IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
    Обади им се и искай да ти изпълнят поръчката. Сумата е малка, но за Бенчмарк е още по-малка.
    Вечерта се бях обаждал пак, ама не стана проблема може би е ,че съм променил после и количеството, но както и да е. Вече е история. Затворих я на 1.2240. Да речем, че ми е било добър урок.

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
      Обади им се и искай да ти изпълнят поръчката. Сумата е малка, но за Бенчмарк е още по-малка.
      Няма кво да му изпълняват поръчката. Просто трябва да го компенсират с конкретната изгубена сума по тяхна вина. Така се прави. Ако искат да не се озоват с тотално сринат имидж и отлив на клиенти. Във форекса поне нещата са пристички за доказване. От всичко има следа в лог-файловете. Да не се правят на луди.
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
        Абе, махай ги тия смешници.
        Все пак бяха любезни и ми обясниха , че нямало какво вече да се направи , защото съм променил поръчката, и може би ако наистина се бях обадил без да я пипам щяха да я оправят, още повече , че и аз след това направих куп глупости , скъсих с още 1000 от 1.2200 и я промених от 3000 на 4000 , при цена 1.2192, което пак си е по - високо от 1.2185, но не го достигна и него та бая нерви изразходих , ама си е човешко да се греши
        Last edited by itso78; 27.05.2010, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
          Да попитам хората с опит : Какво се прави в подобни случаи? Вярно обема не е голям и става въпрос за 10-на Евро, ама си мисля, че би трябвало да се изпълни първоначалната поръчка.

Коментар

Абе да ви кажа аз се чудих, дали си струва да го пиша това ама все пак да споделя: Във вторник имах къси 3000 EUR/USD от 1.2230 и бях поставил поръчка за покупка на 1.2185. Седя си аз, гледам си графиката и виждам , че цената е достигната, но поръчката не се изпълнява ?!? Реших , че не съм видял добре и я промених с един пипс нагоре - е не стана и след това следваха нялколко промени следващите 10- 15 минути. След, което реших да се обадя на Бенчмарк и да попитам защо не е изпълнена поръчката. Щяло да провери момчето и да ми се обади. След час и 15 минути звъня( поръчката седи отворена, а вече курса беше поел здраво нагоре,стихна до 1.239) ми каза: Ааа да , амии сега ще попитам дилърите след 5 мин ще ви звънна. Звънна ми , но отговора беше , че нищо не можело да се направи трябвало да се обадя по рано, тъй като съм я бил видял и променил, а аз даже я промених в моя вреда, не е имало промени целящи по малко от 2185. Да попитам хората с опит : Какво се прави в подобни случаи? Вярно обема не е голям и става въпрос за 10-на Евро, ама си мисля, че би трябвало да се изпълни първоначалната поръчка.
            аз лично не търгувам чакам да донастроят системата като хората ... при всяка промяна има проблеми но FXCM се оливат в момента
            и им го пиша като черни точки ... ОДЛ без FXCM бяха по добър метатрйдър брокер ... да видим ще се промени ли нещо за по добро в следващите дни

иначе може да ходим да ги нахраним какви са мърлячи в dailyfx което си е техния форум..
            mWPCloud.com

Коментар

• Намирисва нещо работата
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Черкелов, ее ти братче много искаш! нали и те трябва да се хранят от нещо. Повече би трябвало да ти притесняват тези дето спреда им е нереално малък. Сега не ми се обяснява защо е така.
                ааа пана трябва да ядат обаче чета по форумите че големи идиотии правят отвременавреме все пак аз съм необременен и ще жъкам кът на ел игра

Коментар

• свързах на късо вече първата си игра с 0.01 лотса на паъндовеиени, пише ми че съм почнал от 131.10, докъде да го чакам господа щото печеля с сигурност

Коментар

Черкелов, ее ти братче много искаш! нали и те трябва да се хранят от нещо. Повече би трябвало да ти притесняват тези дето спреда им е нереално малък. Сега не ми се обяснява защо е така.
                    кои кои ??????????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                      да мерси ще гледам да поиграя обаче са претеснявам че почвам от минус винаги, 7800 лева мисля е ок за началото
                      Гледай след това дали си на минус или плюс !!!
                      Няколко пипа не са от голямо значение по принцип.
                      Зависи и как се търгува де
                      Ако нямаш опит почни с малки позиции
                      и винаги определяй ясно лимит и стоп
                      че да не свърши акаунто бърже !!!

Коментар

Абе да ви кажа аз се чудих, дали си струва да го пиша това ама все пак да споделя: Във вторник имах къси 3000 EUR/USD от 1.2230 и бях поставил поръчка за покупка на 1.2185. Седя си аз, гледам си графиката и виждам , че цената е достигната, но поръчката не се изпълнява ?!? Реших , че не съм видял добре и я промених с един пипс нагоре - е не стана и след това следваха нялколко промени следващите 10- 15 минути. След, което реших да се обадя на Бенчмарк и да попитам защо не е изпълнена поръчката. Щяло да провери момчето и да ми се обади. След час и 15 минути звъня( поръчката седи отворена, а вече курса беше поел здраво нагоре,стихна до 1.239) ми каза: Ааа да , амии сега ще попитам дилърите след 5 мин ще ви звънна. Звънна ми , но отговора беше , че нищо не можело да се направи трябвало да се обадя по рано, тъй като съм я бил видял и променил, а аз даже я промених в моя вреда, не е имало промени целящи по малко от 2185. Да попитам хората с опит : Какво се прави в подобни случаи? Вярно обема не е голям и става въпрос за 10-на Евро, ама си мисля, че би трябвало да се изпълни първоначалната поръчка.
                        Абе, махай ги тия смешници.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Спреда не е проблем Чадо !!!
                          Другото другото...

Коментар

• Някой питаше нещо за Карол. Тия пичове действително нямат особено добре барнат сайт. Но иначе дилингът и обслужването им са образцови.

Коментар

• Бенчмарк

Last edited by itso78; 27.05.2010, 14:49.

Коментар

• Впрочем, аз вече от доста време основно на УСД/КАД блъскам.У всички посоки. И от както взех това решение се родих повторно. )

Коментар

Working...
                                X