Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеговорим за четене тука
не за зубрене
Ако говорим за наука- тогава -"Аз знам че нищо незнам................................"
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеРуки, кажи нещо за твоята страховита система.. много ли е тайан?
обяснил това онова.........
Наздраве !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Аз като направя 6% +/- и ходя да цепя дърва. ММ.
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеда си чопля носа 4 фигури ли ?
Пари при пари отиват
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеМоже да съм изгубен, но като мальк са ме учили да мисля а не да зубря. многото четене без мисъл се нарича зубрене! (наизустяване)
не за зубренеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениегрешиш
ама за теб вече е късно.ако като малък не са те научили да четеш никога няма да се научиш.
Your Loss
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеРуки привет!
Ако мога да изкажа моето скромно мнение!
Според мен не е важно колко на брой книги си прочел. Важното е да си прочел тези които са полезни и от които да научиш нещо. И другото важно нещо е да можеш да схванеш посланието на автора. Ако не можеш да четеш какво пише между редовете, то от много четене се слагат очила и ползата е никаква. малък е процента на хората които умеят да отсяват зърното от плявата1
грешиш
ама за теб вече е късно.ако като малък не са те научили да четеш никога няма да се научиш.
Your LossТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекъсо евро @ 1.2715 стоп 1.2720Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедано не си го мислиш сериозно тва
Ако мога да изкажа моето скромно мнение!
Според мен не е важно колко на брой книги си прочел. Важното е да си прочел тези които са полезни и от които да научиш нещо. И другото важно нещо е да можеш да схванеш посланието на автора. Ако не можеш да четеш какво пише между редовете, то от много четене се слагат очила и ползата е никаква. малък е процента на хората които умеят да отсяват зърното от плявата1
Коментар
-
Първоначално изпратено от az_ivan Разгледай мнениеНе ти се чака до 1.3100?
да си чопля носа 4 фигури ли ?
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Не ти се чака до 1.3100?
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекъсо евро @ 1.2715 стоп 1.2720Пари при пари отиват
Коментар
-
Първоначално изпратено от az_ivan Разгледай мнениеНе.
То ако с четене ставаше - е има един идиот съсед тука, от малък все чете, доцент стана по физика от много четене, сега жените не го поглеждат а прехвърля 35, кара една колица 3та ръка, облича се гадно и винаги понамирисва от него. И живее с майка си. Внимавай с четенето да не станеш като него!
На книгите трябва да се слага надпис като на цигарите: "ЧЕТЕНЕТО СЕРИОЗНО УВРЕЖДА ДЖОБА ВИ!"
дано не си го мислиш сериозно тваТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар