Първоначално изпратено от stanislavnba
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеХаххаха, като гледам може всички да му ядем главата ама ко да са прай.
А това някой да пуска зделка щото аз съм пуснал трябва да е голяма грешка.
Даже аз не бих го направил
Обявиш ли няколко пъти положителни сделки и стадото тръгва
На Рукито входовете са си по реда, защото са ПА и като видиш от къде и ти става ясно в повечето случаи, обаче останалите са мама мияПрекупени индикатори вълни, звезди дивергенции
Който е наблюдавал паунд/долар и е видял двата инсайд бара на 15минутна от 1,5110-1.5111 с цел тест на дъното е направил 20-ина пипаТова е резонен вход без индикаторни глупости
Forexincho прочети за патерните на песавенто. Може да ти харесат, разказва се за едни пеперуди, рачета, жабки, прилепчета, все интересни животинки. Ако не си ги виждал, направо ще се влюбиш каква красота се получава от тия графикиLast edited by greedforsuccess; 09.07.2010, 18:44.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениестопа ударенMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
EURUSD D
Като гледам графиката на дневна на EURUSD ,по цялото движение надолу основните корекции са точно 23.6 и 38.2 по фибо.Това показва ,че фиботата здраво работят .Мисля си,че това движение надолу можеше да стане още вчера, но точно в 15.30
на американските данни ,Трише направи изявление от което курса направи нови върхове.Днес сутринта Трише пак прави изявление и съответно нов връх.Така цената твърдо пробива 23.6 и вероятността за нагоре се увеличава според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеА сега вие последните къде пущате къси след станислав, знаете ли защо ги пуснахте или щото той пусна та и вие да пробвате
А това някой да пуска зделка щото аз съм пуснал трябва да е голяма грешка.
Даже аз не бих го направилMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеА сега вие последните къде пущате къси след станислав, знаете ли защо ги пуснахте или щото той пусна та и вие да пробвате
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеда и аз така мисля вече. Пуснах къса от 2635 със стоп 2650 и цел някаде много надолу, но може винаги да затворя предсрочно
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеако се качи до там, това обърква плана ми
Това ли беше за тази седмица или след малко като се наобядват у другият континент ще има още ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеако се качи до там, това обърква плана миMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениевече по може, и аз мисля да селвам ама много далече стоповете. Та ще изчакам още.
Някаде около 2660 ще скъся
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеруки да вземем пак да го селнем
Някаде около 2660 ще скъсяLast edited by stanislavnba; 09.07.2010, 17:35.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеверно си комарджия
wtg my friendLast edited by anonimen komardjia; 09.07.2010, 17:30.
Коментар
Коментар