IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    То на 1997 ако лежиш още
    Нздраве
    Явно нямам дарбата да изразя това, което искам да кажа
    Наздраве

Коментар

• То на 1997 ако лежиш още
      Нздраве
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение

ПП. ЗА ТВОЕ УСПОКОЕНИЕ - 1997г спекулирахме с брат ми със жито! Закупихме 200 тона жито по време на жътва по 15 ст. и ги сложихме в един силоз за зърно за 30 лв на месец(наем). брашното беше 40 ст .
        В началото на 1998 го смляхме на брашно и го продадохме по 70 ст. Ти смятаи за какво става въпрос. Не да ми подсмърчаш тук и за 4-5 пипса да висиш цял ден пред компа.
        Гали окото ! Поздравления за 1997 ! ... но дали това е цялата истина. Това, което не си написал (и не е необходимо де) е, че 1997 беше много плодородна за спекулантите и предлагаше далеч по печеливши алтернативи (и по-прости). Само два примера:
        1. Държавата пусна сконтови ДЦК с ФИКСИРАНА МЕСЕЧНА лихвичка между 20 и 21% (чист доход за гражданина + благородна помощ за държавата)
        2. Продаваните и купувани на поразия бонови книжки от масовата приватизация за по 10-на долара донесоха на собствениците им до към 1000 долара
        и т н

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
          Здравейте осъзнати и неосъзнати комарджии Да спамна и аз докато чакам да дойде момента за събирането на труповете след Реда.

Джавчо, Бавчо и компания, според мен няма по-лесна мишена от един фундаменталист, защото освен да писукате колко бил реалния курс на еврото друго друго неможе да правите.
          Гледай само с какъв арсенал влизате в битки: Пазара бил изконсумирал новината преди тя да излезе. 2 -ра / 3-та ревизия на "тинтири-минтири". Очакванията за заетоста на .... . е затова сте лесни мишени. Да не говори, че преди 5 години (от тогава не ги поглеждам) се опитваха да манипулират цацата като тебе и МЕН, с данни и имащи сезонен характер. Поздрави
          Тук искам да взема позиция. Това, че неразбираш нещо не означава, че то е грешно. Препоръчвам ти да не правиш подобни заключения във форума, за да не възникват напрежения. Плюс това не виждам какви познания имаш повече, че да смяташ, че ти не си мишена.
          Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
            люта битка се води на моста, май ще се измъкна, но да виидм ,дали няма да ме гепи за крака в последния момент

п.п гепито вече ми е ин дъ мънй на +70

мили ми елфи, спекуланти и други приказни герои, чичо ви Гандалф днеска изби рибата

хайде надявам пръстена и отивам да поливам в Графството с хобитите, че от понеделник Мордор и окото му са пак нащрек!
            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• аз се чудя , ей сега пазара немой ли да натресе едно спускане до 1.28...
              като гледам Н1 , Н4 и много лошо ми се струва нанадолнището
              Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Rookieto много си станал алчен напоседък !!!
                Наздраве

ми тука некви 500 -700 пипови цели се обявяват
                реших и аз да се пробвам
                ама не стана
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  и по-добре
                  иначе щеше да ми контриш дългата от 29
                  аз като един дългосрочен се целя в 100-те пипа , след като затворих 2/3 на 10 и на 20 пипа +
                  Rookieto много си станал алчен напоседък !!!
                  Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    и по-добре
                    аз като един дългосрочен се целя в 100-те пипа , след като затворих 2/3 на 10 и на 20 пипа +
                    хаххаа, и сега останалите на + 28 нали.

Аз не затворих.. Можеше , то си беше очевидно ама като много се чудя и то стана късно.
                    Сега ще изчкаме до 2900 и стига толкоз.
                    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                      Браво!Повече ти върви да си мецана Реде.По-ентусиазиран си така.
                      По принцип си прав.
                      Заради индикаторите, които ползвам в системата ми, или заради начина ми на мислене, по принцип късите ги хващам доста по-добре !!!
                      Много съм размишлявал по въпроса защо е така , но нямам смислен отговор
                      Аз и без друго щях да затворя всичко щото е петък и си беше време ,но картинката на 5 минутната беше идеална за затваряне на дълги.
                      Може и да съм сбъркал , защото възходящото може и да продължи , но
                      МНОГО СЕ РАЗТЕГНА ЛАСТИКА и
                      може да има чудовещен ГАП неделя вечерта,
                      та е добре да се затвори
                      Взе да ме хваща биричката и прописах
                      чудовищно дълги постове
                      НАЗДРАВЕ

Коментар

• Last edited by bgg_red; 16.07.2010, 17:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Еми аз затворих
                          Иначе верно това и 2915 къде си го написал имало резон според H&S и фибото ама аз като не ги гледам и затворих на сааааамо 35 пипа

и по-добре
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                            ся само се чудя дали да го чакам още до 1.29 или по надолу или да взимам квото са ми дали .. Ма има бая хляб надолу мамицата му.. знам ли.? ша се почудя още малко ще се почудя и накрая ще цъкна бутончето.
                            Еми аз затворих
                            Иначе верно това и 2915 къде си го написал имало резон според H&S и фибото ама аз като не ги гледам и затворих на сааааамо 35 пипа
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• ....

аноне а примерно съществува ли варианта
                              падналите продажби на дребно тотално да
                              изпарят ефекта от положителното съотношение
                              та cpi ppi на този етап, защото един вид илзлиза
                              4е ценовото съотношение е добре за пе4албите
                              на компаниите но като не са успели да реализират продукцията ефекта се губи

моля отговори?

от днес също стана ясно 4е са ударжали цените по скоро за да компенсират
                              намаленото потребление

а за да се превърне повишената цена в пе4алба трябва крайният продукт да се продаде все пак
                              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 16.07.2010, 17:27.

Коментар

Хайде и аз съм мецана вече !!!!
                                Затворих дългите и изплющях едно късо
                                от 1.29611 а стопа вече е на +1
                                Наливам си биричка в момента !!!
                                Наздраве
                                Браво!Повече ти върви да си мецана Реде.По-ентусиазиран си така.

Коментар

Working...
                                X