IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не.
    То ако с четене ставаше - е има един идиот съсед тука, от малък все чете, доцент стана по физика от много четене, сега жените не го поглеждат а прехвърля 35, кара една колица 3та ръка, облича се гадно и винаги понамирисва от него. И живее с майка си. Внимавай с четенето да не станеш като него!
    На книгите трябва да се слага надпис като на цигарите: "ЧЕТЕНЕТО СЕРИОЗНО УВРЕЖДА ДЖОБА ВИ!"
    Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
    Привет, мързеливи колеги - търговци.

Някой чел ли е новата книга на Светлин Минев?
    Пари при пари отиват

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
      Абе не съм оздравял ама...........поркам, не съм спирал.........с кафетата
      Наздраве! бат Седефчо. Един мой колега казваше , че всички болести идват от нередовно пиене!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
        Привет, мързеливи колеги - търговци.

Що питаш ??????
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Привет, мързеливи колеги - търговци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
            ако системата/метода е добре разработен, няма какво да се чудиш - затваряш и чакаш следващия вход, освен ако не си си спазил правилата - тогава ..... урок по дисциплина, наказан в ъгъла или нещо подобно
            и какво без едно защо, странно. Хепи въпроса ми към /Йосиф и greedforsuccessе е по скоро реторичен.

Коментар

• what now ?

кой бе казал че маржин търговията е като ластик разтяга се и все някога се свива пак че и отгоре
              който има подобни нерви пичели който няма ... да си купи
              selfcontrol is the first wemust to learn
              Last edited by nice; 13.07.2010, 21:40.
              Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

На морето май се пиеше бира с цаца нещо си объркал питиетата

Здрасти
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Мерси Хепи Аз си мислех че имало нещо по-голямо като смисъл. То това...не звучи внушително
                  не, не е внушително, защо трябва да е внушително? - KISS, нали знаеш

Но има една уловка - опитай да го направиш и ще видиш, че хич не е лесно - също като в търговията хич не е лесно да се придържаш към KISS
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                    Пускаш котката да лови птичките и си готов

Ето ти една идея за смисъла - правиш каквото ти е кеф, но без да причиняваш някому зло. Как ти се струва? Толкова ли е откачено?
                    Мерси Хепи Аз си мислех че имало нещо по-голямо като смисъл. То това...не звучи внушително
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Ами за да можеш да имаш 20-тина сделки за период от една година и после да се тупаш по гърдите колко си можещ и голям

А после............кото доди
                      Ние се шегуваме, обаче тандема после пак ще каже " Леле, нямаш и грам развитие пич" със стейтмънти или сейфнати графики с хванати дъна и върхове от по 500 и 1000 и повече пипса на ордер
                      Last edited by greedforsuccess; 13.07.2010, 20:28.
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        То като оздраве сега не спираш да поркаш !!!!
                        Наздраве !!!
                        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Те птичките още от малък ме изнервят. Високите честоти не ги понасям. Направо като боцкане в ушите го усещам. Но пък си имам котка
                          Но ти ми кажи за смисъла на живота че е факт, че не знам за какво иде реч.
                          Пускаш котката да лови птичките и си готов

Ето ти една идея за смисъла - правиш каквото ти е кеф, но без да причиняваш някому зло. Как ти се струва? Толкова ли е откачено?
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

Та ако имам 50-100 пипа стоп, това се предполага да пропусна тази дълга, е аз тук питам: защо ?
                            Ами за да можеш да имаш 20-тина сделки за период от една година и после да се тупаш по гърдите колко си можещ и голям

А после............кото доди
                            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              Стопа на 0 е най-добре , но не съм съгласен, че след 10-15 пипса може да ти стане ясно къде бъркаш. Аз съм имал доста ордери на + които след анализ не намирам никакво смислено обяснение т.е. чист късмет и това никак не ме е радвало въпреки, че са на +.

Че питам как разбирате къде бъркате, при нас са "?" с последващи алтернативи.
                              ако системата/метода е добре разработен, няма какво да се чудиш - затваряш и чакаш следващия вход, освен ако не си си спазил правилата - тогава ..... урок по дисциплина, наказан в ъгъла или нещо подобно
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Стопа на 0 е най-добре , но не съм съгласен, че след 10-15 пипса може да ти стане ясно къде бъркаш. Аз съм имал доста ордери на + които след анализ не намирам никакво смислено обяснение т.е. чист късмет и това никак не ме е радвало въпреки, че са на +.

Че питам как разбирате къде бъркате, при нас са "?" с последващи алтернативи.
                                Когато се използват точно определени сетъпи , знаеш какво правиш и знаеш къде да си поставиш стопа. На мен 1st target е на около 20 пипс, като зависи, някой път изчаквам да се развие до повече и тогава затварям.Понякога сигналите са равнозначни. Отваряш сел, но посоката се сменя и вместо да направи 60 пипа надолу, прави 50 нагоре. Та ако имам 50-100 пипа стоп, това се предполага да пропусна тази дълга, е аз тук питам: защо ?

п.п. Някой ако си мисли че се заяждам с дългосрочните да си отсее мислите. Просто още ме хваща яд за миналите глупости които правех
                                Last edited by greedforsuccess; 13.07.2010, 20:16.

Коментар

Working...
                                X