Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеПриятелю,по тона ти разбирам,че и ти като мене си заложил реални пари на долара.
Искам да те окуража и да ти кажа,че ако не си в някакъв цайтнот,не по-късно от година време ще се радваш много.Просто се успокой и наблюдавай с интерес какво става-в момента еврото е нагоре,защото спадът му през май беше прекалено рязък,някои хора загубиха пари и сега искат да си ги възстановят.Кураж!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнениеСтаниславе кажи ми каква е тази нормална реакция ,когато не е логично?Нали пазарите се интересуват от текущите данни ?!И защо тогава очакваш да има пързалка,освен разбира се ,че е зима?Образно добре го каза
.
Искам да те окуража и да ти кажа,че ако не си в някакъв цайтнот,не по-късно от година време ще се радваш много.Просто се успокой и наблюдавай с интерес какво става-в момента еврото е нагоре,защото спадът му през май беше прекалено рязък,някои хора загубиха пари и сега искат да си ги възстановят.Кураж!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнениеЗдравейте Господа!Бих искал да споделя и да коментирате следното:валутните курсове,особено на двойката евро/долар са една голяма манипулация.Кажете ми как е възможно -когато Европа е толкова много затънала и затъва,Трише го призна,Гърция и др.евр.страни са разтърсени,блокирани пак от общонационални стачки-еврото да поскъпва?Пълен абсурд!!!
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеНали знаеш, дай на хората каквото искат и ще са спокойни
Обаче днес толкова умряло отново, ако знаех щях да спа, нищо че станах и без друго в 11
От 2 позиции имам 2 х 30 пипа.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнениеЗдравейте Господа!Бих искал да споделя и да коментирате следното:валутните курсове,особено на двойката евро/долар са една голяма манипулация.Кажете ми как е възможно -когато Европа е толкова много затънала и затъва,Трише го призна,Гърция и др.евр.страни са разтърсени,блокирани пак от общонационални стачки-еврото да поскъпва?Пълен абсурд!!!
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Здравейте Господа!Бих искал да споделя и да коментирате следното:валутните курсове,особено на двойката евро/долар са една голяма манипулация.Кажете ми как е възможно -когато Европа е толкова много затънала и затъва,Трише го призна,Гърция и др.евр.страни са разтърсени,блокирани пак от общонационални стачки-еврото да поскъпва?Пълен абсурд!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениекво ви става днес. Разисквате някви системи ала , да си зануля акаунта. Вярвам само се базикате.
Обаче днес толкова умряло отново, ако знаех щях да спа, нищо че станах и без друго в 11Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениекво ви става днес. Разисквате някви системи ала , да си зануля акаунта. Вярвам само се базикате.
Коментар
Коментар