В oanda колко е минималната сума за откриване на реална сметка и може ли през пейпал?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениелюбо стига, дай вече паролата на мете4 на родител или някой и когато системата тръгне веднага прави промената и бъдещето ти е ок.4 дена е супер.
Искам по принцип да си изясня нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DB Разгледай мнениелюбо защо ти е да слагаш поръчка която няма да се изпълни дори и цената да я подмине ???
освен за някакво собствено успокоение знам ли
щом маркет мейкъра ще ти откаже да ти изпълни поръчката, то тогава излиза че ако брокера ти изпълни поръчка то той губи и вади от своя си джоб т.е. излиза че брокера не иска да приема такива поръчки, защото не иска да рискува ако има гапове. Представи си че атомна северно-корейска бомба падне в Калифорния(нищо че е фалирала)) и ти искаш да си промениш поръчката при брокера, а брокера не може да я изведе при маркет мейкъра. Брокера ще направи големи загуби от това и няма интерес да го прави.
И другото което не мога да разбера,а все го повтаряте е защо повтаряте все за брокер в неделя! Да си сменя профита не ми трябва брокер(жив човек), а работещ компютър на брокера. И не говоря, че искам да купувам или продавам в неделя.
П.П. Благодаря на всички които се опитаха да ми обяснят. Обаче всичко, което ми се казва е, че нямало работещ брокер и работеща платформа в неделя. Това го знам, въпросът е защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКазах, че заминавам за 4 дена и затова ми се искаше да сменя целите. Затова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DB Разгледай мнениетогава пък няма смисъл да пускаш тази поръчка през събота и неделя, просто си я запиши някъде за да не я забравиш и понеделник си я пусни, Ти искаш да пуснеш поръчка когато си 100% сигурен че тя няма да се изпълни каквото и да стане ? смисъл ?
Казах, че заминавам за 4 дена и затова ми се искаше да сменя целите. Затова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНа примера ти ако пусна да купувам евро на 1,35 и при отварянето на пазара курса е 1,55, разбира се че няма да се изпълни. Работата е там, че аз пускам поръчката да се изпълни когато курсът стане след 1,3, 10 или 20 дена 1,35, а не да се изпълни при отваряне на пазара..
Поздрави
Коментар
-
любо защо ти е да слагаш поръчка която няма да се изпълни дори и цената да я подмине ???
освен за някакво собствено успокоение знам ли
щом маркет мейкъра ще ти откаже да ти изпълни поръчката, то тогава излиза че ако брокера ти изпълни поръчка то той губи и вади от своя си джоб т.е. излиза че брокера не иска да приема такива поръчки, защото не иска да рискува ако има гапове. Представи си че атомна северно-корейска бомба падне в Калифорния(нищо че е фалирала)) и ти искаш да си промениш поръчката при брокера, а брокера не може да я изведе при маркет мейкъра. Брокера ще направи големи загуби от това и няма интерес да го прави.
Коментар
-
любо господин чак аз разбрах за како става на вапрос пък и не е трудно а още продалжаваш да си на водка и спирт и ядосваш гангстерите тук.айде недей моля.продалжаваш иначе-недей-стоп.
ниама брокер и мете4 събоа и неделя значи няма игра,не е тъпо а лесно.нали или не е .мерси.искам да играя и аз когато са безработните дни обаче ниама брокер и система дето дава това.аз търся все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнениеМного се смях на тая думаДумата "данни" няма единствено число
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от phillips Разгледай мнениемай наистина не разбираш какво ти казвам... явно съм позагубил тренинг да обяснявам достатъчно ясно... но за сметка на това, по-упорит от мен едва ли ще намериш
...
форекс-пазарът е дойче банк (например, просто те са от най-големите играчи там)... тя е маркет мейкър, чрез своите дилъри, а ти си техен клиент и искаш да купуваш/продаваш валута... това е структурата на пазара...
сега... ти вече имаш сключена сделка с дойче, купил/продал си нещо, на някакво ниво... това се е случило не само заради твоето желание, но и заради готовността на дилърите на дойче, да направят тази сделка... до тук всичко е ясно мисля...
и навлизаме в проблемацията... пазарът затваря врати, т.е. дойче отказва да прави повече сделки и да приема поръчки... малко след това обаче ти решаваш че искаш да поставиш нова поръчка... например искаш да купиш евра срещу долари на ниво 1.35 (пак напомням, че поставянето на "стоп", "лимит" и пр. е поставяне на нова поръчка)... и искаш зад гърба на дойче (понеже тя не работи и не се интересува от теб в момента), да поставиш тази поръчка... ок, до тук няма никакви проблеми... нека предположим хипотетично че имаш такава платформа и си поставиш поръчката... какво се случва?... пазарът отваря, т.е. дойче отваря... и дилърите на дойче започват да котират пазара на ниво 1.55... какво според теб ще се случи с твоята поставена на 1.35 поръчка?... поразсъждавай по темата и кажи как мислиш...
а аз междувременно ще ти кажа какво ще се случи... дойче безцеремонно ще игнорира твоята поръчка за покупка на ниво 1.35... след което ще бъдат достатъчно коректни да те попитат искаш ли да търгуваш на 1.55... т.е. на практика твоето, макар и обявено чрез хипотетичната платформа, желание няма да има никакъв ефект... нито за теб, нито за дойче, нито за пазара... тогава какъв беше смисълът от твоето желание и въвеждането му в хипотетичната платформа?...
надявам се този път да съм го написал по-разбираемо...
На примера ти ако пусна да купувам евро на 1,35 и при отварянето на пазара курса е 1,55, разбира се че няма да се изпълни. Работата е там, че аз пускам поръчката да се изпълни когато курсът стане след 1,3, 10 или 20 дена 1,35, а не да се изпълни при отваряне на пазара.
Може би проблема ми е, че не мога да се абстрахирам за това, че явно промяна на лимит при отворена сделка се счита за сделка.
И ще повторя моя конкретен случай:
Да кажем, че дойче са ми брокерите. Купил съм долари/продал евро 10млн на 1,2400 онзи ден. Сложих профит на 1,2300. Искам да го сменя профита на 1,2200. Искам сделката да стане когато курса стане 1,2200, а не когато се отваря пазара, може след няколко дена, не бързам. И не искам зад гърба на дойче да го правя, защото не разбирам дори какво означава зад гърба на брокера да правиш нещо.
Профита нали се слага с надеждата курсът да стане едиколко си и тогава да си прибереш печалбата.
По твоя пример излиза, че аз искам да пусна поръчка примерно да купя евро на 1,35 при положение, че то струва 1,55 и да се сърдя защо брокерът не ми изпълнява поръчката. Освен ако пак нещо не съм разбрал.
Аи благодаря ти пак и мисля да спирам с тази дискусия, защото почнах да дотягам на хората. Ще мине време, ще попрочета, ще потъргувам и със сигурност ще разбера...
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение........ Ако се потвърди очакваната първа данна - добавка с още толкова......Думата "данни" няма единствено число
Коментар
-
Лууни
Очертава се интересна седмица за луунито (малоумния канадец). В понеделник обявяват данните за растежа за първото тримесечие, с очаквания за най-бързо нарастване от 10 г. Във вторник - обяваване на решение на БОК за лихвения %. С очакване за първо покачване (старт на серията от покачвния не само за Канада, а сигнал и за бъдещи на останалите развити икономики, разбира се, след края на корекцията; а самата Канада определено не бе засегната чак толкова от кризата). Т.е. - две ключови събития, който се явяват контратренд фактори (със силен, но краткосрочен ефект!) на започналото вече дългосрочно поевтиняване на канадеца спрямо $. Следователно, стратегия: Предпазлив сел на двойката с малка позиция преди първото събитие. Ако се потвърди очакваната първа данна - добавка с още толкова. Веднага след паническия импулс - чевръсто затваряне на цялата позиция. Ако издигне доста над мувинг евъриджа - пак сел и чакане до следващия ден , с прибиране на печалбата преди второто събитие. При всички положения - второто събитие се посреща на стенд бай с очакване за голяма волатилност. При обявяване - дебнене за спад под 1.0460 и мощен бай за продължително държане на две -три стъпки с добавки, в зависимост дали ще слиза и под 1.0450 и 1.0430. Това е. Смело напред!* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТука си прав, нужен ми е повече опит.
А за Дойче банката не разбирам какъв и е проблема, като аз поемам загубите ?
И каква е разликата за дойче банк ако си сменя стопа в неделя или сряда?
П.П. Аи лека нощ, мерси пак за изяснението(иска се желание да обясняваш).Утре ако има желаещи пак ще си побъбрим.... явно съм позагубил тренинг да обяснявам достатъчно ясно... но за сметка на това, по-упорит от мен едва ли ще намериш
...
форекс-пазарът е дойче банк (например, просто те са от най-големите играчи там)... тя е маркет мейкър, чрез своите дилъри, а ти си техен клиент и искаш да купуваш/продаваш валута... това е структурата на пазара...
сега... ти вече имаш сключена сделка с дойче, купил/продал си нещо, на някакво ниво... това се е случило не само заради твоето желание, но и заради готовността на дилърите на дойче, да направят тази сделка... до тук всичко е ясно мисля...
и навлизаме в проблемацията... пазарът затваря врати, т.е. дойче отказва да прави повече сделки и да приема поръчки... малко след това обаче ти решаваш че искаш да поставиш нова поръчка... например искаш да купиш евра срещу долари на ниво 1.35 (пак напомням, че поставянето на "стоп", "лимит" и пр. е поставяне на нова поръчка)... и искаш зад гърба на дойче (понеже тя не работи и не се интересува от теб в момента), да поставиш тази поръчка... ок, до тук няма никакви проблеми... нека предположим хипотетично че имаш такава платформа и си поставиш поръчката... какво се случва?... пазарът отваря, т.е. дойче отваря... и дилърите на дойче започват да котират пазара на ниво 1.55... какво според теб ще се случи с твоята поставена на 1.35 поръчка?... поразсъждавай по темата и кажи как мислиш...
а аз междувременно ще ти кажа какво ще се случи... дойче безцеремонно ще игнорира твоята поръчка за покупка на ниво 1.35... след което ще бъдат достатъчно коректни да те попитат искаш ли да търгуваш на 1.55... т.е. на практика твоето, макар и обявено чрез хипотетичната платформа, желание няма да има никакъв ефект... нито за теб, нито за дойче, нито за пазара... тогава какъв беше смисълът от твоето желание и въвеждането му в хипотетичната платформа?...
надявам се този път да съм го написал по-разбираемо...
trades better because of
[url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеЧовекът иска да промени лимита, а не стопа. И да предположим, хипотетично, че има гап в негова полза доста под/над нивото на лимита му.. На какво ниво ще бъде изпълнена сделката и за чия сметка? На първоначалното, на новото - въведено през почивните дни или на нивото на отваряне на пазара?
Независимо стоп или лимит, защото в гапа котировки/оферти няма. В зависимост от безскрупулността на бъкета може да има вариации по темата. Примерно има някои малки ритейли, които си имат техни "правила" от сорта, че ако първата оферта при отварянето е до 5 спреда примерно от ордера ти, ти филват ордера на заявената цена, извън този диапазон - на маркет.
С други думи ти филват ордера вътре в гапа на цена, която не са излъчили, което само по себе си говори за какъв "трейдинг" става дума. Бизнесът непрекъснато се развива, така че такъв тип "услуги" за клиента като ордери в уикенда ще стават все повече и повече. Стига да има мераклии.
Коментар
Коментар