If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като ги съдиш, да не се препънеш гледай
Има поне 6-7 факта с които могат да излязат чисти от ситуацията.
А защо и поради каква причина стопове и лимити трябва да се изпълняват абсолютно точно ?
Питам само за нуждите на статистиката
Поздрави и наздраве !
Е какъв е смисъла тогава от тея лимити и стопове , като брокера може да ме прецака когато си иска???
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Толкова коректен че 2 пъти до сега не ми е изпълнявал 2 лимита.
Пример:
Сложил съм лимит на дълга 1.2345,
цената стига 1.23451 , обаче поръчката не е изпълнена. Вдигнах луд скандал. И бях сериозно навит да ги съдя ( бях си направил няколко скрийншота и т.н.) обаче след 1 час цената стигна 1.2360 и разбира се при подминаване на 1.2345 поръчката беше осъществена. И това още 1 път ми се случи, но уви отново ми удариха лимита , не стопа. Много ми се иска да се случи такова нещо и да ми удари след това стопа. Ще им разкатая фамилията.
Здраве желая !
Като ги съдиш, да не се препънеш гледай
Има поне 6-7 факта с които могат да излязат чисти от ситуацията.
А защо и поради каква причина стопове и лимити трябва да се изпълняват абсолютно точно ?
Питам само за нуждите на статистиката
Поздрави и наздраве !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
ако 1.2639 не е удобно, то каде е бил удобният момент ???
Или говориш за преди няколко часа когато беше 1.2680 - 1.27
не за съжаление, говоря за няколко пипса по нагоре
от 1.2721 -1.2707 и 1.2683 като пуснеш една права и излиза, че точния момент е бил някъде към 1.2646 абе все тая за пипсовете, по скоро ми е на карък като изпусна момента.
Толкова коректен че 2 пъти до сега не ми е изпълнявал 2 лимита.
Пример:
Сложил съм лимит на дълга 1.2345,
цената стига 1.23451 , обаче поръчката не е изпълнена. Вдигнах луд скандал. И бях сериозно навит да ги съдя ( бях си направил няколко скрийншота и т.н.) обаче след 1 час цената стигна 1.2360 и разбира се при подминаване на 1.2345 поръчката беше осъществена. И това още 1 път ми се случи, но уви отново ми удариха лимита , не стопа. Много ми се иска да се случи такова нещо и да ми удари след това стопа. Ще им разкатая фамилията.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар