви еврофондове ... е у наше село вече има нов асфалт и третоари (третоар казваше един полуграмотен шеф на една верига бензинджийници ) ..... брех ... как се разписах
              Това 42 е само за протокола. С мебели се занимавах 15 г. , но вече хората купуват евтини , а не качествени неща . За капак тук се гради ИКЕА и нещата съвсем се смарангясват. А за европарите - дай да ги вземем , пък ще ги отчитаме , като ги похарчим. Например - обучение и семинар на тема "Интериорен дизайн на партизански землянки и технически анализ на ZAR/JPY - прилики и разлики". Ко ш кайш ?

Коментар

• Hemuse Привет
                Що радиш ?????
                Хвана ли движението нагоре
                последно време?????
                Инък форума си е същия.......
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                  Хемусе , всеки петък вечер тахана е този - едни пият от радост , други от мъка , трети без мезе. Най-продуктивен е форума от 10,00 (Лондон) до 15,30(новини САЩ) и при спокоен пазар. Преди 10 е скука , след 15,30 всички реват : "Казах ви , ама нали сте галфони !"
                  Да вземем да си организираме с тебе една фондация за подкрепа на бившите мебелисти във форекса. Току виж - и финансиране от Брюксел се намери.
                  доста проницателен си ти четирдесет и фтори радо .... псолютно изчерпателно си го усвиркал форума ама обвиъсли пак го четеш .... пък аз незнам защо .... някак ми е избягала музата форумска .... колкото до мебелите .... ти (прощавай ако си ми лъсирал нещо на лъсъто ама не помня ) ... та ти ... да не си мебелист .... пък за фондация ... защо ти е ? ... Брюсел няма да се излъже да даде кинти така лесно ... докато виж банките са друга работа ... ако ти се излъжеш .... ... макар че ако имаш опит и неква прилична доходност и схема и всичките му тинтириминтирлаладжалъци незнам къф е проблема ... от Брюсел да изтръгнеш кинти треба да си от евро-рома не от евромебел .... ааа да ... или да си селски кмет ... ей това селските кметове се чупят да ги замярат с пачки от некви еврофондове ... е у наше село вече има нов асфалт и третоари (третоар казваше един полуграмотен шеф на една верига бензинджийници ) ..... брех ... как се разписах

Коментар

ме смъмриха че съм невлизал във форума та реших да вида как е халвата .... ми бяха достатъчни само страница и половина да прегледам и мога вече да кажа .... халвата си е все така вкиснала .... и май ще трябва още да изчакам да ми залипсва форумът

Успехи на всички ама здраве първо
                    Хемусе , всеки петък вечер тахана е този - едни пият от радост , други от мъка , трети без мезе. Най-продуктивен е форума от 10,00 (Лондон) до 15,30(новини САЩ) и при спокоен пазар. Преди 10 е скука , след 15,30 всички реват : "Казах ви , ама нали сте галфони !"
                    Да вземем да си организираме с тебе една фондация за подкрепа на бившите мебелисти във форекса. Току виж - и финансиране от Брюксел се намери.

Коментар

• ме смъмриха че съм невлизал във форума та реших да вида как е халвата .... ми бяха достатъчни само страница и половина да прегледам и мога вече да кажа .... халвата си е все така вкиснала .... и май ще трябва още да изчакам да ми залипсва форумът

Успехи на всички ама здраве първо

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                        Грийди ,тази краткосрочна МА дето я имаш на графиката показва добри сетъпи ,а като гледам май нея използваш?
                        Не, МА-тата и чертичките напълно отсъстват от графиката. Много шарено ми става и си губя преценката. Това го направих заради Станислав, защото беше обявил цел от 2915 и спрямо начертаното се доби резон, поне за мен. А както виждаш аз не чаках до 2915, затворих много по рано. И пропуснах последващото лутане нагоре надолу и малко по-късно вече имаше секънд вход отново за къси, който превъзходно изпълни 2915
                        И входа който обяви от 2980 също, там има сел зона между двете МА-та на локалното връхче което всъщност е ясно сегментиран флаг. А аз чакам да тръгне и тогава се включвам.
                        Last edited by greedforsuccess; 16.07.2010, 20:33.
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Еми аз затворих
                          Иначе верно това и 2915 къде си го написал имало резон според H&S и фибото ама аз като не ги гледам и затворих на сааааамо 35 пипа
                          Грийди ,тази краткосрочна МА дето я имаш на графиката показва добри сетъпи ,а като гледам май нея използваш?
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Докато да ти напиша за долар яна и тя взе че навъртя +20пипса
                            DOLLAR-YEN: Saw modest lift to Y86.65 area as euro-yen gained a brief
                            foothold above Y112.00, apparently on some modest demand from 4un4o.

Браво на теб. Поне 300 000 тона жито трябва да си вкарал в двойката. Богат човек си ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Ами браво, а и не си слънце да огрееш навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Имаш много приятен силозен хумор.

Коментар

Working...
                                X