IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    тагава поставям въпроса по друг начин. Ако говорим за художествена литература, мисля че няма какво да ме накара да загубя време за да прочета нещо което съм изживял. няма какво да ме изненада вече.
    Ако говорим за наука- тогава -"Аз знам че нищо незнам................................"
    безсмислено е да дискутираме.
    няма да ме разбереш
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      говорим за четене тука
      не за зубрене
      тагава поставям въпроса по друг начин. Ако говорим за художествена литература, мисля че няма какво да ме накара да загубя време за да прочета нещо което съм изживял. няма какво да ме изненада вече.
      Ако говорим за наука- тогава -"Аз знам че нищо незнам................................"

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Руки, кажи нещо за твоята страховита система.. много ли е тайан?
        То Рукито по назаде беше
        обяснил това онова.........
        Наздраве !!!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Аз като направя 6% +/- и ходя да цепя дърва. ММ.
          Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          да си чопля носа 4 фигури ли ?

Пари при пари отиват

Коментар

Може да съм изгубен, но като мальк са ме учили да мисля а не да зубря. многото четене без мисъл се нарича зубрене! (наизустяване)
            говорим за четене тука
            не за зубрене
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Руки, кажи нещо за твоята страховита система.. много ли е тайан?
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

грешиш
                ама за теб вече е късно.ако като малък не са те научили да четеш никога няма да се научиш.
                Your Loss
                Може да съм изгубен, но като мальк са ме учили да мисля а не да зубря. многото четене без мисъл се нарича зубрене! (наизустяване)

Коментар

• нов шорт 18 stop 25

Коментар

Руки привет!
                    Ако мога да изкажа моето скромно мнение!
                    Според мен не е важно колко на брой книги си прочел. Важното е да си прочел тези които са полезни и от които да научиш нещо. И другото важно нещо е да можеш да схванеш посланието на автора. Ако не можеш да четеш какво пише между редовете, то от много четене се слагат очила и ползата е никаква. малък е процента на хората които умеят да отсяват зърното от плявата1

грешиш
                    ама за теб вече е късно.ако като малък не са те научили да четеш никога няма да се научиш.
                    Your Loss

Коментар

късо евро @ 1.2715 стоп 1.2720
                      не стана номера стоп -5

Коментар

дано не си го мислиш сериозно тва
                        Руки привет!
                        Ако мога да изкажа моето скромно мнение!
                        Според мен не е важно колко на брой книги си прочел. Важното е да си прочел тези които са полезни и от които да научиш нещо. И другото важно нещо е да можеш да схванеш посланието на автора. Ако не можеш да четеш какво пише между редовете, то от много четене се слагат очила и ползата е никаква. малък е процента на хората които умеят да отсяват зърното от плявата1

Коментар

• Първоначално изпратено от az_ivan Разгледай мнение
                          Не ти се чака до 1.3100?

да си чопля носа 4 фигури ли ?

Коментар

• Не ти се чака до 1.3100?
                            Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            късо евро @ 1.2715 стоп 1.2720
                            Пари при пари отиват

Коментар

• късо евро @ 1.2715 стоп 1.2720

Коментар

• Първоначално изпратено от az_ivan Разгледай мнение
                                Не.
                                То ако с четене ставаше - е има един идиот съсед тука, от малък все чете, доцент стана по физика от много четене, сега жените не го поглеждат а прехвърля 35, кара една колица 3та ръка, облича се гадно и винаги понамирисва от него. И живее с майка си. Внимавай с четенето да не станеш като него!
                                На книгите трябва да се слага надпис като на цигарите: "ЧЕТЕНЕТО СЕРИОЗНО УВРЕЖДА ДЖОБА ВИ!"

дано не си го мислиш сериозно тва

Коментар

Working...
                                X